Magazin > Horoskop in Numerologija
5063 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 22. septembra 2022

astrologija, horoskop Profimedia
Privlačila vas bo razkošnost, okrepili boste samo izražanje, kar prebuja globoke občutke spoštovanja in predanosti, ki prinaša ustvarjalno razsežnost.

Karkoli boste počeli, boste prišli do spoznanja, da je dan bolj barvit, če imate nekakšen ustvarjalni izhod, zato bo iskanje načinov, kako se izraziti pomembno. Na področju ljubezni boste iskali načine, da ohranite strast in prebudite skrite želje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Obremenili vas bodo tisti, ki so počasni in preveč komplicirajo. Situacija na področju kariere bo zelo realna, kar vas bo prepričalo v sodelovanje, o katerem že dolgo razmišljate.

BIK 
V ljubezni se nočete več pretvarjati, da ste nedosegljivi, radi bi dokončno razčistili nekaj, kar se že dlje časa prepleta po vaših mislih. Sedaj boste zbrali dovolj poguma, saj vas spremlja luna v levu.

DVOJČKA
Želeli se boste posvetiti počitku in interesnim dejavnostim. Priporočljivo je, da na področju kariere ali izobraževanja poslušate, berete med vrsticami in ne sklepate prehitro.

RAK 
Energija lune v levu vas bo prisilila, da boste intenzivno razmisliti o tem, kako bi se čim lažje pomaknili naprej. Vse skupaj ne bo najbolj enostavno, vendar skušajte kljub temu vztrajati.

LEV
Kljub luni v vašem znamenju ne boste dovolj samozavestni, da bi se uprli določenim posameznikom, ki vas s svojimi pripombami ves čas vznemirjajo. Približajte se umirjenosti.

DEVICA
Na področju čustev boste doživeli nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo ter prepričalo, da je smiselno nadaljevati spontano, kar običajno ni v vaši navadi. 

TEHTNICA 
Ker boste zadovoljni s sabo, imate pred sabo čudovit dan, poln presenečenj. Nasmeh bo prepričal tudi najbolj turobne posameznike, nekoga boste potegnili iz plaza žalosti.

ŠKORPIJON 
Nikar ne pričakujte, da vam bodo vsi na poslovnem področju sledili. Naučite se postaviti zase, ampak v pravem trenutku, bolj diplomatsko. Kritike za nekaj časa pospravite.

STRELEC 
Kljub entuziazmu, ki ga prebuja luna v levu, pazite na vsako izrečeno besedo. Čeprav si močno želite, da bi vas pustili pri miru, boste morali v pomembni zgodbi sodelovati.

KOZOROG
Ob sproščenem pogovoru z zanimivo osebo boste spoznali drugačen pogled na pomembno situacijo. Razmislili boste tudi o tem, da nekoga, ki si to zasluži presenetite.

VODNAR
Dan, ki ga bo polepšala luna v levu, bo primeren za pomembne premike na vseh področjih. Hrepeneli boste po novih dogodivščinah, ki vas bodo prepričale, da ste srečni.

RIBI
Vse, o čemer razmišljate, se lahko v trenutku zavrti v drugo smer. Pomislite torej, preden se odločite in najprej skrbno ocenite vse podrobnosti, katerim bi se običajno verjetno izognili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.