Magazin > Horoskop in Numerologija
3189 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 18. februarja

horoskop, astrologija Profimedia
Ovni, danes je vaš srečni dan ...

OVEN

Splošno:
 
Danes boste polni navdiha in intuicije, sreča vas bo spremljala preko celega dne. Dan ne bo primeren za to, da bi uporabljali le analitični razum. Prisluhnite tudi notranjemu glasu, saj vas bo popeljal preko meja. Proti večeru se vam obeta zanimiv preobrat, povezan s sila zanimivo osebo.

Ljubezen: 
Tisti, ki niste v razmerju, boste danes zvečer ponovno preizkusili svojo moč zapeljevanja, saj boste občutili čarobno ljubezensko vznemirjenje. Tudi vezani imate pred seboj nadvse prijeten dan in zanimiv večer. Edina šibkost, ki vam bo zagrenila sladke trenutke, bo ljubosumje, ki vas bo glodalo popolnoma brez vsakega razloga.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

BIK

Splošno: 

Sanjali boste o stvareh, ki so vam povsem nedosegljive. Bolj si jih boste želeli, bolj se vam bodo odmikale, zato le obdržite realna pričakovanja. Na čustvenem področju se vam obetajo določene spremembe, vendar pa pazite, na kakšen način jih boste sprejeli. Bodite pozitivni!

Ljubezen: 
Samski boste uspešni pri spogledovanju in zapeljevanju. Zvečer se boste prijetno počutili ob mislih na osebo, ob kateri vam bo srce pospešeno bilo. Tistim, ki ste v razmerju, bo v današnjem dnevu začel presedati partnerjev vpliv na vaše življenje. Čas je, da se postavite zase in začnete uresničevati svoje želje in cilje. Vsega pač ni treba deliti!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DVOJČKA

Splošno: 

Če boste danes preveč pričakovali, boste lahko na koncu razočarani. Ostanite trdno na realnih tleh, saj boste le tako lahko preprečili katastrofo. Sicer bo danes primeren dan za komunikacijo in dogovore. Pokličite prijatelje ali pa tistega določenega, s katerim se že dolgo niste videli.

Ljubezen: 
Samski boste zelo zahtevni, saj imate jasna pričakovanja. A danes vseeno pazite, da se ne boste zapletli z neko osebo, ki vam bo navidezno pihala na dušo. Jutri bi obžalovali svoja dejanja. Vezani se poskusite oddolžiti svojemu partnerju. Zadnje čase ste ga morda res preveč zapostavljali, zato si danes vzemite čas zanj in nadoknadite zamujene trenutke.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK

Splošno: 

Pred vami je umirjen dan, ki bo omogočil intuitivno razumevanje in delovanje v smeri skupnih ciljev. Nadvse boste radostni, skupni jezik pa boste lahko našli tudi z ljudmi, s katerimi je komunikacija po navadi otežena. Ostanite mirni in prisebni tudi v situacijah, ki bi vas drugače vrgle iz tira.

Ljubezen: 
Samski ste spoznali kar nekaj novih ljudi in za prijatelje boste izbrali prave, za kar se boste morali zahvaliti svoji sproščenosti in umirjenosti. Nocojšnji večer bo za vezane minil v znamenju nepričakovane ljubezenske sreče. Večer vama bo pričaral pravo romantično vzdušje, kar vama bo še dolgo ostalo v lepem spominu.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno: 

Danes bo primeren dan za regeneracijo in obnavljanje. Vzemite si dovolj časa zase in poskrbite, da boste ponovno napolnjeni s pozitivno energijo. Tako boste neprimerno lažje opravljali obveznosti, ki vas čakajo, pri njih pa boste tudi bolj uspešni. V partnerstvu se vam obetajo spremembe.

Ljubezen: 
Danes bi se bilo priporočljivo umiriti, saj dan ne bo primeren za drzne poteze. Pri komunikaciji pa boste tako spretni, da se vam partner ne bo mogel upreti, še posebno, ker bo šlo za srčne zadeve. Samski se znebite neutemeljenih predsodkov, vse je na vaši strani, zadovoljni boste!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno: 

Dogajanje na finančnem področju bo danes naklonjeno vsem, ki v zadnjih tednih niste brezglavo zapravljali. Zdaj si boste lahko privoščili kaj lepega za dušo. Malo manj razveseljujoče pa bo vse tisto, kar vas čaka na delovnem mestu. Tu boste nemirni, saj se stvari ne bodo odvijale po vaše. Počakajte na jutri. 
 

