Magazin > Horoskop in Numerologija
6845 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. maja

astrologija, horoskop, vedeževanje
Komu bodo danes naklonjene zvezde?

OVEN 

Splošno: 

Niste zadovoljni s svojim počutjem, saj imate nenehno težave. Pomagalo bi že samo več gibanja in svežega zraka, poleg tega pa bi veliko pripomogla tudi bolj zdrava prehrana. Vaše prehranjevalne navade so slabe, česar se zavedate, pa vendar ne čakajte na kaj hujšega, da jih boste spremenili.

Ljubezen: 
Vezani si želite pobega v neznano. Zakaj pa tega partnerju ne bi kar predlagali? Takoj po službi se s partnerjem odpravita kamorkoli, kjer bosta lahko sama. Samski ste si ustvarili podobo popolnega partnerja, ki ga nikakor ne uspete spoznati. Ni čudno glede na ideale in zahteve, ki jih imate.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK

Splošno: 

Ponovno boste slabe volje. Namesto da bi razvedrili, boste premlevali črne misli in neprijetne situacije, ki so se vam zgodile v preteklosti. Pomislite na težave, s katerimi se soočate. Nujno jih morate razrešiti. Zelo verjetno boste prišli do zaključka, da nobena od težav ni tako velika, da bi morali biti slabe volje. Čim prej se sprostite in začnite razmišljati bolj optimistično. 

Ljubezen: 
Samski se boste odločali med dvema ali celo več osebami. Povabil bo danes precej, vendar bodo vse možnosti še precej odprte in nedorečene. Želeli si boste več stabilnosti, ljubezenske odločitve na splošno bodo težavne. Vezani ste v dilemi, saj ne veste, kako se pogovoriti s partnerjem. A dlje ko boste odlašali, težje vam bo začeti.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno: 

Pošteno se precenjujete. Res je, da ste na splošno uspešna oseba in da vam gredo stvari dobro od rok, pa vendar ne pretiravajte z nalogami, ki si jih zastavljate. Ne morete blesteti na vseh področjih. Lahko ste dobri, ne pa vedno tudi najboljši. Vaši cilji so previsoki in kaj hitro bi lahko nizko padli. Premislite.

Ljubezen: 
Samski hrepenite po stari ljubezni. Spominjate se trenutkov v dvoje, razjeda vas krivda, da takrat niste storili vsega, kar bi lahko, da bi rešili zvezo. Po toči zvoniti je prepozno, raje se skoncentrirajte na tekoče dogodke. Vezani se ponovno potegujete za partnerjevo naklonjenost. Določene stvari so povzročile precejšna razhajanja in morali se boste potruditi, da nadoknadite zamujeno.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno: 

Komaj boste čakali, da boste zaključili z delom, saj vas popoldan čakajo aktivnosti v krogu bližnjih. Kljub temu, da imate popoldan lepo načrtovan, se boste morali soočiti z neprijetnim prepirom. Poskušajte ga reševati čim bolj diskretno in diplomatsko. Vsaka drama bi se lahko hitro napihnila do velikih razsežnosti in vam pokvarila dan.

Ljubezen: 
Samski zavidate srečnim parom na ulici. Nikar. Na ta način boste nad sebe priklicali negativno energijo, ki bo vaše stanje le še poslabšala. Vezani prisluhnite partnerju, saj vam že nekaj časa želi nekaj povedati, pa ne ve kako. Nehote ga s svojim obnašanjem odvračate od tega. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 

Čaka vas prijetno presenečenje. Delodajalec vas bo danes hvalil na ves glas, v to ste lahko prepričani. Z njegovo pomočjo boste vzpostavili stik s premožnimi in vplivnimi ljudmi. Izkoristite priložnost. Pokazala se bo tudi priložnost za dober zaslužek, zgrabite jo! Ker boste ves dan pod stresom, bo vaše počutje precej nestanovitno.

Ljubezen: 
Samski si boste želeli več miru pred oboževalci. Najbolj zanimivo je to, da ko ste si želeli parterja in ste ga iskali, ni bilo nikogar, sedaj ko ste se navadili na samski status, pa je kandidatov kar nekaj. Vezani se veselite večera, ki ga boste preživeli skupaj s partnerjem. Pripravite njegovo najljubšo jed, presenečenje pa čaka tudi vas.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 

Ste pred pomembno odločitvijo. Ta se tiče tudi vaših bližnjih, zato je pomembno, da se pogovorite tudi z njimi. Izpostavite jim tako pozitivne kot tudi negativne strani odločitve, saj vam le na ta način ne bodo mogli ničesar očitati. Zvečer vas čaka prijetno presenečenje v družinskem krogu.  

Ljubezen: 
Vezani ste naveličani rutine, ki jo imata s parterjem. Bodite vi nosilec sprememb in predlagajte prijeten večerni sprehod. Tega že dolgo niste storili, sprehod pa bo prijal obema. Samski si želite novih poznanstev. Dan bo kot nalašč, da ukrenete nekaj glede tega.
 
Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


TEHTNICA

Splošno: 

Ponovno se boste soočali z denarnimi težavami oziroma neprijetnostmi. Ne obupajte, ampak se še danes naredite načrt za izboljšanje. V službi bo vse teklo normalno, zato si privoščite odhod domov ob normalni uri. Zvečer se izognite dodatnemu naprezanju, predvsem pa ne razmišljajte o službi. Vzemite v roke dobro knjigo in se nekoliko sprostite.  

Ljubezen: 
Samski ste se končno pomirili in sprijaznili s preteklimi dogodki. Samski stan vam ugaja in komaj čakate, da se boste z znancem srečali na dolgo obljubljeni pijači, ki utegne prerasti v kaj več. Vezani se že veselite večera, ki ga boste preživeli s partnerjem. Pustite se razvajati, zaslužite si.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno: 

Čaka vas pomembna preizkušnja. Na delovnem mestu vam bo lahko sodelavec nastavil past, saj vas hoče očrniti pred nadrejenim. Ljubosumje nima meja in je glavno vodilo njegovih dejanj. Pazite, da se ne boste ujeli v to past; oči imejte široko odprte in ne verjemite stvarem, ki vam jih bo govoril.

Ljubezen: 
Samskim ni žal, da ste dokončno zaključili poglavje zadnje ljubezni. S partnerjem vam ni uspelo, zato glavo pokonci, saj ste dali vse od sebe, zato da bi rešili propadajočo zvezo. Vezani ste si izborili svoj prostor v zvezi in partner razume vašo željo po večjem osebnem prostoru. Tudi njemu bo koristilo, če se bosta nekoliko osamosvojila.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno: 

Danes boste zmedeni in ne boste vedeli, kje se vas drži glava. Pazite, da ne boste zamudili v službo, saj se vam v zadnjem času stvari ne izhajajo najbolje. Dolgo vam sodelavci ne bodo več krili hrbta. Če boste svoj dan bolje organizirali, bo počutje popoldan dobro, zvečer pa se bo lahko od utrujenosti pojavilo nekaj slabe volje. 

Ljubezen: 
Samski obžalujete svojo preteklo odločitev in žal vam je, da se za svojo ljubezen niste potrudili, ko ste še imeli priložnost. Sprijaznite se s posledicami svojih dejanj in naredite korak naprej. Vezani ste želeli večer preživeti v partnerjevem objemu, on pa ima žal že druge načrte, v katere vas ni vključil.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno: 

Danes vas čaka produktiven dan. Na delovnem mestu boste opravili vse zelo dobro in nadrejeni bo z delom zadovoljen. Ker boste imeli čas in voljo, boste z veseljem priskočili na pomoč sodelavcem pri delovnih nalogah. Vendar previdno. Nekdo od sodelavcev bi lahko to sprejel kot pokroviteljsko obnašanje in ne kot pomoč, zato pazite na pristop.

Ljubezen: 
Samski ste pripravljeni na večer, od katerega pričakujete veliko. Celo preveč. Postavite realna pričakovanja, še bolje pa bi bilo, če jih sploh ne bi imeli. Vezani ste srečni in komaj čakate na čas, ki ga bosta preživela s parterjem. Partner vas osrečuje, zato ste že cel dan nekje nad oblaki.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno: 

Zaradi delovne vneme ne ločujete več zasebnega in službenega. Delo nosite domov in s tem obremenjujete družino. Namesto, da bi preživeli kakovosten čas z družino, se boste danes tudi doma posvečali službenim dolžnostim. Za spremembo presenetite domače in delo pustite v službi. Kljub temu boste uspeli vse narediti do dogovorjenega roka, družina pa bo presrečna.

Ljubezen: 
Samski se boste odločili za večerno pohajkovanje. Misli vam bo razburkal nekdanji partner. Lepo da sta prebolela stare strasti in da se ujameta, a ne pričakujte preveč. Vezane čaka presenečenje, saj bi se vam parter rad odkupil za neumnosti, ki jih je naredil čez teden. Sprejmite opravičilo in obema polepšajte večer.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
 
Pa boste le dočakali oddih in zmanjšanje obremenitev. Zdržite še današnji delovni dan in čaka vas prijetno ter sproščeno popoldne. Preživite ga v družbi bližnjih, ki vas močno pogrešajo, saj ste večinoma nenehno odsotni. Pokažite jim, koliko vam pomenijo in da to delate za skupno dobro. Dan boste zaključili v prijetnem vzdušju.

Ljubezen: 
Samski si boste zvečer zaželeli družbe. Hrepeneli boste po nekom, ki bi vas objel in bi z vami popil kozarec vina ob dobrem filmu. Glede na to, da bo želja velika, nekaj ukrenite in povabite simpatijo na večerjo. Vezani ste zmedeni. Ta trenutek ne veste, kaj točno si želite. Pokličite partnerja, njegov glas vas bo pomiril.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.