Magazin > Horoskop in Numerologija
9844 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 22. julija 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Prehod Sonca v znamenje leva odpira vrata velikodušnosti in toplim mislim, s katerimi boste nekoga razveselili.

Odvrgli boste nakopičene zablode ter strahove in se končno odločili za bolj razigrano duhovno popotovanje. Moč in pogum se povezujta tudi s področjem kariere in denarja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Potrebovali boste čiščenje in odvreči bo treba nepotrebne vzorce, povezane s preteklostjo. Lahko se vam zgodi, da se boste v večernih urah želeli izolirati in v miru razmisliti o vsem skupaj.

BIK
Prva stvar, ki jo potrebujete bo, da prilagodite vaša prepričanja na spreminjajoče se okolje, čeprav bo to verjetno zelo težko za vas, ki ste tako navdušeni nad starimi običaji in tradicijo.

DVOJČKA
Energija lune v kozorogu se bo želela postaviti nad vas, zato prihajajo nekatere nestabilnosti in izzivi. Največ lepih priložnosti boste imeli, ko boste zopet bolj prodorni.

RAK
Prihaja nekaj skušnjav o nekaterih zadevah, še posebej z moralnega ali pravnega vidika, česar se nikar ne ustrašite. Prihajajo tudi možnosti osebnega napredka, kar vam lahko prinese stabilnost.

LEV
To, da morate porabiti ves denar, ki ga imate na razpolago, ne bo več vaše vodilo, začeli boste razmišljati o prihrankih. Če pravil, ki jih boste prejeli, spontano ne boste upoštevali, potem vas bo zbudilo dejstvo.

DEVICA
Nahajate se v najugodnejšem času za podvige na osebnem področju. Direkten pristop vam bo olajšal marsikatero situacijo. V večernih urah boste v objemu veliko bolj sproščeni.

TEHTNICA
Zopet se boste znašli pod vplivom sladkih sanj, vendar bo realnost vse prej kot takšna, zato boste morali čim prej poskrbeti za urejene misli in red na ljubezenskem področju, kar pa bo od vas terjalo veliko mero prilagajanja.

ŠKORPIJON
Pričakujete veliko dobrih dosežkov, rezultatov, še posebej tisti, ki se že dlje časa trudite za določeno zadevo. Zdravje vam bo malce nagajalo, zato se na vsakem koraku ustrezno zaščitite.

STRELEC
Okoliščine vam nameravajo pokazati, da je čas za spremembe. Denar bo drugo področje, ki ne bo najbolj cvetelo. Pazite se tudi raznih tveganih naložb, ki vas lahko zavedejo.

KOZOROG
Malce se boste borili sami s sabo, saj ste vajeni funkcionirati svobodno in sproščeno, ko pa boste določene odgovornosti sprejeli, se za vas odpira novo čudovito obdobje, v katerem dogajanja ne bo manjkalo. 

VODNAR
Zagon, ki ga lahko pričakujete z energijo lune v kozorogu, bo poskrbel tudi za zadovoljstvo na zasebnem področju. To bo razblinilo vaše strahove pred izgubo nadzora pri vsakodnevnih nalogah.

RIBI
Vaš um bo zelo aktiven in prodoren. Spodbujal vas bo tudi vpliv planetov, ki vas usmerjajo v odločnost in dobro motivacijo. Za prekinitev odnosov ni najboljši čas, zato se poskusite tokrat zadržati.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.