Magazin > Horoskop in Numerologija
12217 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 22. februarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ne pozabite poudariti tiste plati, ki izžareva največ samozavesti in svetlih vibracij.

Čustva bodo usklajena, vendar o njih ne boste želeli razpravljati. Razgibano delovanje in močna želja po raznolikosti vas vodita novim dogodivščinam naproti. (Vir. Horoskop.si)

OVEN 
Nikar se ne ustrašite ključnih odločitev, ki se bodo v službi pojavile nepričakovano. Ščiti vas luna v znamenju leva, ki vas bo spomnila na to, da ste pogumni in da radi zmagujete.

BIK 
Možnosti za boljše pogoje v službi bodo razlog, da boste dobre volje. Bogate izkušnje vam bodo omogočile, da zagrabite priložnost in dokažete, koliko ste v resnici vredni. 

DVOJČKA 
Brez težav boste z energijo lune v levu opravili vse, kar so vam pred kratkim naložili, poleg tega se tokrat ne boste nad ničimer pritoževali. Pred vami je nova zanimiva zgodba.

RAK 
Ne razlagajte nečesa, kar bi lahko nekdo povedal naprej. Čas je, da se zavedate, če želite ohraniti občutek, da vam lahko brezpogojno zaupajo, da se boste morali prilagoditi. 

LEV 
Izkazalo se bo, da je bilo povabilo zelo dobra odločitev. Obetate si lahko simpatično ljubezensko srečanje, ki vas bo spomnilo, kako lepo se lahko imate, če se popolnoma prepustite.

DEVICA 
Urejanje finančnega področja vam ne bo šlo od rok, saj boste z luno v levu sanjarili o velikih stvareh, kljub temu da ste običajno zelo dosledni. Zvečer se boste znašli na realnih tleh.

TEHTNICA 
Nečesa se boste lotili nestrpni in živčni. Prebujal se bo občutek, da vam določeni sodelavci, s katerimi niste najbolj kompatibilni želijo škodovati, zato čim prej preverite govorice.

ŠKORPIJON 
Z velikodušnim pristopom, ki ga bo prebudila energija lune v levu, boste presenetili sebe in tiste, ki vas obdajajo. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost ter ji sledili. 

STRELEC 
Občutek, da vam vsi stojijo ob strani če se znajdete v težavah, bo prebudil hvaležnost. Prepustite se, če naletite na kakšen dvom času, ki bo pomemben zaveznik na področju čustev. 

KOZOROG 
Bolj kot ljubezen boste z energijo lune v levu iskali vonj po strastni avanturi. Lahko ste prepričani, da se vam bo kmalu, če si boste zaželeli, ponudila možnost, ki je nikakor ne smete zamuditi.

VODNAR 
Vzemite si več časa zase, saj ste od tega, da se razdajate za druge že izčrpani. Ne oklevajte z odločitvijo, da ne bo prepozno. Trenutno dogajanje vam ne nudi dovolj strastnih trenutkov.

RIBI 
Ne brskajte ves čas po preteklosti, raje se z energijo lune v levu priklopite na novosti, da bi vas ponovno prebudile. Ne bodite tako zahtevni do sebe ter do ljudi, ki vas obkrožajo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.