Magazin > Horoskop in Numerologija
2775 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 22. marca

astrologija
Biki, počutili se boste, kot da ste zašli v nek začaran krog.

OVEN

Splošno:
Današnji dan bo pravi, da izboljšate komunikacijo z neko drugo osebo, ki jo pogosto vidite. Potrudite se po najboljših močeh in poslušajte, kaj želi, saj boste tudi sami imeli korist od njenih informacij. Delili boste nasvete, ki bodo pomagali izboljšati njeno situacijo, ker boste želeli izboljšati tudi svoj položaj. S tem ji boste pomagali.

Ljubezen:
Samski boste močno privlačili neko osebo, preprosto zaradi novosti in možnosti za avanturo. Vaši prijatelji in ljubezenski partner se bodo obnašali nepričakovano, kar vas bo lahko čustveno pretreslo. Bodite fleksibilni in odprti v vašem razmerju. Sledite svojim občutkom in vse se bo dobro izteklo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK

Splošno:
Počutili se boste, kot da ste zašli v nek začaran krog. Poskusite zaživeti nekoliko drugače, čeprav vas bodo spremembe precej zmedle. Ne zahtevajte preveč od sebe, enostavno sledite vašim naravnim občutkom. Živite brez pričakovanj, kar vam bo dovolilo, da boste vnesli nekaj spontanosti in zabave v vaše aktivnosti, ki so včasih že bile prijetne za vas.

Ljubezen:
Uporabite nekaj vašega čara, saj vas bo pripeljal dlje in ne vsiljujte vaših načinov v situacijo. To velja še posebej za ljubezen, kot tudi za vse konkurenčne interese, ki ih imate, torej vse v čemer želite priti ven kot zmagovalec. To bo enkraten čas, da raziščete kompleksen problem, ki ga imate v razmerju.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:
Mislili boste, da ste dobili napačen vtis, a ga niste. In to zaradi dejstva, ker niste osebno komentirali. Nekateri ljudje govorijo svobodno in ne pomislijo na posledice. Imeli boste zmožnost, da boste to spoznali, saj bodo vaše komunikacijske sposobnosti in dojemanje na visokem nivoju.

Ljubezen:
Energija nostalgije in domačnosti se bo začela prebujati zaradi potrebe po varnosti. V tem odnosu boste pognali korenine. Družina, dom, sorodniki in partnerstvo bodo postali bolj pomemben del vašega življenja. Želeli boste pripadati nekomu, tako osebno kot intimno. Občutek, da vas nekdo potrebuje, bo enkraten.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Zatopljeni boste v rutino in vse stvari boste poskušali končati čim hitreje. Ko boste prišli v pravo stanje duha, boste spoznali nekaj pomembnega. Upočasnili boste malo in se prepričali, da niste izpustili najbolj pomembnih stvari ali pa boste nekaj dni preživeli tako, da boste čistili nared, ki ste ga ustvarili.

Ljubezen:
Čas bo pravi za raziskovanje vaših čustev, saj v vas že nekaj časa vihra nemir. Imate veliko željo po novih čustvenih doživetjih. Imate občutek, da je vse mogoče, če se dobro posvetite stvari. V vas tli optimizem, celo vera, kot tudi težnja, da bi sprejeli spremembe na najglobljem čustvenem nivoju. Prepustite se spletu dogodkov.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Oseba, ki jo želite bolje spoznati, bo v bližini. Nadenite si zapeljiv nasmeh. To na koncu morda ne bo pripeljalo nikamor – vse bo odvisno od potreb te osebe, ki jih ima v življenju v tem trenutku. Enostavno sledite svojemu občutku in se prepustite toku dogodkov, na koncu pa boste videli, kako se bo vse skupaj obneslo.

Ljubezen:
Vaše misli se obračajo proti ljubezni in danes bo za vas ugoden čas, ker boste lahko na glas govorili o skrbeh, ki jih imate v vašem osebnem razmerju. Sporazume boste dosegli na lahek način. Takoj boste govorili o vaših osebnih potrebah in željah. Bolje se boste tudi zavedali lepote in želeli boste preurediti notranji dekor.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Počutili se boste kot, da v zadnjem času niste končali ničesar. Morali boste ponovno preučiti svoje cilje in želje. Vsekakor se morate znebiti starih, ki niso več primerni za vaš stil življenja in ustvarite nekaj novih. Zapomnite pa si, če ne boste imeli nobenega cilja, potem v nobenem primeru ne boste mogli zgrešiti.

Ljubezen:
Če boste bolj vključeni v življenje neke osebe, bo lahko to za vas postala najvišja prednost. Poroka bi bila zagotovo temelj za uspeh in srečo. Sedaj je dober čas, da pričnete vlagati, če še niste v zvezi z nikomer. Potrudite se, če ne želite biti samski in prav gotovo se vam bo obrestovalo.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA

Splošno:
Pričakovali boste, da boste preživeli nekaj kvalitetnega časa, a nikar ne pričakujte nagrad, ki so vam bile obljubljene. Ne iščite nečesa, kar obstaja le v reklamah in filmih. Bili bi le oddaljen opazovalec dogodka. Bolj se boste zabavali, če boste ostali doma in povabili nekaj prijateljev na obisk.

