Magazin > Horoskop in Numerologija
3473 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. februarja

astrologija, horoskopi
Za leve je današnji četrtek dan ljubezni!

OVEN 

Splošno:

Dan vam bo na poslovnem področju prinesel velike spremembe, ki bodo lahko tako pozitivne kot negativne. Skušajte pridobiti kakšno informacijo, ki vam bo omogočila miren spanec. V popoldanskih urah se vam obeta srečanje s starim prijateljem, s katerim sta že nekaj časa nazaj izgubila stik. Skušajte ga na novo spoznati in ohraniti stik tudi v prihodnje. 

Ljubezen:
Ljubljena oseba se bo od vas še bolj oddaljila, skrila se bo v svoj notranji svet in med vama ne bo veliko skupnih točk. To vas ne bo zelo motilo ali skrbelo, kajti svoj prosti čas boste porabili za delo, prijatelje in zabavo. V kolikor pa boste želeli svoj odnos izboljšati, potem se vsekakor izogibajte iskrenim pogovorom o svojih čustvih.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno:

Določeni ljudje vam bodo šli že pošteno na živce, a ne boste upali ničesar pripomniti. Kar zberite pogum in jim povejte, kaj vam leži na duši. Pravzaprav bi bilo najbolje, da bi se iz take družbe čim prej umaknili, saj vas spravlja v slabo voljo. Poglejte okoli sebe in premislite, koga bi lahko izbrali za novega prijatelja. 

Ljubezen:
Razumevanje, ki ste ga vedno dobili od partnerja, bo izginilo in zdelo se vam bo, da vse dela na napačen način in ob nepravem času. Kadar boste jezni, se bo z vami prepiral, kadar pa boste vi dobro razpoloženi, bo on zakopan v obveznosti in vam ne bo posvečal pozornosti. Pozabita na težave in zveza bo postala bolj globoka in čvrsta.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:

Če se ne boste pripravljeni ničemur odreči, potem v vaše življenje tudi ne bo prišlo nič novega. Če že dalj časa razmišljate o zamenjavi službe, ki vas ne veseli, ampak vam samo povzroča dodatne skrbi in težave, potem se danes dokončno odločite za to. Sprememba delovnega mesta bi vam zagotovo koristila, le pogumno naprej.

Ljubezen:
Potrpežljivost vaše ljubljene osebe tudi v vaše življenje prinaša določeno stabilnost in red. Zahvaljujoč njej vedno veste, kje se nahajajo vaše stvari in kaj morate narediti v določenem trenutku. Poskušajte vrniti pozornost, s katero vas zasipa. Njene želje ne bo tako težko izpolniti, držite se dogovorov in ne pozabljajte na obljube.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


RAK

Splošno:

Ne boste imeli toliko časa za prijatelje, kar vas bo resnično motilo in vam bo jemalo voljo do dela. Že tako se vam zdi, da preveč časa preživite na delovnem mestu, da se pravzaprav vaše celo življenje vrti samo okrog vaše službe. Zavedate se, da vaše družabno življenje na račun tega zelo trpi, zato nekaj storite.

Ljubezen:
Vaš požrtvovalni partner razume vaše težave in ugaja vsem vašim zahtevam. Občasno bo postal bolj neposreden in dokaj zahteven, zato boste morali tudi vi posvetiti nekaj svoje pozornosti njemu. Od vas pričakuje trdne obljube in brezpogojno zvestobo. Če tega ne boste mogli izpolniti, se ne igrajte z njegovimi čustvi in se ne poslužujte majhnih laži.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV

Splošno:

Novopečeni zaljubljenci se boste težko osredotočili na delo in obveznosti, kajti misli vam bodo uhajale k ljubljeni osebi. Spraševali se boste, kaj v tem trenutku dela, kje je, s kom. Večkrat jo boste poklicali, samo pazite, da ne boste pretiravali in s tem takoj na začetku uničili obetaven odnos. Raje se posvetite delu in službenim nalogam.

Ljubezen: 
Tudi če med vama obstajajo določene težave, bo vse zelo hitro pozabljeno. Vaša ljubljena oseba bo postala bolj nežna, požrtvovalna in vidno zaljubljena. Nov zanos v vajini zvezi vam bo dal krila, učvrstil bo zaupanje v vajino ljubezen. Izpostavite pomembna vprašanja, ki se nanašajo na vajin odnos, iskreno se pogovorita in se odločita glede prihodnosti vajine zveze.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:

Ne bo se vam ljubilo v službo, pravzaprav tudi sodelavce že težko prenašate. Utruja vas že misel, da iz dneva v dan prenašate iste ljudi in iste naloge. Potrebujete spremembo, nekaj adrenalinskega, kar vam bo spet pognalo kri po žilah. Počnite nekaj razburljivega, nenavadnega, kar vam bo dalo občutek, da živite in ne le vegetirate. 

