Magazin > Horoskop in Numerologija
6461 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. januarja 2021

astrologija, horoskop
Levi, prišlo bo do zanimivega srečanja z vašo nekdanjo ljubeznijo.

OVEN
Splošno:

Situacija v službi ne bo na zavidanja vredni ravni. Nekaj nepričakovanega vam bo morda porušilo vse načrte. Ne odločajte se z naglico in pazite pri podpisovanju, še posebej če bo šlo za rešitve glede spremembe delovnega mesta. Pravi čas za napredovanje je šele pred vami. Utrujeni boste. Možna je tudi večja razdražljivost.

Ljubezen
Veliko boste razmišljali in tehtali, ali naj se še naprej dobivate s staro ljubeznijo. Toda po drugi strani boste to doživljali kot čustveno igrico. Poročeni ne zapostavljajte partnerja zaradi službe in poslovnih obveznosti. Zaradi tega bi se lahko s partnerjem razumela vse slabše in vse manj.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK
Splošno:

Sanjarite o novi službi ter o večjem zaslužku, toda nikakor se ne premaknete z mrtve točke, zato glede tega tudi nekaj storite. Premaknite se naprej! Spraševali se boste o svoji vrednosti in spoznali, da boste s pretirano poštenostjo težko dosegli svoj cilj, toda vseeno ne boste mogli preko svojih načel.

Ljubezen:
Zaradi nerazumevanja s partnerjem bi lahko prišlo do velikih razprav in prepirov. Morda boste dobili vtis, da vam oseba, ki jo imate radi, ne ponuja dovolj ljubezni, vsaj ne toliko, kot si želite ali mislite, da si zaslužite. Partner bo imel nenavadne predloge in pričakovanja, vezana na vajino skupno življenje, a tudi intimo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Danes bo sporazumevanje vaša slaba stran. Povedali boste eno, poslovni partnerji in sodelavci pa bodo slišali in razumeli nekaj povsem drugega. Toda nikar se ne spuščajte v razprave in spore z njimi in ne poskušajte rešiti vseh njihovih težav. Dan bo dober za tiste, ki delate v državnih inštitucijah ali v zdravstvu.

Ljubezen
Morda bo prišlo do spora z osebami, s katerimi živite pod isto streho. Imeli boste potrebo po tem, da bi bili bolj ljubljeni, a tega po vsej verjetnosti ne boste dobili. Partner vam bo v vse večji navdih, nudil vam bo vso podporo. Poskušajte biti tudi vi njemu v oporo. V nasprotnem primeru bi se lahko oddaljila.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


RAK
Splošno:

Ker boste dobro vedeli, kaj hočete, boste močnejši od drugih, toda vso to svojo moč pametno uporabite. Proti koncu dneva boste dobili določen denar, a boste vsaj del tega zneska porabili za plačilo obveznosti in nakup malenkosti za dom. Počutje: povečane bodo težave z zadrževanjem tekočine, zato skušajte hrano manj soliti.

Ljubezen:
Danes bo pred vami naporen dan, poln vzponov in padcev, saj boste nihali med dvema skrajnostma. Sprva boste vzhičeni od ljubezni, čez nekaj trenutkov pa boste partnerju na smrt zamerili nekaj nepomembnega in banalnega. Potrudite se in poskušajte nadzorovati svoja čustva.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

LEV
Splošno:

Čutite, da bi se v vsakem trenutku lahko zgodilo nekaj pomembnega, toda vaše priložnosti ni in ni na spregled. Vse to vas bo prisililo k umiku in odtujitvi od določenih oseb, ki niso izpolnile svojih obljub. Mnogi so imeli podobne težave, toda stvari so se obrnile, zato pozabite, kar je bilo, glejte naprej in sprejmite to, kar se vam nudi.

Ljubezen:
Prišlo bo do zanimivega srečanja z vašo nekdanjo ljubeznijo, toda na koncu boste po vsej verjetnosti zelo razočarani. Ne verjemite vsemu, temveč se obrnite v prihodnost in se ne razburjajte glede pomanjkanja dinamike in dogajanja. Poročenim bo šlo vse tako kot mora, zato izkoristite to prijetno in ugodno obdobje.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Vaše sporazumevanje se bo izboljšalo, postali boste bolj zgovorni. Bolje se boste razumeli z ljudmi, ki so vam v poslu in življenju nasploh pomembni. Partner bo morda v določenih težavah, morda finančnih, toda z vašo pomočjo bo tudi to stanje uspešno uredil. Sreča bo spremljala tiste, ki delate v medijih ali v službi komunicirate z velikim številom ljudi.

