Magazin > Horoskop in Numerologija
3716 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 22. novembra

astrologija, horoskopi
To pravijo astrologi.

OVEN
Splošno:

Včeraj ste bili še precej v dvomih glede dela, ki ga opravljate, toda danes bo situacija povsem drugačna. Čutili boste, da ni pravi čas za nove podvige in menjavo dela, zato se boste zadovoljili s tem, kar imate trenutno. Danes se ne opredelite, saj boste tako lahko ohranili dobre odnose z vsemi kolegi v vaši bližini.

Ljubezen:
Danes boste premišljevali o svojem ljubosumju. Vezani ga zadnje čase kar naprej izražate v partnerskem odnosu. Bodite previdni, da ne bo ravno to končalo vašega razmerja. Premislite, ali imate utemeljene razloge ali ne. Bodite prepričani vase in videli boste, da bo ljubosumje izginilo čez noč. Moški boste danes čutili, kako je vaše razmerje ponovno močno. Zaupali boste v odnos, ki ga imate.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Čaka vas pogovor z nadrejenim. Vaše vedenje pri delu ga je zmotilo, zato vas bo prosil, da umirite strasti in se posvetite delu. Čas je, da ugotovite, do katere meje lahko greste. Oblikujte boljši odnos s sodelavci pri delu, saj ga trenutno nimate. Nekdo se bo obrnil proti vam. Bodite zgovorni in odprti, ko gre za komunikacijo z ostalimi.

Ljubezen:
Potrebujete prenovo ljubezenskega življenja. Razmišljali boste o tem, kaj vse lahko storite za partnerja, da se bo ta počutil bolje. Predstavnice nežnejšega spola se boste predajale žalosti, saj boste čutile, da imate resne čustvene težave. Samski se boste znašli na razpotju. Odpustiti ali ne? Če boste odpustili, potem storite to hitro in odločno. Ljubezen vam bo danes vzela veliko energije. Pazljivo!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

DVOJČKA
Splošno:

Tudi danes bosta lahko vaš mir in osredotočenost pri delu ogrožena, saj vam bo po vsej verjetnosti nekdo spet nagajal. Ne pustite se zmotiti in imejte v mislih, da ima vsak »zakaj« svoj »zato«. Izogibajte se govoricam in pogovorom ter se osredotočite na svoje delovne obveznosti. Danes pazite na odlive s finančnega računa. Zagotovo vas bodo presenetili nenadni stroški.

Ljubezen:
Tudi danes boste zares srečni. Nežnejši spol se bo predajal občutkom zaljubljenosti in naklonjenosti. Zagotovo boste predane partnerju ali novi simpatiji. Moški boste danes čutili neke vrste osamljenost in ravnodušnost na čustvenem področju. Ste na dobri poti do popolne sreče. Res pa je, da boste morali urediti svoje ljubezensko življenje. Začnite že danes.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Na delovnem mestu boste malce ravnodušni. Čutili boste, da vas delo ne veseli dejansko. Ne prehitevajte dogodkov. Posvetite se delu in ga opravite tako dobro, kot ga boste le lahko. Videli boste, da vas kmalu čakajo spremembe, saj bo usoda poskrbela za vas. Presenečeni boste nad končnim rezultatom. Zdravje: izogibajte se prašnim prostorom, saj bi se lahko pojavile težave z dihali.

Ljubezen:
Prav je, da ste odločni, toda ne pritiskajte na svojega partnerja. Pustite mu, da se kdaj tudi sam odloči in sproži določene pogovore o skupni prihodnosti. Tisti, ki nimate ustaljenega odnosa, se boste lahko prav danes soočili z nasprotnikom. Nekdo bo dvoril vaši simpatiji, zato se boste morali dokazati. Zaupajte vase in bodite samozavestni. Uspeh je pred vami!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje:.4

LEV
Splošno:

Čutili boste, da nekdo na delovnem mestu ni bil najbolj iskren do vas. Vsekakor je prav, da nakažete nezadovoljstvo in se pritožite. Kljub temu pa še malo počakajte, da se bodo strasti pomirile. Vsekakor boste lahko razjasnili spore in odprta vprašanja, toda skušajte to opraviti na miren način. Pazite, da si ne boste nakopali novih težav in zamer.

Ljubezen:
Danes boste malce zadržani. Vsekakor boste vezani želeli rešiti težave z molkom. Ta taktika na žalost ne bo uspešna. Samski se boste zagreli za novo žrtev, ta pa ne bo izkazala želenega interesa do vas. Premislite, do katere točke se boste spustili. Ne silite v odnos, kjer ni dovolj navdušenosti.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Na delovnem mestu se boste danes zbližali z osebo, s katero ste se še pred kratkim prerekali zaradi različnih mnenj. Zdelo se vam bo, da boste pri delu lahko končno dosegli to, po čemer že dolgo hrepenite. V finančnih ozirih se boste še danes soočali z zapleti in neprijetnimi situacijami. Skušajte ohraniti nadzor nad porabo denarja, prav tako pa ravnajte z njim previdneje. Zavedajte se svojih omejitev!

