Magazin > Horoskop in Numerologija
9383 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 16. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Ne ugibajte, kaj si nekdo misli, raje vprašajte in vaši dvomi bodo le še preteklost.

Iznajdljivi in spretni se boste znašli, kjerkoli vas bodo potrebovali. Seveda pa boste za dobro opravljeno delo pričakovali tudi kakšno nagrado, ki vas bo dodatno motivirala k uspehu. Skušajte se na področju čustev čim prej odločiti, kako si želite nadaljevati določeno razmerje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na področju dela in denarja vas zaradi vpliva lune v vodnarju nič ne more spraviti v slabo voljo. Znali boste zajadrati v pravo smer in s tem spodbuditi tudi druge, da se vam pridružijo.

BIK
Čeprav se boste zbudili polni optimizma in pričakovanj, boste tekom dne, ko se bodo obveznosti stopnjevale, začutili nekaj obremenitev. Zavedajte se, da se vse lahko reši, le potrpežljivi bodite.

DVOJČKA
Ne obremenjujte se, da zaostajate, saj boste kmalu tudi vi dočakali trenutek, ko se vam obeta zmagoslavje. Postopoma lahko v določenem trenutku najdete svojo izgubljeno moč.

RAK 
Danes ne boste imeli miru, saj bo nekdo od vas zahteval konkretno razlago. Možnosti za iskren pogovor so bolj majhne, saj vas bo vpliv lune v vodnarju vodil v močno neodvisnost.

LEV
Konflikti vas bodo potisnili v kot in vas prisilili, da se znajdete v situaciji, ki bi jo najraje preskočili. Zaradi vpliva lune v vodnarju boste skušali ostati vljudni, vse skupaj boste znali predelati na ustrezen način. 

DEVICA
Če želite boljše počutje, se motivirajte v pravi smeri in takrat, ko vam je podarjena priložnost, se sprostite. Z majhnimi koraki na področju ljubezni lahko pričakujete razjasnitev.

TEHTNICA
Z vplivom lune v vodnarju boste delovali svobodno in neobremenjeno. Potrudili se boste, da bo na področju dela vse tako, kot mora biti, ter da se ne pripetijo kakšne neprijetnosti.

ŠKORPIJON
Skrbno boste analizirali pomembno službeno situacijo in si ustvarili svoje mnenje. Prilagodljivost vam bo koristila tako v ljubezenskih odnosih kot tudi na delovnem mestu. 

STRELEC
Čisto po nepotrebnem si boste spletli marsikatero nepotrebno skrb. Preveč dela boste imeli z odnosi, v katere se boste nenadzorovano zapletali, ne da bi poiskali pravi izhod iz njih.

KOZOROG
Ne pripravljajte tokrat nobenih posebnih nagovorov, sicer boste po kočljivem vprašanju ostali brez besed. Pri delu boste pokazali več natančnosti in smisla, da se uganke lotite na bolj razumski način.

VODNAR
Nova naloga, ki vam bo dodeljena, vas lahko dodatno utrudi, toda cilj je tokrat očitno vreden dodatnega truda. Luna v vašem znamenju bo odlična popotnica, ki vas vodi k temu, da odvržete bremena.

RIBI
Danes lahko za spremembo popustite v svoji natančnosti in se raje odločite za kreativnost. Kljub elanu ohranite trezen razmislek pri velikih odločitvah, ne pozabite, da prihaja nov dan.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.