Magazin > Horoskop in Numerologija
6627 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 17. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN

Splošno: 

Naleteli boste na nekaj, česar niste videli že dalj časa. Dogodek vas bo spomnil na vašo preteklost in to, kakšni ste takrat bili. Ta oseba danes ne obstaja več, a boste hrepeneli po njej. Nima smisla, da bi se vrnili v preteklost. Poglejte stare srednješolske slike in nato preteklost pustite za seboj. 
 

Ljubezen: 
Samski boste danes celili rane, ki vam jih je povzročil včerajšnji večer. Včasih potrebujete samo pogovor in tako bo tudi danes. Tudi vezani se boste soočali s težavami. Potrebovali boste pomoč partnerja, ki vam bo sicer z veseljem ustregel, le prositi ga boste morali. Dan boste tako vezani kot samski zaključili precej povprečno in brez posebnosti.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Danes si boste še posebej želeli, da bi denar padal z neba. Znašli ste se v finančnih težavah, pa še sami ne veste, kdaj in kako. Danes bo pravi čas, da dobro pregledate vse odlive in prilive ter naredite načrt, ki bo za vas znosen. Težave začnite reševati danes, jutri bi lahko bilo že prepozno. 
 

Ljubezen: 
Samski boste danes razmišljali o preteklih zmenkih. Najboljši so se zgodili v bližini doma. Zakaj bi se torej odpravljali daleč, na neka posebna mesta? V bližini doma boste danes spoznali prav posebno osebo, ki vam bo zlezla pod kožo. Vezani pa boste dan izkoristili za boljše spoznavanje partnerja.

Ljubezen: 5
Služba: 1
Zdravje: 4

DVOJČKA
 

Splošno: 
Presenečeni boste, ko boste izvedeli, da vas imajo ljudje, ki vas obkrožajo, radi. Skrbi jih za vas. To dejstvo vas bo precej šokiralo, saj se niti zavedali niste, da ste za njih postali del družine. Pripravite jim prijetno presenečenje ali priredite zabavo in jim pokažite, koliko vam pomenijo. Druženje z njimi vam bo v pravo veselje.

Ljubezen: 
Samski se otresite drobnih in neprijetnih dogodkov iz preteklosti. To vam bo pomagalo, da boste lažje naredili korak naprej in se končno sprostili v družbi nasprotnega spola. Vezani boste danes prezaposleni, da bi se ukvarjali z ljubezenskimi zadevami. Tudi partner bo rabil malo oddiha, tako da vam tega ne bo zameril. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6


RAK

Splošno: 

Pri reševanju težav, ki vas zadnje čase zelo obremenjujejo, poslušajte vašo intuicijo. Ta bo danes zelo močna, zato jo velja čim bolje izkoristiti in uporabiti povsod tam, kjer boste le lahko. Danes boste tudi precej solidarni in na vsakem koraku boste želeli pomagati drugim. Hvaležni vam bodo. 

Ljubezen: 
Za samske bo danes pravi dan za sprejemanje pomembnih odločitev. Boste nadaljevali staro pot pod vplivom preteklosti ali se boste osredotočili na prihodnost in preteklost popolnoma opustili? Pustite staro ljubezen za seboj in naredite prostor za novo. Tudi vezani se boste danes obremenjevali s preteklostjo. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV

Splošno: 

V zadnjem času na delovnem mestu dobivate vedno več nalog. Tudi danes ne bo nič drugače. Tega ste že navajeni, zato se pretirano ne boste obremenjevali. Zmotilo pa vas bo, da vaši sodelavci ne bodo naredili toliko kot vi. Ključnega pomena bo organizacija. Najbolje bo, če se boste najprej osredotočili na pomembnejše naloge. 

Ljubezen: 
Danes boste skromni. Samskim bo ta lastnost danes pomagala pri iskanju nove ljubezni. Osebe nasprotnega spola bodo naravnost osuple nad vami in vašim načinom zapeljevanja. Bodite preprosti in se ne obremenjujte z nepomembnimi stvarmi. Tudi vezani boste danes privlačili ljudi okoli sebe, navdušen bo seveda tudi partner. 

Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA

Splošno: 

Danes izkoristite pozitivno energijo, ki vas bo obkrožala. V ospredje bo danes stopila vaša kreativnost, ki jo velja na delovnem mestu dobro izkoristiti. Ne padite pod vpliv tistih, ki jim danes ne bo do dela. Če boste vložili dovolj truda, bo temu sledil tudi uspeh. Ob koncu dneva boste zadovoljni sami s seboj.