Ljubezen: 
Vezani boste danes čustveno še dodatno občutljivi. Prav zaradi tega boste še bolj skrbni in dovzetni za potrebe drugih, vendar pa boste tudi bolj občutljivi za negativne stvari. Samski boste dali prednost svojim potrebam. Večer vam bo prinesel preporod in spremembe v ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 

Utrujenost bo počasi minila in ponovno boste pripravljeni na nove podvige. Glejte, da boste takšno počutje ohranili čim dlje. Ne bodite preveč odzivni na zunanje dejavnike in vplive. Bodite celostna oseba in ne dovolite, da bi negativne energije, ki prihajajo od zunaj, vplivale na vas.

Ljubezen: 
Ljubezen vezanih se je že začela prebujati, nocoj pa se bo popolnoma zdramila. Ko se bo večer prevešal v noč, bo slepo strast zamenjala globoka in predana ljubezen. Navidezno neobremenjena narava samskih danes ne bo videti optimistično. Spoznali boste, da je prišel čas za spremembe.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno: 

Ne bodite preveč oblastni, če si ne želite nakopati nepotrebnih prepirov. Ljudje okoli vas imajo vso pravico do izražanja svojega lastnega mnenja, zato jim je nikar ne poskusite odvzeti. V partnerstvu boste že danes postavljeni pred izziv, ki vam utegne vzeti precej energije. Bodite potrpežljivi.

Ljubezen: 
Vezani od partnerja pričakujete več, kot vam je on pripravljen ponuditi, zato bosta večino dneva v sporu. Naj vas ne spravi ob živce lastna slaba volja. Samske bo občutek, da ves čas korakate na mestu, danes končno zapustil. Zbrali boste celo dovolj energije, da se boste poslovili od stvari, ki vas ovirajo pri napredku, pa čeprav ste navezani nanje. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 

Preverite, ali je oseba, s katero imate opravka, sploh verodostojna. Če ne boste previdni, se boste namreč kaj hitro znašli v škripcih. Ne nasedite sladkim besedam, ki so v notranjosti brez vsakršne vsebine, saj bi vam bilo na koncu žal. Danes se raje osredotočite na vse tisto, kar je oprijemljivo in kar lahko vidite z lastnimi očmi.

Ljubezen: 
Tisti, ki ste v razmerju, izkoristite današnji dan za reševanje težav. Vaša odločitev bo vsekakor dobra, le ne dovolite, da bi drugi vplivali nanjo. Samskim se bo že zjutraj ponudila izredna priložnost, za katero bi po navadi ubijali, danes pa vam ne bo pomenila veliko. Morali boste določiti lestvico prednosti. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Polni boste pozitivne energije, ki jo bo moč opaziti že na daleč. Ker boste kar kipeli od veselja in dobre volje, boste danes nadvse zaželena družba. Tudi vsi tisti, ki ste sicer osamljeni, danes kar ne boste vedeli, katero ponudbo sprejeti. V službi ne pretiravajte s svojimi predlogi. Pustite tudi ostalim do besede.

Ljubezen: 
Samski izkoristite današnji dan, obeta se vam namreč zanimivo srečanje. Noč bo poskrbela za vznemirljive dogodke. Vezani boste danes želeli poglobiti razmerje, a boste morali za to tudi kaj ukreniti. Zaupanje je temelj razmerja! Če želita razpravljati o skupni prihodnosti, bosta morala graditi na njem.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR

Splošno: 

Danes ne pričakujte preveč, v kolikor si želite prihraniti razočaranje. Čeprav načeloma stojite na realnih tleh, vas utegne ravno danes zanesti. Če se boste glede nečesa znašli pred dilemo, pa naj vam ne bo nerodno zaprositi za nasvet. Še posebej v drugi polovici dneva vas bo lahko napadel glavobol.

Ljubezen: 
Samski boste zaradi povečane samozavesti mislili, da boste nocoj uresničili ljubezenske načrte, vendar boste pri izbrani osebi naleteli na gluha ušesa. Vaše nezadovoljstvo ne bo trajalo dolgo, saj bo že jutrišnji dan bolj obetaven. Vezani boste želeli razčistiti neke zadeve, ki so se zalomile pred dnevi. S tem boste prepodili vso romantiko.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno: 

Danes bo močno izražena želja po komunikaciji, zato nikar ne oklevajte, ampak pokličite prijatelje, s katerimi se boste kratkočasili. Verjemite, da je pred vami prav pester dan, ki bo poln smeha in nasploh pozitivnih vibracij. Spoznali pa boste tudi, da neka oseba ni to, za kar se predstavlja.

Ljubezen: 
Tistim, ki še niste v razmerju, se končno obetajo prave priložnosti na ljubezenskem področju. Oseba, ki vam je že dalj časa simpatična, vam bo prav danes dala namig – ne spreglejte ga! Vezanim bo ljubezen danes spremenila pogled na svet in v vsakem trenutku boste na razpolago svojemu partnerju, ki bo nad tem navdušen.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.