Magazin > Horoskop in Numerologija
3702 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 18. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Čas in opravki vas bodo zaradi konjunkcije med Luno in Merkurjem skušali prehitevati, telefon bo neprestano zvonil, zato se boste težko posvečali preciznim nalogam in težjim opravkom.

 Vse, kar se bo dogajalo, bo zahtevajo od vas veliko komunikacije in nenehno prebujanje uma. Polni nemirne energije, boste neprestano iskali novo zaposlitev ter nekoga, s kom bi delili argumente in napredne zaznave. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Izredno učinkoviti boste, zato se bo vse kar si boste zadali tokrat dobro izteklo. V poslovnem krogu lahko z energijo lune v biku počasi presenetite z dobrim predlogom.

BIK
Odpira se več možnosti, toda po občutku se odločite za tisto, ki jo v bistvu že poznate. Na ljubezenskem področju se boste znašli na tankem ledu, zato se nikar preveč ne igrajte z ognjem.

DVOJČKA
Ne čakajte na boljše priložnosti, ampak zagrabite trenutne in jih speljite do točke, ki vam prinaša korist. Nekdo vam bo zamešal štrene, čeprav se zavedate, da nimata veliko skupnega.

RAK
Čeprav se bo prebujal občutek, da ste utrujeni, se je vredno potruditi in se prepustiti dogajanju. Srce vas bo z energijo lune v biku popeljalo k pravi ter bolj strastni odločitvi.

LEV
Negotovost, ki vam jo je povzročil določen dogodek, boste hitro premagali, saj bodo dejstva kar kapljala. Srečanje z nekom, ki vam je že dolgo všeč, vas bo nekoliko zbegalo.

DEVICA
Zavedate se, kaj vse ste izpustili ali celo zamudili, kar vas bo v notranjosti ves čas obremenjevalo. V družbi, ki vam je običajno naklonjena, bo vsak vlekel na svojo stran, kar vas bo vznemirjalo.

TEHTNICA
Vsaj za trenutek nehajte razmišljati o tem, koliko dela vas še čaka in kaj vse morate še opraviti. Na novosti še zaenkrat niste pripravljeni, zato nikakor ne hitite in se ne izpostavljajte preveč.

ŠKORPIJON
Izredno boste bojeviti in pripravljeni na odkrite pogovore, ki vam prinašajo jasnejšo sliko. Nihče ne more vse dni v tednu samo delati in tudi vam ni potrebno, raje si malce spočijte.

STRELEC
Kljub umirjeni luni v biku nič ne bo preprosto. Naj bo vse skupaj dodaten izziv, da se borite in vztrajate pri svojih shemah. Na čustvenem področju je še veliko neizgovorjenega.

KOZOROG
Prihaja malce težavni čas, ko bo marsikaj spet pod vprašajem. Za odgovore na vprašanja, ki se vam postavljajo, se ozrite v preteklost. Čas je za prijetne kompromise.

VODNAR
Vse se bo odvijalo tako, kot si želite. Dobili boste celo nekoliko več, kot ste si predstavljali, posebno na področju ljubezni, kjer ste v zadnjem času imeli občutek, da niste zadovoljni.

RIBI
Bolj pozorni kot običajno boste na čisto majhno zadevo, ki bo pritegnila vašo pozornost. Ugotavljali boste, zakaj je prav to tako pomembno. Premislite o svojih prednostih in jih poudarite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.