Magazin > Horoskop in Numerologija
6381 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 20. julija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Nerešeni odnosi tako na področju ljubezni, kot tudi na področju kariere vas lahko obremenijo in spravijo v slabo voljo.

Drža bo pokončna, spremljala vas bo povečana samozavest zato nikar ne oklevajte. Prijazne geste, ki jih bo spodbudila konjunkcija med Luno in Venero bodo tiste, s katerimi lahko premostite napetost. Sprašujte, odgovarjajte in pokažite zanimanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ostanite skozi dan, ko se bo luna še nahajala v levu samostojni, ne glede na to, da boste imeli na trenutke občutek, da potrebujete pomoč. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati.

BIK 
Prebudilo se bo mnogo nejasnih družinskih vprašanj, ki se bodo stopnjevala v negativni smeri, če ne boste pravočasno odgovorili. Začnite raje slediti drugačnim in bolj zanimivim načrtom.

DVOJČKA 
Prijetno energijo lune v levu boste skozi dan najlažje izkoristili na področju prijateljskih odnosov. Nekaj, kar se dogaja v službi, bi najraje preskočili, saj ste utrujeni od neprestanih napak. 

RAK 
Na poslovnem področju boste skozi dan, ko se bo luna še nahajala v levu zelo delovni in motivirani. Z denarjem boste imeli srečo. Poskrbite, da bodo zadovoljni tudi tisti, ki so ob vas.

LEV 
Skozi dan bo sreča na vaši strani, le pretiravati ne bi smeli z optimizmom, da ne spravite koga v slabo voljo. Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v velik zalogaj. 

DEVICA 
Pozitivno razmišljanje bo tisto, ki vam bo omogočilo, da boste z osebo, ki je že nekaj časa trd oreh končno poiskali skupni jezik. Vse se bo začelo počasi odvijati bolj optimistično. 

TEHTNICA 
Na poslovnem področju bodite zbrani, čeprav bi radi zaključili vse naenkrat. Komaj boste čakali na večer, ki vam prinaša ljubezensko srečanje na katerega se že dlje časa pripravljate.

ŠKORPIJON 
Prihaja nekaj zanimivih ter skoraj idealnih priložnosti v smeri resnejših načrtov. Na drugi strani bo nekdo, ki bo občutljiv in neprilagodljiv, zato bodite kar se da previdni.

STRELEC 
Premislite, preden se boste odločili za pomemben korak, saj boste prepričani da obvladate vse pomanjkljivosti, resnica pa bo daleč od tega. Nikar ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas.

KOZOROG 
Razni dvomi in strahovi se bodo razblinili. Ambiciozni ter pogumni boste, zato ničesar ne prepuščate naključju, ampak vztrajajte tam, kjer vam občutek govori, da lahko uspete.

VODNAR 
Skozi dan, ko se bo luna še nahajala v levu se boste odločili, da pogumno zakorakate izven navideznih okvirjev, v katerih se nahajate že nekaj časa. Na področju odnosov se boste približali bistvu.

RIBI
Sposobni boste sprejemati resne odločitve in kljub temu, da bodo vsi okoli vas razposajeni, boste znali tekom dne narediti tudi kaj koristnega, kar bo prava odskočna deska za uspeh.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.