Magazin > Horoskop in Numerologija
12086 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 17. junija 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Ribi, nekdo vas bo zahrbtno ogovarjal.

OVEN 
Splošno:

Zvezde bodo na vaši strani. Če ste kdaj sanjali o tem, da bi postali znani in priljubljeni v športu ali umetnosti, potem se bliža pravi čas za to. V večernih urah boste dobili zanimiv klic, ki bo lepo zaokrožil že tako prijeten dan. S službo in denarjem ne boste imeli posebnih težav. Zelo boste praktični, saj veste, da se brez truda ne da veliko narediti.

Ljubezen:
Vajina ljubezen bo postala intenzivna, nepredvidljiva in zelo strastna. Vse dobre, a tudi slabe strani bodo postale bolj izražene, predvsem zaradi hitrih sprememb v življenju vašega partnerja. Četudi ste negotovi, boste verjeli, da boste z močjo svojih čustev lahko premagali vse težave. Užitek in strah bosta stalna spremljevalca vaše ljubezni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


BIK
Splošno:

Vse zamisli, ne glede na to, koliko so dobre in praktične, mora nekdo podpreti, vi pa nimate veliko takšnih ljudi okrog sebe. Zaradi tega se raje zanesite na lastne izkušnje in občutke. Dan bo lahko bil zelo prijeten, še posebej če boste pripravljeni spregovoriti o svojih čustvih, narediti nekomu uslugo ali pa razumeti družinske člane.

Ljubezen:
Vaš partner želi hoditi vštric z vami, a ne ve, na kakšen način vas lahko osreči. Vi ste za njega preveč dinamični in hitri, po drugi strani pa občudujete njegovo odločnost. Če ne boste preveč nagli in neukrotljivi, potem bo vajina zveza lahko preživela tudi to, za vas zelo dinamično in izzivalno obdobje. V vseh kritičnih trenutkih se zanesite na razum.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


DVOJČKA
Splošno:

Zelo boste vznemirjeni in nerazpoloženi. Stvari v službi se ne bodo odvijale tako, kot ste si zamislili. Metali vam bodo polena pod noge, a tudi sami ste si zadali veliko preveč dela. Morali se boste bolje organizirati. Nepričakovani opravki vam bodo lahko odvzeli čas, ki ste ga mislili posvetiti sebi, družini in zaostalimi obveznostim. 

Ljubezen:
Vajina ljubezen bo prišla do vrhunca. Vaš partner se bo uspešno prepričal, da ste najboljši in najpametnejši človek, ki ga je kdaj spoznal, vi pa boste v takšnih komplimentih brezpogojno uživali. Zelo boste zaljubljeni in zaneseni, zato ne boste ničesar odklonili. Vse bo mogoče: skupno življenje, poroka in načrti o otrocih.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Čakate, da bo prijatelj ali sodelavec izpolnil obljubo, ki vam jo je dal. Ne glede na vse boste vi tisti, ki si boste morali izboriti svoje mesto pod soncem. Tujina je še vedno zelo aktualna pri vas, v službi in prav tako v zasebnem življenju. Vse, kar boste delali, bo nekdo iz vaše neposredne bližine komentiral. Zadržite se in se ne razburjajte. 

Ljubezen:
Vse težje bo premagati velike razlike v vajinih značajih. Vaš partner bo vse bolj usmerjen na delo in verjel bo, da vas bo z materialno stabilnostjo zadržal ob sebi, vi pa hrepenite po strasti in življenjskimi avanturami. Kratki trenutki, v katerih bosta na isti valovni dolžini, bodo zelo topli in nežni, ampak to vam ne bo dovolj. Vse bo tako odvisno od vaših postopkov. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


LEV
Splošno:

Danes boste v središču pozornosti in čeprav vam razne zgodbice, ki jih boste slišali o sebi, ne bodo škodile, boste zelo razburjeni in večino od njih boste tudi uspešno odpravili. K delu boste pristopili z veliko ambicijami in verjetno boste izpolnili vse svoje obveznosti. Poslušajte svoj šesti čut, zato boste vedno korak pred drugimi.

Ljubezen
Vajino strastno in iskreno zvezo bo težko karkoli ogrozilo ali spremenilo. V kolikor vas partner dobro pozna, potem vam ne bo zameril vaših lahkomiselnih postopkov in odločitev, temveč bo užival v vašem veselju in dobrem razpoloženju. Ob njem se boste počutili svobodno, počeli boste, kar boste želeli in vedno znova se boste vračali v njegov objem. Danes bo za vas še posebej srečen dan.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5


DEVICA
Splošno:

Tudi tisti, ki vas bodo utrujali z dolgočasnimi temami, vam bodo prav prišli v trenutkih, ko ne boste imeli nikogar bolj zanimivega ob sebi. Povečana bo možnost težav zaradi stvari, ki se ne bodo odvijale po vaših pričakovanjih. To bo vplivalo na vsa življenjska področja. Izogibajte se nepotrebnim razpravam in se ne razburjajte za vsako malenkost. 

