Magazin > Horoskop in Numerologija
2747 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 17. marca 2022

astrologija, napoved Profimedia
Nekako se boste morali zaposliti, saj bo prisoten notranji nemir.

Doma in v službi boste urejali, spreminjali in organizirali, vse, samo da bi začutili, da vas obdajata red in čistoča. Nikar si ne dovolite da vas zajameta nepotrebna zaskrbljenost in negativen odnos do okolice. Razmišljajte v bolj živahnih odtenkih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Naučiti se boste morali ločevati med zasebnim in poslovnim življenjem. Luna v znamenju device vas bo zopet vodila k temu, da ste bolj motivirani in vztrajni.

BIK
Pazite, da ne boste obtožili napačne osebe za različne zaplete, ki vam preprečujejo, da bi prišli do vrhunskega rezultata. Izrazito si boste prizadevali za spremembe.

DVOJČKA
Danes vam ni usojeno, da bi se premaknili naprej. Previdno s financami, ne porabite vse zaloge. V nasprotnem primeru se boste sčasoma znašli v hudih škripcih.

RAK 
Oseba, ki ji zaupate, bo spodbudila dober občutek, ki vas bo vodil k napredku, zato boste uspešni prav tisti, ki pri svojem delu potrebujete umetniško izražanje.

LEV
Energija lune v devici bo bolj hladna in zadržana, še posebej za tiste, ki že nekaj časa razmišljate o kakšnem premiku na čustvenem področju. Poskušajte se sestaviti.

DEVICA
Tolažite se, da vedno ne morete pričakovati pozitivnega razpleta, vendar niste naredili nobenega ključnega koraka. Pri delu preveč tvegate, zato se pripravite na posledice.

TEHTNICA
Več kot veste, bolj vam bodo očitali. Mnenja bodo različna, vendar nikakor ne boste popustili. Razmislite, morda bo najbolje, da zadevo malce prespite.

ŠKORPIJON
Analizirali boste odzive na nekaj, kar ste naredili. Predvsem vas bo zanimalo, kateri ljudje so iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso pristne.

STRELEC 
Z energijo lune v devici boste sestavljali zadeve v celoto, pri tem vas bo nekoliko ovirala oseba, ki se ves čas vtika v vas. Vaša odločnost bo malce v zatonu.

KOZOROG
Čas je, da od idej preidete k dejanjem. To pa zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. V pomoč vam bo energija lune v devici.

VODNAR
Osredotočite se la ne informacije, ki vam lahko dejansko koristijo, in odmislite vse, kar je nerealno. Na področju dela se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir.

RIBI 
S pomočjo lune v devici se boste z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bo prisotne nekaj tišine ter hladnosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.