Ljubezen: 
Samski boste danes malce razočarani. Če vam je pred kratkim nekdo strl srce, boste danes zaradi tega precej otožni in prepričani, da za vas ni sorodne duše. Jutri boste stvari videli v boljši luči. Vezani boste danes morali premisliti, po čem resnično hrepenite v ljubezni. Le tako se boste lahko prepričali, ali je vaš partner tisti pravi. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno: 

Stvari trenutno potekajo odlično, s čimer ste zelo zadovoljni. Veselje boste želeli deliti tudi s prijatelji, ki pa danes za vas po vsej verjetnosti ne bodo imeli časa. Nasprotno pa vam na delovnem mestu danes zvezde ne bodo preveč naklonjene. Odkrili boste napake, ki jih boste morali danes popravljati. Delo se bo lahko zavleklo tudi do večera.

Ljubezen: 
Običajno ste popolnoma sproščeni in dobrodušni, a danes boste predvsem občutljivi. Samski boste iskali idealnega partnerja, vendar boste pri vsaki osebi našli kakšno napako. Vezanim bo danes nekoliko v napoto ponos, zaradi katerega bo lahko nastala tudi napetost med vama s partnerjem. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Danes boste izredno kreativni. Odločili se boste za novo aktivnost, ki vam je všeč že nekaj časa. Ta novost bo v vaše življenje zagotovo prinesla navdušenje. Vaša odločitev bo ugodno vplivala tudi na vaše počutje, zadovoljni boste tako doma kot na delovnem mestu. Brez skrbi boste lahko danes tudi na zdravstvenem področju.

Ljubezen: 
Samski si vzemite nekaj časa samo zase in prekinite z zmenki. Vsaj dokler ne boste rešili osebnih težav, s katerimi se spopadate že nekaj časa. Soočite se s preteklostjo in jo pustite za seboj. Vezani boste danes dobro razpoloženi, zato se boste želeli zabavati. Privoščita si razvajanje, obema bo koristilo.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 

Danes se bo pojavila težava, pri kateri boste potrebovali malce več pomoči kot sicer. Ne bojte se tega pokazati in za pomoč prosite partnerja, prijatelje ali sodelavce. Z veseljem vam bodo vrnili uslugo. Današnja nervoza bo danes negativno vplivala tudi na vaše zdravje, zato si privoščite daljši spanec.

Ljubezen: 
Samski se danes na izlet odpravite s prijatelji. Koliko časa je že minilo, odkar ste se zadnjič nekam odpravili skupaj? Za ljubezen danes ne bo časa in imeli boste priložnost, da si od nenehnega lova za pravo osebo malo odpočijete. Vezani pa partnerju razkrijte svoje načrte za popoldan. Preživela boste enkraten dan in nepozabno noč. 

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 1


KOZOROG

Splošno:
 
Danes boste povsod nadvse zaželeni. Vsi vas bodo potrebovali, vsi vas bodo prosili za pomoč. Tudi tokrat ne boste zavrnili nikogar. A danes boste tudi vi potrebovali pomoč drugih. Brez skrbi, prijatelji vam bodo z veseljem pomagali. Vse, kar boste morali storiti, bo, da boste o težavi spregovorili.

Ljubezen: 
Zajel vas bo nov val energije. Samski boste neutrudno iskali tisto pravo osebo. Mogoče pa bi bilo dobro, da bi se za trenutek ustavili in razmislili o vsem skupaj, morda pa bi morali dovoliti, da bi ona našla vas. Vezani boste danes s partnerjem iskali izhod iz težav. Zvezde vama bodo danes naklonjene, zato bosta lahko s pogovorom rešila večji del težav.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 

Danes boste spoznali, da so vam vsa težka obdobja v življenju samo koristila in vas nekaj naučila. Vse ovire, ki so se pojavile, so vam pomagale, da ste spoznali, katera pot vam najbolj ustreza. Izkoristite današnji dan in objektivno premislite, v katero smer želite tudi na drugih področjih vašega življenja.

Ljubezen: 
Nek dogodek vam bo ponovno dal misliti o tem, kaj je za vas v razmerju pomembno. Sedaj je čas, da premislite o tem, kaj si resnično želite od partnerja. Vsekakor se morate z njim pogovoriti in mu zaupati, kaj od njega želite. Samski pa boste danes spoznali osebo, ki vas bo takoj očarala, ob koncu dneva pa boste nad vsem skupaj precej razočarani.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno: 

Dan bo idealen za ponoven premislek o prioritetah v vašem življenju. Pogosto si namreč zadate preveč ciljev, ki jih na koncu ne morete izpolniti. Vsekakor vam bo šlo bolje, če se boste o tem pogovorili tudi s tistimi, ki so v vaše življenje neposredno vpleteni. Cenili bodo vašo odkritost. Ob koncu dneva boste zadovoljni sami s seboj.

Ljubezen: 
Družinske zadeve imajo pri vas vedno prednost pred drugimi zadevami. Samski boste zato danes odpovedali zmenek, čeprav ste se ga veselili že dalj časa. Družina bo vsekakor cenila vašo odločitev. Tudi vezani boste dan preživeli v krogu najbližjih, pogovori pa bodo tekli predvsem o ciljih in načrtih za prihodnost. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.