Magazin > Horoskop in Numerologija
12016 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 19. avgusta 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Pri malenkostih se ne boste želeli ustavljati, usmerjeni boste tja, kjer lahko nekaj popravite ali izboljšate.

Finančna plat bo poudarjena, vendar skušajte vse skupaj dojemati bolj lahkotno. Srečali se boste s pomembnim vprašanjem, na katerega pa tokrat verjetno še ne boste našli odgovora. Skušajte ostati zvesti sebi in se ne ozirajte na opazke. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z vplivom lune v kozorogu se držite strogega načrta, če ne želite zaključiti slabo. Zadali ste si naporen urnik, a že zjutraj boste začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj bi morali napredovati.

BIK
Zelo veseli boste, ko bo nekaj, kar vas je zelo skrbelo, končno za vami. Znašli ste se v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste kmalu izvlekli iz nje. 

DVOJČKA
V službi se ne upirajte in ne govorite preveč, kajti danes boste nagnjeni k temu, da boste kljub zadržani energiji lune v kozorogu hitro povedali kakšno besedo preveč. Kasneje bi vse skupaj obžalovali.

RAK
Skrivali se boste pod vplivom vaše podzavesti. Spoznali boste, kako močno misli vplivajo na dogodke, ki se bodo dogajali. Nekaj časa boste razmišljali zmedeno in takšna bodo tudi dejanja.

LEV
Domače okolje bo priložnost, da najdete notranji mir in ravnovesje. Poskrbeli boste, da se lahko umirite in da v notranji modrosti sprejmete pomembne osebne odločitve v smeri prihodnosti.

DEVICA
Če želite ohraniti določen odnos, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. Samskim devicam se bo pokazala možnost za prijetno poznanstvo, ki se lahko postopoma razvije v nekaj več.

TEHTNICA
Znali boste združiti prijetno s koristnim, kar vam bo marsikdo celo zavidal. Ker boste v delu, ki ga opravljate, uživali, lahko zaslužite več kot običajno. Najbolj pomembno pa bo zadovoljstvo.

ŠKORPIJON
Končno boste uredili svoje misli in pregnali nered iz glave. Zdaj morate samo še poskrbeti, da se vse to, kar vas je vleklo navzdol, dolgo ne bo ponovilo. Na delovnem mestu boste samozavestni in hkrati navihani.

STRELEC
Na področju dela se pripravite, saj se bodo z vplivom lune v kozorogu končno začeli kazati sledovi vašega dela, ki bodo postopoma vedno bolj očitni. V večernih urah boste zadovoljni ter sproščeni.

KOZOROG
Če ste se znašli v težavah, lahko pričakujete podporo sodelavcev ali nekoga bližnjega, kar vam bo vse skupaj le še olajšalo. V zasebnosti se izognite prepiru, ki se vam obeta zaradi različnih mnenj.

VODNAR
Sposobni se boste odrezati veliko bolj učinkovito, kot se pričakuje od vas. Če boste le tiho in v vlogi opazovalca, boste izpustili še eno priložnost, da stopite iz povprečja in povečate možnosti za napredek.

RIBI
Z nekom, ki vam je sicer blizu, danes ne bosta ravno na valovni dolžini. Vsaj na poslovnem področju pa vam bo delo potekalo tako, kot si lahko le želite, kar vam bo marsikdo tudi po tihem zavidal. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.