Magazin > Horoskop in Numerologija
3727 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 19. januarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Ker boste zelo neodločni, ne boste točno vedeli, česa si želite in to vas bo spravljalo ob živce.

Pomirite se in si vzemite nekaj več časa za sproščen pogovor, ki vas bo odrešil skrbi. Od rok vam bo šle vse kar je praktično, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite. Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo povsem jasna. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Naravnajte se na poslovne energije in postorite kar je nujnega. Prepletale se bodo se nihajoče energije, ki bodo usmerjale počutje in od vas bo odvisno, kako se bo vse skupaj razvilo. 

BIK 
Z besedami boste izražali svoje notranje vzgibe, obveznosti se bodo na področju kariere vrstile ena za drugo, tako da se vam bo skoraj sigurno pojavila utrujenost. 

DVOJČKA 
Uporabite odločnost, s katero vedno izpeljete vse kar je potrebno in se zazrite naprej. Ideje in skrite sanje bodo bolj jasne, tako da si boste danes lažje začrtali učinkovito pot. 

RAK 
Čeprav ste se dolgo časa zaman trudili, vam bo sedaj vse skupaj namenjeno in dosegljivo. Poslovne zadeve bodo ves čas v ospredju, čeprav si boste po tihem želeli več nežnosti. 

LEV 
Če boste zaupali, bo sledilo nekaj prijetnega in celo presenečeni boste, kako se bodo določene stvari obrnile. Nerganje bo odveč, saj je napočil čas, da sprejmete spremembe, ki se vam bližajo. 

DEVICA
Srečanje, ki vas že nekaj časa skrbi, se bo končalo v razigrani, z ljubeznijo obarvani smeri. Z več samodiscipline bi lahko hitreje prišli do boljših rezultatov. Razmislite o vsem, kar se dogaja.

TEHTNICA 
Vaša iznajdljivost bo razpršena, zato z dogajanjem na področju dela in denarja ne boste najbolj zadovoljni. Dan bo zelo primeren za nove korake na področju čustev, ki jim boste zlahka kos. 

ŠKORPIJON
Pestro dogajanje bo kljub hladni energiji razburkalo vašo domišljijo, ki je že nekaj časa spala. Zavedajte se tudi svojih napak ter intenzivno premislite o novi spremembi.

STRELEC 
Ljubezenskih razmer ne morete spremeniti, vendar vam neprestane pripombe ne bi čisto nič koristile.  Zopet se bo odprlo vprašanje, ki bo povezano s sprejemanjem določene osebe. 

KOZOROG
Skozi dan, ko se bo luna nahajala v znamenju strelca boste pripravljeni na novosti. Potrebujete nekaj sprememb, še posebej če ste se v preteklem obdobju preveč zaprli v svoj svet. 

VODNAR 
Prvi boste v vrsti, ko se bo odpirala možnost za dodaten zaslužek. Zavedate se, da imate dovolj časa vendar bo potrebno narediti še nekaj več, nekaj kar bo zahtevalo trud. 

RIBI
Pozornost za nekaj časa preusmerite drugam, vsak nasvet bo še kako dobrodošel, še posebej na področju osebnih odnosov. Zadovoljni boste, ker se vam bodo tudi pri delu nizali sami pozitivni rezultati.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.