Ljubezen:
Sreča prihaja na vaše ljubezensko področje in samski lahko pričakujete novo ljubezen. V kolikor se to ne bo zgodilo danes, bi se lahko zagotovo do konca meseca. Vezani pa boste uživali v družbi dosedanjega partnerja, kar vas bo zelo veselilo. Osvežite svoj odnos z nečim novim ter razbijte nastalo rutino in monotonost. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4


TEHTNICA
Splošno:

Navkljub veliki želji, da bi pri svojem poslovnem statusu nekaj spremenili, še vedno postopate na mestu. Poskušajte se vsaj vklopiti v okoliščine, ki vam jih življenje ponuja in počakajte na svojih pet minut, ki nedvomno prihajajo. Rešite tudi spor glede denarja in postavite piko na i, četudi ne boste dobili zneska, ki ste ga pričakovali.

Ljubezen:
Morda boste malo preveč navezani na partnerja, a ker ne bo nobenih pomembnejših dogodkov na drugih življenjskih področjih, se boste ukvarjali z njim in s filozofijo vajinega odnosa. Ljubezni se ne analizira, temveč živi, zato ne obremenjujte partnerja s svojimi predpostavkami. 
 
Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

V službi se ne bodo vse stvari odvijale po načrtovanem zaporedju, kar vas bo zelo razburilo. Pazite tudi, če boste morali kaj podpisati, posebno glede papirjev o skupnih ali delovnih pravicah. Pravo obdobje za posel in reševanje poslovnega statusa šele sledi. Delajte in se obnašajte, kot da je vse v najlepšem redu.

Ljubezen:
Danes boste imeli zelo izpostavljeno potrebo po ljubezni, romantiki in nežnosti. Če je ne boste mogli uresničiti, se boste z lahkoto spuščali v prepire in razprave s partnerjem. Ne boste mogli navesti pravih razlogov nezadovoljstva, a boste povsod iskali malenkosti, okrog katerih se boste nato jezili in prepirali.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Ljudem okoli sebe boste morda delovali nezainteresirani za delo in poslovne naloge, morda tudi zelo malo časa preživite na delovnem mestu ali pa ste zaradi obveznosti pogosto odsotni. Danes bi se lahko nepričakovano srečanje spreobrnilo v resno poslovno ponudbo. Sprejmite jo in uresničite.

Ljubezen:
Zelo ste navezani na svojega partnerja. Želite, da bi lahko bila vedno in povsod skupaj, a ko nista, po vsej verjetnosti veliko časa preživite na telefonu. Zaščitite ga malo od vas samih in mu dajte malo več časa, da se posveti svojemu poslu in karieri. Samski boste lahko dobili zanimivo ljubezensko iztočnico.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno:

Danes boste velik idealist in sprehajali se boste po oblakih, namesto da bi hodili po trdnih tleh. Svojih fantazij nikar ne razlagajte drugim, saj vas zagotovo ne bi razumeli na pravi način. Bodite torej malo bolj realni in poskušajte se sami izvleči iz težav, ki so plod vaših napačnih ocen. 

Ljubezen
Možno je, da bo vaše čustveno življenje vzrok vašega celotnega negativnega čustvenega stanja. Ne boste razumeli, zakaj vas partner ne želi razumeti in vam verjeti. Zelo hitro bo vse med vama veliko boljše in uspela bosta rešiti vse težave. Morda morate le razumeti, koliko vam partner sploh pomeni.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Še vedno ste v solidnem obdobju za posel. Morda imate občutek, da postopate na mestu, a temu ni tako. Obstaja velika verjetnost za poslovni in finančni čudež in to takrat, ko boste to najmanj pričakovali. Za vsak slučaj kupite loterijsko srečko in preverite svojo srečo. Ne jezite se na kolege, še posebej ne zaradi malenkosti.

Ljubezen:
Vaše čustveno življenje se spreminja in postaja vse boljše in boljše, saj ste končno nehali skrbeti zaradi določenih stvari iz preteklosti, ki so se neprestano vračale in vam niso pustile uživati v življenju. Partner bo povsem prerojen, ko bo spoznal, da je ljubljen in da ima vašo podporo. Negujte vajino ljubezen.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Blokirale in omejevale vas bodo napake, ki pa jih bodo delali vaši prijatelji in sodelavci. Stanje se bo po vsej verjetnosti kmalu spremenilo in ponovno boste držali vse niti v svojih rokah. Novi projekti bodo nekaj, kar bo v prihajajočem obdobju v vaše poslovno življenje vneslo veliko dinamike in zadovoljstva.

Ljubezen:
Danes se boste ukvarjali predvsem sami s seboj in s poslovnimi nalogami in obveznostmi, za ljubezen pa ne boste imeli veliko časa in tudi potrebe ne. Samski pa lahko pričakujete prijetno dogajanje na čustvenem področju, in sicer z osebo, ki jo boste spoznali na precej nenavaden način.


Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5


 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.