Magazin > Horoskop in Numerologija
4661 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 2. junija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Kovanje načrtov lahko pade v vodo, zato se prepustite občutljivi energiji in nikar ne delajte prehitrih zaključkov.

Všeč vam bo prijaznost, ki jo boste širili, povečano bo tudi sočutje, s katerim lahko vsaj nekoliko oplemenitite razmerja. Problem bo zaupanje, ki bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nekaj vas zaradi lune v raku, ki prebuja občutljivost, obremenjuje, kar je lahko zelo moteče na področju odnosov. Brez pomislekov, ki so vas dolgo obremenjevali, boste direktno izpovedali čustva.

BIK 
Z luno v raku se prebuja obdobje čustvenih sprememb. Stabilni boste, ne boste si dovolili, da vas kdorkoli ovira pri odločitvah, razčistili boste tudi preteklost, ki vas je bremenila.

DVOJČKA 
Skušajte se pogumno boriti za nekaj, kar ste že pred kratkim uredili ali osvojili. V ljubezenskih odnosih premislite, kakšne so sploh vaše želje, da ne boste dajali napačnih signalov.

RAK
Priporočljivo bi bilo upoštevati kakšen nasvet, vendar naj bo to le nasvet, odločiti se boste morali sami. Ne pozabite na prijatelja, ki že nekaj časa čaka da mu priskočite na pomoč.

LEV 
Z veseljem boste strastno zagovarjali svoja stališča, vendar boste morali pod pritiski okolice tudi nekoliko popustiti. Sodelovanje je lahko točno takšno, kot ste si ga zamislili.

DEVICA
Novice, povezane s prijetno srčno priložnostjo, vas bodo končno razveselile. Ljubezen vas bo povezala z nekom, ki ima čisto drugi pogled na svet. S pogovorom lahko rešita nesporazum.

TEHTNICA 
S trmastim pristopom se bo napetost v službi le stopnjevala, rešili pa ne boste prav ničesar. Preklopite iz negativnega na pozitivno, kmalu se vam bo vse skupaj začelo vrteti v pravi smeri.

ŠKORPIJON 
Z zavlačevanjem se žal ne boste izmuznili iz kočljive situacije, skušajte se raje soočiti. V ljubezni pričakujte nekaj negotovosti, ki se bo razpršila, če ne boste zaupali in se prepustili.

STRELEC
Zadeve tečejo same od sebe. Glede zasebnih zadev boste prijetno presenečeni, saj vas nekdo končno spoštuje. Dan, ki vam kljub luni v raku obljublja nekaj simpatičnih priložnosti.

KOZOROG 
Čeprav vam občasno primanjkuje samozavesti ali ustrezne motivacije, se boste odlično znašli, kjerkoli se boste nahajali. Z lahkoto se boste zbrali, saj se vam odpirajo številne priložnosti.

VODNAR
Naj vam drugi ne določajo tempa, raje imejte sami vse skupaj pod nadzorom in si vzemite čas še za koga drugega, ki vam je naklonjen in spodbuja vaše osebne cilje.

RIBI 
Nekdo vas priganja, zato ne boste zbrali dovolj energije za sodelovanje. Bodite pozitivni in družabni, saj vas opazuje nekdo, ki ste mu všeč. Večer bo z luno v raku romantičen.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.