Magazin > Horoskop in Numerologija
11697 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 21. oktobra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Spočiti in zbranih misli si lahko naredite odličen plan, ki bo vključeval tudi izboljšanje medsebojnih odnosov.

Nekdo, ki vam je prirasel k srcu, se bo malce poigral z vami, vendar nikar ne zamerite, ampak raje vse skupaj obrnite na šaljiv način. Želeli si boste več strasti in spontanih ter žgečkljivih ljubezenskih vragolij, vendar zanje ne boste našli časa. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
S pomočjo lune v biku se boste začeli ozirati k bolj stabilnim temeljem za boljšo prihodnost. Odločili se boste za velik korak naprej, pri katerem boste imeli vso podporo vaših bližnjih, ki vas občudujejo.

BIK
Izžarevali boste neustavljivo notranjo moč, kar bo marsikoga odvrnilo od tega, da bi vam oporekal. Večkrat uporabite besedo ne, saj se vam bo v nasprotnem primeru delo preveč nakopičilo.

DVOJČKA
Le navidezno boste z luno v biku ostali mirni, v resnici pa še vedno bojujete med nasprotujočimi si čustvi. Ne skušajte z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le utrujeni in brez pravega občutka zadovoljstva.

RAK
Današnje energije lune v biku bodo spodbujale vašo željo po resni zvezi in poglobitvah. V odnosih, kjer je bilo doslej veliko negotovosti, pa bo končno možen korak naprej.

LEV
Z luno v biku si boste pričarali zelo ugoden dan za uresničevanje raznih idej. Na zalogi boste imeli velike količine energije, s katero pa ne skoparite, ampak jo uporabite v za vas pravi smeri. 

DEVICA
Imate dobre zamisli, toda ustavlja vas nekaj izrednih družinskih težav. Luna v znamenju bika vam obeta nekaj več dobre volje, čeprav ste vedno bolj utrujeni od številnih obveznosti.

TEHTNICA
Preteklo razočaranje vas ovira, zato zaenkrat še ne morete narediti koraka naprej. Poslovite se od ljudi in priložnosti, ki so že zdavnaj odšle iz vašega življenja in raje zaživite na novo.

ŠKORPIJON
Nikar nestrpno ne pričakujte večjih prelomnic, računajte pa na manjše in simpatične spremembe. Sprva boste doživeli razočaranje, hitro zatem pa nadvse pozitivno situacijo. 

STRELEC
Ostati bi morali na trdnih tleh, brez nepotrebnega zapletanja ali ugibanja. Posebno popazite na zdravje ter v odnosih s starejšimi, saj boste zaradi vpliva lune v biku zelo trmasti.

KOZOROG 
Nimate prave energije za razkazovanje svojih ambicij zato raje pustite, da se stvari odvijajo brez vaše pomoči. Nekdo lahko zmoti vaš ljubi mir in vas neprijetno preseneti.

VODNAR 
Tega, da ste vsem na razpolago, imate zadnje čase preprosto dovolj, kar boste znali tudi pokazati. Čutite, da potrebujete energijo zase, čeprav okolica tega ne bo razumela.

RIBI 
Kljub luni v biku boste skozi dan precej nervozni, proti večeru pa se boste že umirili, vendar stanje še vedno ne bo kot bi želeli. Preveč boste razmišljali o tem, kaj vse bi morali še narediti.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.