Magazin > Horoskop in Numerologija
9908 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 18. novembra 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Uranom vas lahko preseneti na vsakem koraku.

Sprejmite vse, kar se bo dogajalo, ter vse, kar boste zaznavali v globini svojega delovanja. Približajte se na nežen način, sprašujte premišljeno, predvsem pa poskrbite, da se boste tam, kjer ste znali imeti lepo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Napredek, ki ga prinaša luna v biku, se bo prepletal tako v boljših medosebnih odnosih kot tudi v čustvenem ravnotežju in družbenemu položaju. Izognite se le težavam, povezanih s stresom.

BIK
Če ne boste dovolj ambiciozni, se lahko zgodi, da boste vrženi v pomembnejšo vlogo, pri kateri se boste morali znajti sami. Zaupajte intuiciji in se ne podrejajte mnenju drugih.

DVOJČKA
Z glavo tavate v oblakih ali na več mestih hkrati, zato boste neprevidni. Celo v ljubezni ponovno zavlačujete. Raje pohitite in si pravočasno poiščite pomoč ter spoštujte nasvete.

RAK
Danes se boste veliko raje posvetili delovnim obveznostim, saj boste v tem nenadoma zaznavali večji smisel. Morda bo vzrok novo življenjsko prepričanje ali pa boste preprosto pripravljeni sprejeti več izzivov.  

LEV
Odprle se vam bodo nove poslovne priložnosti, ki bodo tesno povezane z izobraževanjem. V ljubezni bo vse bolj harmonično in polno simpatičnega navdiha.

DEVICA
S svojim delom boste na nekoga naredili velik vtis, kar pa še ne pomeni, da lahko začnete nositi glavo med oblaki. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.

TEHTNICA
Zatekate se v zanimiva razmišljanja. Enostavno si želite nekaj več, tako v službi kot tudi od znancev, ki so pred kratkim stopili v vaše življenje. Zelo razigrano bo v družbi nasprotnega spola.

ŠKORPIJON
Danes se boste zaradi lune v biku manj obremenjevali z drugimi ter njihovimi težavami in se bolj osredotočili na svojo srečo. Bolj boste drzni, lažje se boste spopadali s svojimi strahovi in si omislili nekaj izzivov.

STRELEC
Z vsem, kar se bo odvijalo, se spoprimite neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo to, da svoje opravite brez odvečnih vprašanj. Tudi v ljubezenskih in družinskih odnosih bo sproščeno.

KOZOROG
Odgovorno boste z energijo lune v biku stopali naprej po svoji poti. Dogodkov ne boste smeli prehitevati, bolje bo, da počakate na ugodnih pet minut, ki prihajajo že kmalu.

VODNAR
V kolikor boste dovolj budni, boste dobili priložnost za dodaten zaslužek. Čeprav boste še malce neodločno pogledovali proti prihodnosti, se bo to kmalu spremenilo. Brez pomislekov se boste lotili sprememb.

RIBI
Še vedno boste razmišljali o preteklosti. Čas je, da greste naprej. Vzemite niti življenja v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost lepša, vi pa bolj stabilni ter zadovoljni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.