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola premislite o tem, ali ste zares razjasnile svojo preteklost. Ne glede na vse delajte veliko na sebi, saj ta trenutek vaše razmerje potrebuje spremembe. Danes se vam bo zdelo, da ste site čakanja, da se bo partner spomnil na vas. Od partnerja boste zahtevale, da se zjasni, saj se boste počutile potisnjene v kot. Samski ne skrivajte več svojih občutkov.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Morda vas je včeraj pri delu nekdo razjezil, zato boste še danes malce dvomili, da želite ostati na istem delovnem mestu. Toda v popoldnevu boste spoznali, da morate biti tolerantni, saj vam trenutno ne preostane drugega. Prosta delovna mesta namreč ne padajo z neba. Dobro premislite o prostem času in spremembah. Vaše splošno počutje bo odlično.

Ljubezen:
Danes boste boljše volje, čeprav boste sumili, da ne ustrezate več svojemu partnerju. Čutili boste, da ta potrebuje drastično spremembo, ki mu je vi ne morete omogočiti. Pogovorita se in videli boste, da so vaši strahovi le plod vaše domišljije. Bodite zadržani in ne počenjajte neumnosti. Samski boste danes srečnejši!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Če načrtujete kakšen podvig na delovnem mestu ali morda službeno potovanje, lahko pričakujete ravno nasprotno od uspeha, saj vam zvezde niso tako naklonjene, kot mislite. Ne delajte prevelikih načrtov, saj bi se lahko ti hitro porušili. Zato bodite previdni pri svojih pričakovanjih, ki jih imate na področju dela. Pazite na finance in trošenje denarja, saj vaše trenutno stanje ni najboljše.

Ljubezen:
Samski boste danes malce razočarani. Vezani se boste znašli na točki, ko se boste morali vprašati, ali partner lahko zadovolji vaša pričakovanja ali je to povsem nemogoče. Od trenutnega razmerja ste pričakovali nekaj povsem drugega. Trenutno vam primanjkuje harmonije in čustvenega zadovoljstva.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Pri delu se boste morali danes prilagoditi. Naučite se veščine sklepanja kompromisov, saj se bodo v nasprotnem primeru odnosi s sodelavci le še poslabšali. Danes boste čutili, da ste urni in iznajdljivi pri delu. Vsekakor boste lahko opravili delovne naloge brez posebnih težav. Pazite le na odnose. Na zdravstvenem področju se pazite prehlada.

Ljubezen:
Danes boste prejeli pomembne novice, a ne verjemite kar slepo vsemu, saj vas bo nekdo želel prizadeti. Zagotovo ste lahko prepričani, da oseba ne bo imela iskrenih namenov. Bodite zelo previdni, saj vas bo namenoma želela narediti ljubosumne. Vezani verjemite vase in v vaše razmerje. Videli boste, da vaju prav nič ne more ločiti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Na delovnem mestu skušajte ostati mirni. Razmislite o tem, kaj bi pravzaprav radi in si naredite načrt, kako boste to dosegli. Če čutite, da si zaslužite napredovanje ali da si želite več svobode na delovnem mestu, potem o tem spregovorite z nadrejenim. Ne mučite se v nedogled. Že danes pričnite graditi na svoji prihodnosti. Ne pozabite, da ovire za vas ne obstajajo!

Ljubezen:
Še vedno boste zelo sumničavi. Omejite svojo fantazijo, saj je ta plod vaše domišljije. Predstavnice nežnejšega spola boste danes trpele. Zdelo se vam bo, da vas partner ne razume. Predvsem samski ne boste mogli pozabiti preteklosti in osebe, ki ste jo ljubili. Iz minule izkušnje skušajte potegniti le najboljše. Videli boste, da je v vsakem slabem tudi nekaj dobrega.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Prisluhnili boste sebi in ugotovili, da si želite osebne rasti. Ta je zagotovo pred vami, zato pogumno stopite na novo pot. Ne bojte se slediti svojim ciljem. Pokažite samozavest, ki vam je je v preteklosti primanjkovalo. Če se soočate z brezposelnostjo, je skrajni čas za ukrepanje. Pred vami je veliko uspeha, tako v financah kot pri delu!

Ljubezen:
Nežnejši spol bo danes malce ravnodušen do partnerja. Morda le zato, ker se soočate z ostalimi težavami, ki vam ne omogočajo mirnega spanca. Pogovorite se s partnerjem in mu dokažite, da ga imate radi. Samski boste danes depresivni in malodušni. Čutili boste željo po nežnosti in dotikih, ki pa se žal ne bo mogla uresničiti. Sreča je že skoraj pred vrati!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Življenje vas bo presenetilo, zato bodite potrpežljivi pri delu. Vsekakor vas čaka uspeh. Pri delu se boste danes navdušili nad določeno idejo, ki se bo ostalim zdela neizvedljiva. Razvijajte idejo še naprej in zaupajte vase. Naj vas dvomi drugih ne potrejo. Lotite se novega projekta, če ste prepričani, da vam bo uspelo. Videli boste, da vas vaša trma lahko pripelje daleč.

Ljubezen:
Vezani boste čutili, kako se ljubezen med vama s partnerjem krepi. Čutili boste, da ste s partnerjem povezani na vseh mogočih nivojih. Predvsem predstavniki moškega spola boste navdušeni nad idejo o skupnem življenju in poglabljanju vajinega odnosa. Samski boste obdani z novimi osebami. Ne bodite zmedeni in ne hitite!

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.