Magazin > Horoskop in Numerologija
9201 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 2. decembra 2021

astrologija, horoskop, vedeževanje
Začutili boste močno povezanost s skritimi zadevami, pa tudi z globino, še posebej v ljubezenskih odnosih.

Dolgi pogovori lahko razkrijejo skrite dimenzije ter vas rešijo notranjih napetosti. Odlično se boste znašli v vseh situacijah, ki zahtevajo rekonstrukcijo, prenovo ali popravek. Reševanja problemov se boste tokrat lotili neposredno. Naj vas ne bo strah spustiti se tudi v neznano. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Pričakujte zaradi lune v škorpijonu nekaj prijetnih vibracij, najprej v obliki novosti ali dolgo pripravljenim in načrtovanim dejanjem. Pogoji bodo skoraj idealni, zato izkoristite svoj pogum.

BIK 
Vsako čakanje vas bo vznemirjalo, toda tokrat nimate druge izbire, kot da se prilagodite. V ljubezni boste ponovno na prelomnici, posebno če je vpleten nekdo, ki ga ne razumete.

DVOJČKA 
V novem okolju boste morda naredili nekaj začetniških napak, vendar se ne obremenjujte, saj je vsak začetek težak. Morda boste dobili še nekaj časa na razpolago.

RAK 
Dobro razmislite, koga boste vprašali za pomemben nasvet. Lahko se zgodi, da dobite veliko nekoristnih informacij, kar vas bo le zmedlo in utrudilo. Nikar pa ne bodite  nepotrpežljivi.

LEV
Razmislite o tem, kaj boste v določeni situaciji dobili v zameno in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Ne boste prenašali tistih posameznikov, ki se ves čas samo hvalijo.

DEVICA 
S svojo samozavestjo in energijo lune v škorpijonu se boste podali novim podvigom  naproti. Potrebovali boste veliko direktnosti, še posebej pri simpatičnih osebah nasprotnega spola.

TEHTNICA 
Neprestano boste vrteli film nazaj v upanju, da boste našli nekaj, kar bi vam podarilo odgovor. Prepoznajte svetle točke, ki se bodo prikazovale ena za drugo in vas navdihovale.

ŠKORPIJON 
Naredite kakšen pomemben premik glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa. Tokrat se vsekakor morate prilagoditi in povedati svoje, saj bo le tako več razumevanja s strani bližnjih.

STRELEC 
Bodite bolj prilagodljivi, saj niso vsi pripravljeni na vaše notranje napetosti. Ne dovolite, da bi se zopet prepirali ter povzročali slabo voljo na obeh straneh. Malce morate popustiti.

KOZOROG 
Skušajte se najprej soočiti z zapletenimi podatki in nato nadaljevali v svojem slogu. V ljubezni bo nekaj težav z ljubosumjem, saj se vam bodo ves čas v mislih prepletale negativne situacije.

VODNAR 
Energija lune v znamenju škorpijona bo zahtevna, spodbuja vas, da se soočate z lastno negativnostjo. Bolj kot bo vaše srce odprto za težave drugih, lažje se boste znašli.

RIBI 
Čaka vas učinkovit dan, ko boste nekoliko močneje čutili tok lune v znamenju škorpijona. Vedeli boste, kam je treba iti in kaj je potrebno čim prej narediti. 
 

 
Komentarjev 1
  • Donna_Montalvo 15:40 02.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