Magazin > Horoskop in Numerologija
9121 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 17. oktobra

astrologija, horoskop, vedeževanje
To nas čaka v četrtek.

OVEN
Splošno:

Danes pustite preteklost za seboj. Dan se vam bo zdel zelo pesimističen. Obstaja nevarnost depresivnega počutja. Res je, da vas pri delu moti veliko stvari, toda čas ne bo pravi, da bi o tem spregovorili. Raje diplomatsko molčite. Na delovnem mestu bodite previdni, saj nekdo nima najboljših namenov. Morda se vam bo prikupil, vseeno ga ne vzemite resno.

Ljubezen:
Danes se boste počutili slabše. Vaše počutje bo zagotovo vplivalo na čustva in ljubezenska vprašanja. Res je, da trenutno vidite svet okoli sebe bolj negativno, a ljubezen vas bo rešila. Vezane bo premleval dvom o tem, ali si dejansko želite biti v razmerju z osebo, s katero ste trenutno. Ne sklepajte prehitro. Današnji dan ne bo pravi za to.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 1

BIK
Splošno:

Še vedno ste v dvomih glede pomembnih odločitev. Zagotovo vas bodo vaše želje vodile do končnega spoznanja. Prihajajo velike spremembe na področju dela in ljubezni. Bodite pripravljeni in premislite, kakšna bo vaša končna odločitev. Finance: trenutno vam kaže dobro, toda ne glede na to lahko poslabšanje pričakujete kmalu. Z denarjem zato ravnajte premišljeno.

Ljubezen:
Čas je, da uredite svoje zasebno življenje. Odločitve, ki so pred vami, bodo močno vplivale na vašo prihodnost, zato dobro premislite. Ne zapirajte si novih poti v življenju. Ločujte delo in ljubezen. Sedaj je skrajni čas, da se naučite tega. Danes boste težili k varnosti in zaupanju. Ne zahtevajte od partnerja tisto, česar mu vi ne morete dati.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste neverjetni. Ljudem okoli vas se boste pokazali v pravi luči. Pomagali boste drugim. Nekomu, ki vam je zelo blizu, boste pomagali na poklicni poti, in sicer s svojimi poznanstvi in nasveti. Tudi na vaši osebni poklicni poti se boste bližali zadanemu cilju. Finance: dan bo naklonjen finančnim vprašanjem. Pazite na večje odlive s tekočega računa!

Ljubezen:
Vezani se boste danes pritoževali. Ljubosumje bo na višku. Partnerja boste neprestano spraševali, kje je bil, s kom je bil in kaj je počel. S takimi dejanji ga boste samo odgnali stran od sebe. Nadzorujte svoja čustva. Prav je, da vnesete v ljubezen več razuma. Opustite tako razmišljanje. Pred vami so prepiri zaradi ljubosumja. Previdno! Samski sledite svojim občutkom!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Danes boste še vedno zelo neodločeni glede delovne problematike. Premlevali vas bodo dvomi, ki pa vas ne bodo pripeljali daleč. Premislite, kako boste dosegli cilj. Odločitev, ki jo boste sprejeli, naj temelji na vaši srčni želji. Le tako boste lahko zares uspešni. Pustite zmedenost za seboj in pogumno stopite na novo pot. Videli boste, da vas bo ta vodila do pravih oseb in znanja. Le pogumno!

Ljubezen:
V ljubezni boste v teh dneh doživeli nekakšno renesanso. Zdelo se vam bo, da se je ljubezen med vama prerodila. Pred vama je zagotovo nov začetek. Že danes vam bo partner izkazal vso svojo naklonjenost in pozornost. Do vas bo izredno ljubeč in čustven. Sprva se vam bo zdelo malce neverjetno, morda celo nemogoče. Njegovi nameni bodo iskreni. Samski odpustite in pozabite, pa boste napredovali.

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Pri delu boste danes pokazali zagnanost. Spoznali ste, da ste v obdobju, ko je delo temeljno, zato ga boste postavili na prvo mesto. Pri delu boste danes dobili veliko novih zadolžitev. Na določene sodelavce boste morali prenesti svoje znanje, zato se boste znašli v vlogi učitelja. Usmerili jih boste na pravo pot, zato bo rezultat na koncu zares odličen. Bravo!

Ljubezen:
Danes boste morali končno pozabiti in odpustiti. Če ste v odnosu, bo to izrednega pomena, saj drugače ne boste mogli nadaljevati razmerja. Zagotovo se boste morali slej kot prej naučiti, kako pustiti preteklost za seboj. Samski boste dvomili v to, da bi bil zaplet z določeno osebo res najboljša možnost. Sledite svojim občutkom.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Današnji delovni boste dan začeli povsem izčrpani. Zbudili se boste brez energije, zato se zavedajte svojih lastnih zmogljivosti. Omejite delovne ure. Pomembna bo osredotočenost na delo, saj boste danes v manj urah opravili več dela. Ne klepetajte s sodelavci, ne oglašajte se na telefon. Vaš delovni dan bo tako minil hitreje.

