Magazin > Horoskop in Numerologija
3070 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 18. avgusta 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Zaradi konjunkcije med Luno in Uranom boste zaznavali impulzivnost.

Nenadni dogodki lahko povzročijo motnje v odnosih, družinske spore ali situacije, ki jih bo težko rešiti. Priporočljivo je, da ravnate po instinktu. Če boste preveč razmišljali ali poskušali biti potrpežljivi, se lahko vse skupaj spreobrne v pravo dramo. Pomembno je, da se izražate odprto, iskreno, skratka brez zadržkov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pokažite česa ste sposobni in nikar ne imejte občutka, da ne boste dobro sprejeti, saj vam bo občinstvo bolj naklonjeno kot običajno. V ljubezni ne pozabite na igrivost, ki vam lahko polepša dan.

BIK
Z luno v svojem znamenju boste končno prišli do zaključka, da umirjene misli prinašajo mirno telo. Ko se bo vse skupaj uravnovešalo, boste čutili, kako se vam vrača energija. 

DVOJČKA
Začutili boste povezavo med energijo lune v znamenju bika in notranjim napredkom. Iskali boste nove priložnosti. Zanimalo vas bo vse kar je mistično, ter drugačno od povprečnega.

RAK
Odprti za ideje in nove ljudi, lahko pokažete svojo strast kjerkoli se boste pojavili. Ponosni boste ugotovili, da zmorete udejanjiti različne zadeve, kar vam dviguje samozavest.

LEV
Morda predolgo čakate, ste preponosni in ne potrudite se dovolj da bi se nekaj kar vam veliko pomeni začelo reševati. Uporabite svoj šarm, prepletite ga s toplino in iskrenim pristopom.

DEVICA
Pustite ljubezenskemu zapletu da končno dozori v pravi smeri. Napetost je sicer velika, vendar se boste morali sprostiti in zaupati, da čas celi vse rane, tudi tiste globoke.

TEHTNICA
Po tihem boste ves čas nekaj pričakovali. Nemirne misli vas vodijo v neznano, vendar se boste prav tam najboljše počutili, saj boste lahko zopet raziskovali in si nizali nove smernice.

ŠKORPIJON
Žal vam bo postalo bo jasno, da se zoprna zadeva, ki ste jo pustili nerešeno vedno znova vrača, prav tako boste brez pravega in utemeljenega razloga izgubili vso potrpežljivost. 

STRELEC
Pazite danes, še posebej če ste zasebno povezani z nekom iz poslovnega kroga. Približajte se ugodnim rešitvam in skušajte s pomočjo vpliva lune delovati bolj premišljeno.

KOZOROG
Končno boste spustili v svojo bližino odgovore nekoga ki mu zaupate, kar vam bo marsikaj olajšalo. Le pogum bo potrebno zbrati, saj boste previdni še bolj kot običajno.

VODNAR
Delujte bolj premišljeno in bolj počasi, saj bi se s svojimi običajnimi hitrimi koraki lahko znašli v težavah. Če boste izgubljali glavo zaradi čustvenih povezav, tudi tam upočasnite tempo.

RIBI
Energija lune v biku vam bo v poslovnem smislu pisana na kožo. Veliko lažje se boste soočali s težavami, nekaj skrbi pa vam bodo ves čas povzročale nejasne situacije na čustvenem področju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.