Ljubezen: 
V številnih situacijah improvizirate in delujete v skladu s trenutkom, medtem ko vaša ljubljena oseba mnogo bolje ve, kaj in kako dela. Če bo želela poroko in otroke, bo to dosegla s tem, da vas bo temeljito in vztrajno pripravila na spremembe. Občasno se poleg nje počutite kot v kletki brez izhoda, po drugi strani pa vas njena strast neustavljivo privlači.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 3


TEHTNICA

Splošno:

Opazi se vaš doprinos pri delu in v službi. Tudi vaš šef to opazi, zato lahko pričakujete spodbuden in obetaven pogovor, ki bo lahko pomenil tudi napredovanje. Nadaljujte v zastavljenem ritmu, nagrade in priznanja bodo vsekakor prišla. Ne popustite, ne zamujajte v službo, držite se navodil in bodite kreativni. 

Ljubezen: 
Niste prepričani, kako bi lahko zadržali ljubezen in pozornost svoje ljubljene osebe. Čeprav se trudite, druga stran ostaja zaprta in nepripravljena za iskren pogovor. Naučite se brati med vrsticami in sprejmite dejstvo, da ona najbolj ceni predvidljivost. Tudi ko vam bo težko, vedite, da se izplača. Če sta poslovno povezana, bo ravno ta oseba povečala vaš uspeh.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:

Vaših zamisli sedaj ne more nič več ustaviti, polni ste zanosa in z veseljem boste vse svoje predloge predstavili šefu. Obstaja velika verjetnost, da vas bo podprl in vam dal zeleno luč za izvedbo in nadaljevanje. Če pa se to slučajno ne bo zgodilo, nikar ne hodite okrog užaljeni in jezni na ves svet.

Ljubezen:
Čutili boste veliko nezadovoljstvo, prav tako tudi vaš partner. Medtem ko boste vi z lahkoto šli čez določene težave, si bo on vse zapomnil. Spraševali se boste, kaj je še tisto, kar vaju drži skupaj, ne boste pa imeli poguma za pomembne in velike odločitve ter spremembe. Če se bo vaš partner odločil za konec, ga ne bo nič ustavilo.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:

Usmerjeni ste na svoje ambicije, ki nikakor niso zanemarljive. Imate velike želje in potrebe, vendar jih težko nadzirate. Pri uresničevanju le teh boste potrebovali veliko truda, časa in predvsem denarja. Vprašajte se, ali ste pripravljeni toliko vložiti in tvegati, čeprav sploh ne veste, kako se bo vse skupaj izšlo in ali bo uspešno.

Ljubezen:
Čeprav bosta imela podobne želje in ambicije, se bosta kljub temu težko uskladila. Strast bosta mešala s prepiri, dobre trenutke z zelo napetimi. Največji izziv bosta doživela pri organizaciji življenja in družine, saj bosta oba zelo zaposlena. Dan zato posvetite vajinemu odnosu in obnovite vse lepe, skupne navade.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:

Danes boste izjemno podvrženi pretiravanju v službi, ljubezni, prav tako pri telovadbi. Upočasnite svoj ritem, da se ne boste poškodovali. Naložite si le toliko, kolikor zmorete, v nasprotnem primeru boste čutili bolečine v mišicah in vezeh, kar pa nikakor ne bo prijetno. Skušajte se umiriti in tudi v službi prestavite v nižjo prestavo.

Ljubezen:
Vajina ljubezen bo postala močnejša in globlja, predvsem zahvaljujoč trudu vaše bližnje osebe. Spretno se bo prilagajala vašemu spremenljivemu razpoloženju, intenzivnemu delovnemu urniku in vašim družabnim obveznostim. Ne glede na vse bo ostala potrpežljiva in nasmejana. Ne obnašajte se, kot da vam je najmanj pomembna! Bolj se potrudite!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:

Še vedno ne veste, kaj si želite, a to vas ne moti več toliko kot v preteklosti. Pomembno vam je, da imate mesečni prihodek, da si lahko kaj kupite in občasno kam odpotujete. Zaradi tega boste tudi danes v službi precej brezskrbni, ne boste se toliko trudili in posvečali se boste predvsem prijateljem. Pazite, da vas nadrejeni med delovnikom ne bo zasačil med sproščenim zasebnim pogovorom.

Ljubezen:
Vajina ljubezen je neresna, brez načrtov in strogih omejitev, toda ravno zaradi tega vam vaš partner popolnoma ustreza. Našli boste pravi način, da bo vajin odnos ostal dovolj razburljiv in zanimiv. Uživali boste v tolerantnosti in ljubezni, tako da se bo vajin odnos razvijal še naprej brez kakršnihkoli težav.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

RIBI

Splošno:

Že dalj časa ne najdete skupnega jezika s sodelavci in šefom. Morda mislite, da se je spravil na vas in da od vas preveč zahteva, a temu ni tako. Vi se niste pripravljeni podrediti in upoštevati njegovih nasvetov. Kaj ko bi malce zanemarili svoj ego in počeli le tisto, kar znate in v čemer ste najboljši. Ne vtikajte se v stvari, ki se vas ne tičejo.

Ljubezen:
Niste v najboljšem življenjskem obdobju in vaš partner vam še dodatno otežuje zadevo. V ljubezni je preveč zahteven. Ko boste končno našli malo moči in časa za pogovor, pa vas bo ignoriral in zanemarjal zaradi razburljivega družabnega življenja. Čeprav želite odnos izboljšati, vam sedaj to še ne bo uspelo, saj prevladujejo določeni nesporazumi.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.