Magazin > Horoskop in Numerologija
10041 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 19. maja 2022

astrologija, napoved Profimedia
Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično, saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira.

Morda je čas, da končate vse zoprne in nadležne zadeve, oddahnili si boste. Z zmedenimi mislimi si boste težko pričarali optimistično vzdušje, zato energijo raje usmerjajte v delo ali izobraževanje, kjer so nakazani dobri rezultati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi vpliva lune v kozorogu ne boste želeli popustiti, čeprav po tihem slutite, da to morda ni najboljša odločitev. Analizirajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno odločili.

BIK
Prebudili boste čustvene energije in sledili notranjim občutkom, prisluhnite tudi bližnjim in vse bo lepše. Na področju dela vam bo na pomoč priskočila neverjetna vztrajnost.

DVOJČKA
Pokažite, da ste prepričani v svoja dejanja in da se ne boste ustavili v zadnjem hipu. Prebudili se boste, ko bo nastopil najbolj pomemben trenutek, da se prebijete v ospredje. 

RAK
Čeprav boste porabili nekaj časa, da nekomu razložite, kaj si želite, bo vredno vsega truda. Obljubili ste, torej izpolnite, o drugačnem scenariju sploh ne razmišljajte, čim prej pojdite v akcijo.

LEV
Obrnite s pomočjo luna v kozorogu nov list, naučite se odkloniti tisto, kar vam ni všeč. To je edini način, da prenehate biti slabe volje in da se nekako prebudite v pravem smislu.

DEVICA
Tokrat se vam bodo dogajale pozitivne stvari, ki bodo povezane z vašo samozavestjo in šarmantnostjo. Tudi na čustvenem področju boste kljub energiji kozoroga zelo zadovoljni.

TEHTNICA
Na področju kariere in financ se bodo pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti na najboljši možni način. Zelo boste trmasti, kar nekomu od sodelavcev ne bo najbolj všeč.

ŠKORPIJON
Na področju dela boste ostali zvesti sebi, kar boste dokazovali tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste znali ustrezno odgovoriti, tokrat boste kratki in jedrnati.

STRELEC
Zaradi energije kozoroga boste zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite ljubezenske zaplete, ki vas vlečejo navzdol. Pomembne odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja. 

KOZOROG
Nenehno ste med dvema ognjema in potrpežljivost bo na preizkušnji, posebno če se vse skupaj odvija v službenem okolju. Ugotovili boste pomembno napako, vendar nimate pravih sogovornikov.

VODNAR
Če boste naredili ključne poteze, se boste umirili in opazili, da o nervozi ni ne duha ne sluha. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili bo omogočila, da boste začutili zadovoljstvo.

RIBI
Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki so še bolj občutljivi od vas. Medosebni odnosi bodo neusklajeni, kar vas bo ves čas po tihem vznemirjalo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.