Ljubezen:
Ljubezen ne bo ravno goreča. Zdelo se vam bo, da v vajinem odnosu primanjkuje enakovrednosti. Partnerju se postavite po robu in ne dopustite več, da z vami ravna tako, kot se mu zazdi. Predstavnice nežnejšega spola bodite zares previdne. Moški boste pokazali zobe takoj, ko bo partnerka kaj zahtevala od vas. Samski, pustite se presenetiti.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2

TEHTNICA
Splošno:

Na napakah se učimo. Danes boste zares predani delu. Vaša koncentracija bo na visokem nivoju. Zadovoljni boste s končnim izidom, prav tako pa vam nove delovne obveznosti ne bodo povzročale težav. Pri delu se bo danes nekdo od sodelavcev pošalil na vaš račun. Ker vam to ne bo smešno, se bo lahko med vama vnel spor. Previdno!

Ljubezen:
V ljubezni bodo zvezde na vaši strani. Mogoče je, da se boste v večernih urah sporekli s partnerjem, toda po nekaj minutah boste ponovno srečni v njegovem objemu. Komunikacija med vama bo odlična, zato bosta nejasnosti reševala sproti. Samski boste danes prejeli posebno sporočilo, ki vas bo zelo presenetilo. Pričakujte povabilo na srečanje! Navdušenost boste želeli prikriti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Morda se boste pri delu znašli v podrejenem položaju. Čutili boste, da sodelavcem ne sežete do kolen, tudi tistim, ki niso vaši nadrejeni. Čas je, da prenehate s tem pesimističnim mišljenjem. Osredotočite se na lasten uspeh in se potrudite. Tam, kjer je trud, je tudi pot. Uspelo vam bo, sedaj je čas za rast. Pokažite voljo že danes.

Ljubezen:
Samski boste danes usmerjeni na družabno življenje. Želeli si boste svobode in zabave. Nekdo vas bo povsem očaral. Premislite o pravi taktiki, s katero boste pokazali, da vam je všeč. Tisti, ki ste vezani, boste predani partnerju. Odnos, ki ga bosta vzpostavila danes, bo izvrsten, prav tako pa bo razumevanje med vama na višku. Bravo!

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:
Danes boste povsem izčrpani, v vas ne bo niti kančka energije. Morda se zjutraj ne boste zbudili pravočasno. Če se boste počutili bolje, če boste ostali doma, ostanite. Naj bosta vaše počutje in zdravje na prvem mestu. Vaše telo bo imelo danes zelo nizko odpornost, zato vam odsvetujemo napore in pretirano delo. Privoščite si počitek. Finance: stabilno.

Ljubezen:
Tisti, ki imate ustaljeno razmerje, boste danes prizanesljivejši do partnerja. Spoznali boste, da vaš odnos do zdaj ni bil primeren, zato se mu opravičite. Čeprav ste ponosni in trmasti, ohranite zdravo mero razuma, ko gre za vaše razmerje. Samski boste v svojem svetu. Zatopljeni boste v delo in cilje, ki jih želite doseči.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Danes boste morali biti pri delu potrpežljivi. Prisluhniti boste morali nekomu, ki na svojem področju ni ravno najboljši. Čeprav boste čutili, da vam prav on ne bi smel soliti pameti, se zadržite, drugače bo prišlo do hudega konflikta, ki bi lahko vplival tudi na vašo prihodnost. Finance: odlično. Zdravje: čutili boste padec temperature. Če je vaše telo hladnejše, si privoščite obisk savne.

Ljubezen:
Danes boste lahko vezani razrešili vprašanja, ki so se pojavila na vajini skupni poti. Prav je, da premislite o svojih občutkih in dvomih. Če se ne bosta posvetovala, vajino razmerje ne bo imelo prihodnosti. Čas je, da razjasnite tisto, kar vas moti. Samo tako bosta lahko nadaljevala skupno pot. Tudi samski se znebite starih zamer.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Pred vami so pomembni projekti in delovne obveznosti. Pokazati boste morali zagnanost in vso svojo moč. Lahko vam bo uspelo, toda manjka vam prava strategija. Premislite, da se ne boste lotili stvari z napačnim pristopom. Ne bodite melanholični in ravnodušni, saj si sami krojite lastno usodo. Pred vami so dobri dnevi.

Ljubezen:
Tisti, ki ste v trajnem odnosu, se tudi danes ne boste najbolje razumeli s partnerjem. Pazite na besede, ki jih boste izgovarjali, da jih ne bi kasneje obžalovali. Z njimi bi lahko prizadeli partnerja. Če boste čutili, da ste nestrpni, se raje odpravite na sprehod. Vzemite si čas in prostor zase, pomirite se. Tako boste umirili svoje misli. Samski, naredite nekaj zase!

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:
Danes boste pri delu začutili osebno rast. Priprava na nove delovne naloge vam bo omogočila boljši končni rezultat. Delu boste zares predani, prav tako boste čutili veliko osebnega zadovoljstva. Če ste v študijskem obdobju, potem bo vaša raven koncentracije odlična. Izkoristite ta dan. Stvari, ki so se vam še prejšnji teden zdele nemogoče, se bodo danes v trenutku obrnile.

Ljubezen:
Še vedno boste čutili, da je v vašem odnosu nekaj, kar enostavno ne deluje tako, kot bi moralo. Premislite in razrešite vprašanja še danes. Pogovor je tisto, kar sedaj vezani nujno potrebujete. Premislite. Ne prenašajte živčnosti na partnerja. Pokažite, da še zaupate v vajino ljubezen in premike znotraj odnosa. Samski, nekdo vas bo očaral.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 2

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.