Magazin > Horoskop in Numerologija
6643 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 16. marca 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Skušajte odmislite vse, kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti z vašo pomočjo zableščalo.

Čeprav bo vse delovalo počasi in nejasno se lahko z osredotočenimi koraki zavihtite višje in ujamete pravo priložnost. Prisluhnili boste tudi tistim, katerih mnenj običajno ne upoštevate. Zavedali se boste pomena trdega dela in področja financ. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Spraševali se boste, ali je treba določene stvari, povezane z delom, nekoliko pospešiti. Drobnih malenkosti preprosto ne boste opazili, saj se vam bo zdelo, da ste ves čas v časovni stiski.

BIK
Po eni strani vam ni preveč všeč to, da se nenehno ukvarjate z enimi in istimi zadevami, po drugi pa se zavedate, da vas priganja čas ter da morate nekaj pomembnega popeljati do konca.

DVOJČKA
Presenečeni boste nad simpatijo, koliko domišljije in ustvarjalnosti se skrivajo za umirjenim vedenjem. Želeli boste izgubiti se v dvoje v pravi harmoniji in pristnih nežnostih.

RAK
Tik pred ciljem boste zaradi hladne energije, ki jo na področje čustev prinaša luna v kozorogu, oklevali. Nasprotno stran lahko zmoti, če bo vaše razpoloženje preveč spremenljivo. 

LEV
Ne morete se odločiti, zato je mogoče, da boste s tehtanjem in analiziranjem izgubljali čas. Prihaja občutek, da se vrtite v začaranem krogu, iz katerega sami ne boste našli izhoda.

DEVICA
Preveč ste se v določenem krogu, ki bo danes od vas zahteval dejstva, sprostili in razvadili. Tokrat boste pod vplivom drugih, kar vas nikakor ne navdušuje preveč, saj želite delovati individualno.

TEHTNICA
Trenutno imate preveč opravka z lastnimi spremembami počutja, tudi v partnerskem razmerju. Ne motite se, zato poiščite sogovornike. Kdo je pravi prijatelj, se namreč pokaže v takšnih situacijah.

ŠKORPIJON
Ker se boste znašli v kočljivi situaciji, se boste bojevito zavzemali za dosego svojega cilja. Svoje zahteve postavite čim bolj jasno in razumljivo in ne komplicirajte po nepotrebnem.

STRELEC
Kočljiva situacija, v kateri ste se pred kratkim znašli, se bo začela s pomočjo nekoga, ki mu ni vseeno za vas počasi reševati. Tokrat žal zaradi številnih dvomov ne boste najbolj sigurni vase. 

KOZOROG
Čustveni odzivi bodo sicer zelo logični, zato jim dovolite prosto pot. Če boste raziskali svoje globine podzavesti, boste ugotovili marsikaj zanimivega. Pravzaprav vas bo rešilo tudi zanimivo naključje.

VODNAR
Zanimalo vas bo predvsem vse o zadevah nekaterih drugih ljudi, namesto da bi se posvetili stvarem, ki se tičejo vas samih. Pred vami je zanimiva dilema, zato nikar ne mencajte.

RIBI
Zapomnite si, vsaka zadeva ima dve plati. Zato storite več, da premaknete dogajanje tako, kot vam najbolj ugaja. Spet razmišljate o tistih stvareh, ki naj bi jih že zdavnaj pustili za seboj. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.