Magazin > Horoskop in Numerologija
3092 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 2. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To vas čaka v četrtek.

OVEN
Splošno:

Danes boste še vedno prepirljivi. Prijateljem in bližnjim boste lahko pokazali svoj pravi obraz. Presenetili boste s svojo jezo in negativnostjo. Še posebno z družinskimi člani bodite previdni, saj se boste drugače lahko zapletli v prepir povsem brez potrebe. Bodite previdni, da ne boste prenesli negativnosti tudi na vsa ostala področja vašega življenja. Počutje: privoščite si sprostitev!

Ljubezen:
Tudi danes boste še vedno zadržani in nesproščeni. Niti v družbi svojega partnerja se ne boste mogli sprostiti. Med vama bo vladala napetost. Premislite o svojem vedenju, saj vas bo partner kmalu sit. Samski boste danes oddaljeni od ljudi. Čeprav vas bodo opazili, ne boste želeli pritegniti pozornosti. Premišljevali boste o težavah, ki jih imate.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

V medosebnih odnosih bodite danes previdni, saj se boste drugače lahko zapletli v prepir zgolj zaradi nerazumevanja. Prepričani boste v lastni prav, zato ne boste sposobni priznati svojega dela krivde. Umirite se in brzdate svoj temperament, saj si boste v nasprotnem primeru nakopali le negativno klimo in prepire. Bodite previdni pri finančnih zadevah. Ognite se večjim nakupom.

Ljubezen:
Danes se boste zamislili in ugotovili, da obstajajo določena čustva, ki jih prikrivate. Čeprav so negativna, je čas, da jih izrazite, saj se bodo lahko drugače zasidrale globoko v vas in s tem bi povzročili sami sebi več škode kot koristi. Ko boste s partnerjem, boste čutili, da ste z mislimi daleč proč. Premislite o svojem vedenju in pometite pred svojim pragom. Izlijte svoja čustva, toda na miren način.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Danes bodite previdni, če se boste ukvarjali s kakimi podrobnostmi. Večino dneva boste zelo zmedeni, zato boste lahko delali napake. Pazite, da ne boste kasneje česa obžalovali. Pozorni bodite pri shranjevanju dokumentov in podpisovanju le teh. Danes preprosto ni najboljši dan za to. Vaša komunikacija pa bo danes vendarle na boljši ravni.

Ljubezen:
Vezani bodite tudi danes previdni. Med vama s partnerjem se bodo lahko pojavila nesoglasja. Pazite, da ne bodo zaznamovala vajine prihodnosti. Ne bodite tako svojeglavi in skušajte razumeti tudi partnerjev pogled na svet. S trmo ne boste prišli prav daleč. Tudi samski boste v ljubezni zelo neodločni. Danes bo prevladoval pesimističen pogled na vaše ljubezensko življenje.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

V vaše življenje bo posijalo sonce in čas bo pravi, da se tudi vi prenovite in zaživite na novo. Skozi ves dan boste čutili vnemo in zagnanost, ki ju že dolgo niste. Danes boste sposobni za šalo delati več stvari hkrati, prav tako pa vas nič ne bo zmedlo. Osredotočeni boste, prijazni in navsezadnje tudi zadovoljni sami s seboj. Lahko pričakujete pohvale in pozitivne odzive.

Ljubezen:
Danes se vam bo zdelo, da je stres zapustil vaše telo, kar se bo odražalo tudi na čustvenem področju. Sproščeni boste tako kot že dolgo ne, kar bo navdušilo ljudi okoli vas. Vezani boste danes očarali svojega partnerja. Na novo se bo zaljubil v vas. Samski boste magnet za nasprotni spol. Naj vas danes vodi srce in ne razum.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Tudi danes boste čutili zavist oseb, ki bodo v vaši bližini. Res je, da boste obdani z novimi priložnostmi za druženje in zabavo, toda ne bodo vam zavidali tega. Prav tako bodo ljubosumni na vašo moč in zagon. Danes boste prekipevali od energije, zato vas bo to le še podžigalo. Vaš dan bo kar prehitro minil. Počutje: počutili se boste odlično!

Ljubezen:
Tudi danes boste čutili, da med vama s partnerjem ni čisto vse v redu. Kot da se je v vajin odnos vtihotapila nekakšna čudna energija. Negativizem in pesimistično razmišljanje vam zagotovo ne bosta koristila. Res je, da zadnji dnevi niso najbolj naklonjeni ljubezni in razumevanju, toda skušajte premagati te okoliščine. Pogovorite se in videli boste, da je rešitev na dosegu roke. Samski danes ne pričakujte sprememb.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Če ste si za današnji dan zadali kakšne določene cilje, se boste morali pošteno potruditi. Najbrž ste nekomu nekaj obljubili, zato drugače žal ne bo šlo. Iztisnite iz sebe vse moči, saj vam drugače ne bo uspelo. Tisti, ki ste se pred kratkim lotili novega projekta, imejte v mislih to, da ga je potrebno tudi dokončati. Zato ne predajte bitke kar tako, še preden bi se v njo res podali. Koncentracije pri delu vam bo danes zagotovo primanjkovalo.

