Magazin > Horoskop in Numerologija
11121 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 18. aprila 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Močne čustvene vezi lahko zameglijo presojo, zato ni najboljši čas za sprejemanje pomembnih odločitev.

Nihanja razpoloženja so lahko pogosta, še posebej, če boste na nek način pod pritiskom. Če boste v pravem trenutku podarili nasmešek, se vam obeta notranje zadovoljstvo. Priznajte tisto kar čutite, tudi če ne bo najboljše sprejeto. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Skušajte združiti prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z energijo. Presenetilo vas bo, da vam bo nekdo končno vrnil uslugo.

BIK 
Na trenutke boste malce zmedeni in rahlo neodločni, saj bo v zraku več dvomljivih vprašanj. Krajši zastoj je mogoč le zaradi sumničavosti, ki se je skušajte čim prej znebiti.

DVOJČKA 
Pogovor, ki se bo odvijal, vas bo vznemirjal, saj se vrtite se v neznanem krogu in ne najdete pravih besed, da bi se z njimi postavili zase, ter premostili zoprno situacijo za zmeraj. 

RAK 
Previdno se lotite kočljivega vprašanja na področju čustev. Naravnani boste optimistično, vendar vseeno ne pretiravajte, posebno ko se bo zvrstilo nekaj obveznosti naenkrat.

LEV
Preveč časa boste porabili za nekaj, kar lahko reši nekdo drug, zato boste malce razočarani. Postajali boste vedno bolj nepotrpežljivi, tudi do nekoga, ki noče razumeti vaše zgodbe.

DEVICA 
Izrazite svoje mnenje, saj imate možnost, da vse, kar je pomembno, obrnete tako, kot vam trenutno najbolj ustreza. Zavihtite se v višave in poglejte tudi na tiste, ki se ne znajdejo najbolj.

TEHTNICA 
Čeprav boste želeli več miru, boste v notranjosti zelo razigrani. Na kariernem področju boste dokazali, da ste izredno dobro razumeli vsa pravila in navodila, s tem boste prepričali tudi vodstvo. 

ŠKORPIJON 
Največ boste na področju kariere dosegli s konkretnimi in premišljenimi dejanji. Počasi lahko odpravite tudi težave, ki so povezane s čustvenim področjem in razumevanjem določenega odnosa. 

STRELEC 
Zmotilo vas bo, da bodo od vas pričakovali, da potrpežljivo sledite navodilom. Vse skupaj bo morda dolgočasno, toda za zdaj najboljša mogoča rešitev, ki vas lahko popelje do zadovoljstva.

KOZOROG 
Dopoldne, ko bo luna še v levu, se pravi čas organizirajte, da vam kaj pomembnega ne zbeži iz obzorja. Potrudite se, da boste jasno in odkrito izrazili, kaj vas glede denarja muči.

VODNAR 
Nekdo od sodelavcev vas bo zmedel in vam povzročil nekaj napetosti. Skušajte se odzivati zbrano, čim manj naj bo prerekanja ter čim manj prenašanja odgovornosti na druge.

RIBI 
Zadnje čase preprosto ne slišite mnenj, ki bi vam lahko na področju kariere še kako pomagala, v smeri, da nekaj razvozlate. Optimizem se lahko za trenutek nekam izgubi. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.