Magazin > Horoskop in Numerologija
6093 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 17. novembra

Horoskop.si Horoskop.si
Prihajata analitičen pristop in želja po tem, da se vse na področju dela in financ reši v pravi smeri. Iskali boste preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali.

Čustvena pot bo na trenutke naporna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet. Zaupajte sebi in se podajte na tisto pot, ki vam je v mislih najbolj simpatična. (Vir: Horoskop.si

OVEN 
Skušajte zaradi lune v devici varčevati z energijo, saj vam je lahko v nasprotnem primeru zmanjka. Konflikt ne bo najboljša izbira, več boste dosegli, če boste vse skupaj le opazovali.

BIK 
Ugodna energija, ki jo prinaša luna v levu se bo dotikala področja osebne rasti, saj vam bo družba ljudi odveč, pa tudi sklepanje kompromisov z vami tokrat ne bo lahek zalogaj.

DVOJČKA 
Končno se boste soočili s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v preteklosti vendar zgolj zaradi nepremišljenosti. Rešili jih boste s pomočjo družinskih članov, le povedati boste morali zanje.

RAK 
Sodelavec, ki je vedno nedostopen bo tokrat na vaši strani, povezovalo vaju bo ogromno skupnih točk. Samski lahko spoznate zanimivo osebo, ki vam bo na simpatičen način popestrila dan. 

LEV 
Ne izzivajte potrpljenja bližnjih, sami pa se poskusite notranje umiriti. Poslušajte svoje srce in ne izpostavljajte spornih zadev v nedogled. Zapomnite si, da nihče nima vedno prav.

DEVICA 
V poslovnem sodelovanju z osebo o kateri dvomite, se vam lahko zgodi, da boste začeli zaupati na podlagi novih dejstev. Od vas bo odvisno, kako se bo pomembna situacija zaključila.

TEHTNICA 
Ne pretiravajte s pripombami kako hudo vam je. Nikar se več ne zatekajte v samoto, ravno nasprotno, da se stabilizirate poiščite družbo različnih ljudi. Takšnih, ki vedo kaj hočejo.

ŠKORPIJON 
Negotovost in nemoč postajata neznanka, saj boste kljub energiji lune v devici bolj sproščeni. Lotili se boste nečesa pomembnega in uspelo vam bo poiskati soglasje.

STRELEC 
Prebuja se potreba po živahnem in veselem vzdušju, tako na zasebnem, kot na poklicnem področju. Vendar ne pozabite, da vas najprej čaka še nekaj zoprnih obveznosti.

KOZOROG 
Pred vami je zanimivo dogajanje, še posebej na kariernem področju, kjer hrepenite po večjih spremembah. Vrača se oseba, ki ste jo že nekaj časa izključevali iz svojega vsakdana.

VODNAR 
Če se že nekaj časa nahajate v težavah in kočljivih situacijah, se lahko stanje znatno izboljša. Ne boste se več pritoževali, ampak boste znali poiskati realen razlog za slabo voljo.

RIBI 
Prihajajo spremembe na čustvenem področju in v družini. Najbolj vas lahko vznemirijo  razčlenjevanja stvari iz preteklosti, zato bodite previdni, da ne boste sami razlog večjega konflikta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.