Ljubezen:
Vezani boste zelo zmedeni, saj se vam bo zdelo, da se pomisleki ponovno vračajo v vaš vsakdanjik. Seveda je pomembno, da premislite, zakaj se dvomi vračajo, toda o tem se pogovorite s partnerjem. Morda so vas prav njegove besede pripeljale tako daleč. Potrebno bo analizirati čustva, saj boste samo tako lahko spoznali, kaj vas dejansko moti.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno:

Približali se boste osebam, ki so za vas zelo pomembne. Pri tem pa boste svobodno in suvereno sklepali nova poznanstva in celo prijateljstva, ki vam bodo kasneje še zelo koristila. Dobili boste občutek, da imate vajeti življenja v svojih rokah in to bo več kot dobrodošla sprememba. Tisti, ki se ukvarjate z meditacijo, imate prav na današnji večer najboljše možnosti, da odkrijete novo stopnjo duhovnosti.

Ljubezen:
V ljubezni se boste danes umirili. Skrili boste svoj temperament. Če čutite, da je potrebno opravičilo, potem se partnerju opravičite zaradi svojega vedenja. Med vama bo danes zavladalo več harmonije. Čaka vaju lahko čaroben večer, toda potrebno bo pokazati trud. Premislite, kdaj ste se nazadnje potrudili za svojega partnerja. Ne oklevajte. Že danes mu pokažite, koliko vam pomeni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes se boste osredotočali na točno določen cilj. Postavili ga boste na prvo mesto. Danes boste čutili, da vam ne gre tako dobro, kot ste sami to pričakovali. Čutili boste, da vam zmanjkuje energije in volje. Res je, da ste danes vstali z levo nogo, zato ne krivite ostalih za vaš neuspeh. Čas je, da se zamislite in v vse naloge vložite svoj maksimum.

Ljubezen:
V ljubezni boste čutili, da v vaši glavi vlada zmeda. Vezani ne boste imeli težav z ljubeznijo, toda z drugimi vprašanji, ki si jih boste danes postavljali. Zadeve, vezane na dom in družino, bodo vplivale na nesoglasja in mogoče prepire. Spraševali se boste, ali se vse težave, ki so se pojavile med vama s partnerjem, lahko razrešijo. Ne pozabite, da morate pokazati samo malo dobre volje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes boste v sebi čutili obilo nestabilnosti in nejasnosti. Dogajalo se bo marsikaj, česar ne boste najbolje razumeli ali pa vas bo celo pošteno presenetilo. Komunikacija ne bo ravno vaša močna točka, zato se raje čim prej sprijaznite, da ne boste mogli vsega razčistiti. Poskušajte ohraniti mirno kri. Ne glede na vse, boste v pravem trenutku na pravem kraju.

Ljubezen:
Tudi danes boste oddaljeni od ljubezni. Vezani boste morali pojasniti partnerju, da boste le s samoto našli mir. Zagotovo vas bo razumel. Samski boste današnji dan izkoristili za premislek. Zavedajte se, da ste čudoviti in izjemni. Ne obremenjujete se, če še niste srečali pravega. Tudi za vas obstaja nekdo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:

Danes boste zelo odprti, zato boste lahko spoznali nove osebe in vzpostavili nova prijateljstva. Slednja vam bodo pisana na kožo, saj potrebujete spremembo in več družabnega življenja. Pazite na finance. Pred vami so stroški, ki bodo prišli povsem nepričakovano. Poskusite se izogniti finančnim odlivom. Vaše počutje bo danes odlično.

Ljubezen:
Tudi danes boste vztrajali pri svojih novih ugotovitvah. Tisti, ki imate ustaljeni odnos, boste spoznali, da s partnerjem potrebujeta le malo razvedrila in kakovostno preživljanje prostega časa. Prav danes se boste lahko vezani znašli v položaju, ko boste stregli svojemu partnerju, saj boste želeli ugoditi vsem njegovim željam.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Počutili se boste bolje, obenem pa boste danes čutili, da se v vaših mislih porajajo nove ideje in projekti. Zanje še ne bo pravi čas, zato jih zadržite zase. Ljudje okoli vas so preobremenjeni, zato vam danes ne bodo prisluhnili. Danes boste težko našli pravi trenutek, da bi jim zaupali svoje nove predloge. Finance: pazite na vsak zaslužen evro.

Ljubezen:
Današnji dan bo še vedno nekoliko pesimističen. Čutili boste, da vam partner ne govori resnice in da ni iskren do vas. Premislite dobro. Morda je vse samo v vaši glavi. Čas je, da se zberete in ugotovite, ali se je za razmerje vredno potruditi ali ne. Samski boste danes razmišljali o svoji prihodnosti. Odkrili boste, česa si želite.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno:

Danes boste razmišljali o svojih financah. Ker so odlivi iz vašega bančnega računa previsoki, boste v skrbeh, kako boste prišli skozi mesec. Razmišljali boste celo o dodatnem delu, ki bi vam omogočilo boljše finančno stanje. Pri tem ne pozabite oceniti in poiskati pravega ravnovesja med delom, financami in prostim časom ter časom, ki ga lahko namenite najbližjim. Ne prenaglite se pri svojih odločitvah!

Ljubezen:
Tudi danes boste čutili željo po tem, da bi lahko zavladali v določeni situaciji. V ljubezni ste morda prešibki, saj ne znate povedati, po čem hrepenite. Vezani zato premislite o tem, ali ste zares iskreni do partnerja. Prav je, da mu zaupate, kaj vas moti, saj bo v nasprotnem primeru partner živel v zmoti. Danes je dan, ko boste lahko našli pravi način in lepe besede.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.