Ljubezen:
Samski ste v harmoniji z ljudmi. Imate občutek za enostavnost in za prehodnost, kar je bolje kot boj in upiranje proti dogodkom okoli vas. Uživajte v družbi. Vezani počnite kaj zabavnega skupaj s partnerjem, to vaju bo povezalo. Morda bi bilo dobro, če bi okusila tudi malce divjo stran življenja.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes se boste začeli zavedati dejstva, da niste razburjeni glede stvari, ki razburijo vse druge ljudi. Problem je v tem, da imate drugačne prioritete, ki jih še niste čisto raziskali. Bolj vas zanimajo druge zadeve. V življenje postavite nekaj, kar še niste nikoli naredili. Izberite nekaj enostavnega.

Ljubezen:
Če mislite, da bo tako prav, potem se nikar ne obotavljajte in sprejmite tveganje. Vprašajte posebno osebo, kar že dolgo skrivate v sebi. To bo čas, ko bo navdih v ospredju, zato bodite pripravljeni na tveganje in pojdite v akcijo. Dobili boste mnogo odličnih priložnosti. Bodite samozavestni in zaupajte v svoje besede.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno:
Razumeli boste lastna čustva in občutki drugih bodo z lahkoto prišli do vas. Delovali boste skozi nerešene čustvene teme, učinkovito boste izražali svoje čustvene potrebe in opazili boste čustvene potrebe drugih ljudi. Vaša zmožnost komunikacije z moškimi in ženskami bo dobra. To bo idealen čas, da odpravite vsa nesoglasja.

Ljubezen:
Doživeli boste notranjo preobrazbo. Spremembe, ki jih boste začeli v tem času, bodo imele dolgoročni vpliv. Razmerje, v katerega boste vstopili, bo popolno nasprotje nekaterim razmerjem, ki ste jih imeli v preteklosti, ko ste bili še bolj nerodni in vam je primanjkovalo samozavesti. Sledite lastnim občutkom.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

KOZOROG

Splošno:
Ugotovili boste, da je vaša strast do aktivnosti postala zastarela. Vzeli ste si res dolg premor. To bo za vas spet nekaj novega po nekaj mesecih – enako kot z vašo najljubšo športno ekipo, ko se prične nova sezona. Na celotno situacijo morate pogledat bolj objektivno in z drugega zornega kota, da jo boste lahko ocenili. Začnite se gibati.

Ljubezen:
Če boste na točko pritisnili premočno, bo to vodilo le do sporov. Ko boste dobili namig o nečem in boste morali to razrešiti, ne bodite preostri. Soočite partnerja s težavami in morda boste dobili bitko, a obstaja verjetnost, da boste izgubili vojno. Bodite potrpežljivi z vznemirjujočimi vprašanji, prave odgovore boste dobili še danes.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

VODNAR

Splošno:
Težili boste k negativnosti, saj boste obkroženi z ljudmi, ki bodo samo kritizirali druge in iskali napake, kjer jih morda sploh ne bo. Težko boste ostali pozitivni, še posebej ko bodo drugi ljudje okoli vas opravljali. Nikar ne sodelujte v tej aktivnosti, saj bi vplivala tudi na druga področja vašega življenja, na družino, prijatelje in zunanje interese.

Ljubezen:
Majhno, obstojno sporočilo bo prišlo skozi normalne poti komunikacije in vam bo lahko prikazalo večjo sliko o razmerju. Poslušajte previdno. Ne poskušajte razumeti vsega naenkrat, sprejmite del za delom, kot sestavljanko, dokler vam ne bo vse popolnoma jasno. Ničesar ne rabite skrivati ali izpostavljati, vse se bo pokazalo z malo potrpljenja.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

RIBI

Splošno:
Nekaj vas bo obsedlo in želeli si boste, da nikoli ne bi pričeli s tem. Da se boste osvobodili, se boste morali dobesedno prisiliti v to in potrebne bo precej moči ter nadzora. V prihodnosti raje pustite stvari pri miru, naj bodo enostavne. Tako ne boste zapornik lastnih želja. Naj vam bo to v poduk, da naslednjič ne boste naredili enako.

Ljubezen:
Znašli se boste v veliki stiski in energija v vašem okolju ali v osebnih razmerjih bo precej neprijetna. Izogibali se boste resnim pogovorom in nagnjeni boste k nesoglasjem z drugimi. Izzovite duševno delo, koncentracija bo za vas težka. Vzemite si odmor in se enostavno spočijte za kakšen dan.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.