Ljubezen:
Težave vašega partnerja se zmanjšujejo, toda njegova samozavest še vedno ne bo dovolj, da bi vas ukrotil. Vi boste počeli, kar boste želeli, on pa bo to potrpežljivo prenašal. Primanjkovalo vama bo strastnih trenutkov, pogosto se bosta prepirala, ker boste edino na tak način še lahko prišli do njegovih čustev.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Verjamete, da lahko prijatelja ali znanca prepričate, da v določeni zadevi lobira za vas. Razmislite, kaj mu lahko ponudite v zameno, kajti gre za stvar, o kateri že dolgo sanjate. Nekomu iz bližnjega kroga bo uspelo, da vas bo spravil v bolj tekmovalno razpoloženje ali vas na nek način izzval. Takega poziva ne boste mogli odbiti in ga boste z veseljem sprejeli. 

Ljubezen:
Vaš partner je postal bolj odločen in močan. Jasno vam postavlja meje, ki jih ne smete prekoračiti. Če so vaša čustva dovolj močna in iskrena, boste ukrotili svoj avanturizem in se boste potrudili, da bo vajin odnos postal boljši. Če bo prevladala vaša uporniška narava, pa boste partnerja zelo hitro razjezili. Ne igrajte se z njegovim potrpljenjem in čustvi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno:

Precej boste razburjeni, ljubosumni, skrivnostni in nezadovoljni, po drugi strani pa zelo pripravljeni na delo in večje obveznosti. Čutili boste potrebo po umiku v svoj svet, kjer ne rabite nikomur polagati računov o tem, kako se počutite. Tako ali tako pa mislite, da vas nihče ne razume. Bodite previdni pri poslovni konkurenci. Možni so večji denarni izdatki.
 
Ljubezen
Strast med vama se povečuje, čeprav vas je strah občasnega mračnega in čudnega razpoloženja vašega partnerja. Vaša radovednost v teh trenutkih ni najboljši način, kako se mu približati. Če se boste naučili, kdaj ga pustiti v svojem svetu, boste lahko z njim zelo srečni. Tako vedenje bo vplivalo na vaš način življenja in vaše navade, zato se poskušajte čim bolj prilagoditi.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2


STRELEC
Splošno:

V popoldanskih urah vas bo poklical nekdo, ki vam bo predlagal nekaj, česar ne boste mogli odbiti. Na to osebo do sedaj niste resneje računali, a ker bo šlo za posel, preko katerega boste lahko postali znani v javnosti ali za začetek ustvarjalnega dela, boste to ponudbo najverjetneje sprejeli brez veliko razmišljanja.

Ljubezen:
Okoliščine vaju bodo lahko zelo zbližale, a tudi oddaljile. Občutek, da imata veliko skupnih želja, je tisto, kar vaju povezuje. Ne glede na vse, pa je partner še vedno nedostopen in niste popolnoma prepričani v njegova čustva. Tudi vaši postopki niso preveč korektni, toda po vsaki krizi in težavi se bosta lahko še bolj zbližala. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Pripravljeni boste narediti malo večji rez v svojem življenju, še posebej na bančnem računu. Želite, da vse poteka v najlepšem redu, predvsem pa se želite manj razburjati okrog finančnih težav, okrog katerih se sedaj vrti celoten vaš obstoj. Morda vas bo nekdo vztrajno klical in pozival na sestanek. Če bo šlo za ljubezensko področje, sprejmite.

Ljubezen
Ne znate ceniti dobrih stvari, ki vam jih nudi vaš partner. Če bi imeli možnost izbire, bi celo tvegali gotovost te zveze v zameno za negotove, toda zelo privlačne dogodke in osebe. Takšne lahkomiselnosti vam vaš partner nikoli ne bi oprostil. Če želite zadržati njegovo spoštovanje in ljubezen, postanite bolj resni in odgovorni. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


VODNAR
Splošno:

Vaše navdušenje bi se lahko kaj hitro zmanjšalo, če boste izpostavljeni kritičnim očesom ali komentarjem vaših sodelavcev. Bodite bolj aktivni na poslovnem področju in če morate poklicati nekoga, ki odloča o vaši karieri, potem to pogumno storite, še posebej, če ste mladi in talentirani. Mnogim ste všeč, a se tega ne zavedate. Izkoristite svoj šarm.

Ljubezen:
Partner se bo odlično ujel z vašim intenzivnim in hitrim tempom življenja. Ko boste pomislili, da ste z njim srečni, bo izginil. Ko pa boste na njega pozabili, se bo on ponovno vrnil v vaše življenje. Takšni dogodki bodo dokaj boleči, toda vseeno boste zelo navdušeni nad njegovo izvirnostjo in ležernim odnosom do življenja. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


RIBI
Splošno:

Niste prepričani, kakšen položaj zavzeti do nadrejenega, za katerega mislite, da zavlačuje s sprejemanjem rešitev v vašo korist. Trudite se, da nihče ne opazi, koliko se razburjate glede stvari, ki se dogajajo mimo vas. Nekdo vas bo zahrbtno ogovarjal, toda ne bo mogel vplivati na ugled, ki ga imate v svoji družbi, službi in med prijatelji. 

Ljubezen:
Veste, da vaš partner ni dovolj močan za vas, a ne morete zapustiti njegovega objema. Če boste samo pomislili, da je on dobra rezerva, dokler ne boste spoznali nekoga bolj dinamičnega, bo to takoj začutil. Četudi deluje slabotno, ga njegova velika občutljivost odlično ščiti pred ljubezenskimi razočaranji. Ne bi ga mogli varati brez posledic.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.