Magazin > Horoskop in Numerologija
3645 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 23. februarja 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Znali boste poiskati preudarne rešitve ter se odločiti, ko bodo to od vas pričakovali ali zahtevali.

Čustvena pot je lahko malce obremenilna, vendar to ne bo pokvarilo tistih prijetnih trenutkov, ki jih boste spustili v svoj svet. Želeli se boste soočati, izmenjavati mnenja ter prodreti na kariernem področju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pazite se stresa, ki lahko škoduje vašemu zdravju. Pomanjkanje energije lahko vpliva na medsebojne odnose. Konflikti, ki se nakazujejo zaradi notranjega nemira ne bodo enostavni.

BIK
Novo poznanstvo ali sodelovanje vas bo prepričalo, da nadaljujete tisto, kar diši po uspehu. Izkoristite dober spomin in izpostavite tudi tiste stvari, ki se do sedaj niso omenjale. 

DVOJČKA
Danes lahko dobite potrditev in se odzove vabilu, ki bo več kot prijetno. Veseli boste in bolj sproščeni kot ste običajno. V večernih urah vas bo odneslo v vrtinec sreče in strasti.

RAK
Pred vami je občutljiv dan, v katerem ne boste dosegli tistega, kar ste si zastavili. Spoznali boste, da vam pretirana trma, ki jo prebuja energija lune v ovnu ne bo koristila.

LEV
Na vrsto boste na področju ljubezni prišli tisti, ki ste pred kratkim končali razmerje, saj vas bo luna v ovnu obdarila s samozavestjo in pogumnim nastopom, ki prinaša odziv.

DEVICA
Z luno v ovnu se bo vse vrtelo okrog vznemirjenja, izzivov in sprememb, s katerimi se boste končno lahko pomaknili kakšen korak naprej in si naredili boljše načrte za prihodnost.

TEHTNICA
Ker se boste spretno izogibali določenih vprašanj boste deležni kritik. Ne iščite krivde pri drugih, temveč se soočite s svojimi napakami. Priznanja vas bodo notranje osvobodila.

ŠKORPIJON
Prihaja čas za pomembne odločitve na ljubezenskem področju. Ko se boste odločili, si boste oddahnili. Nikakor pa ne pozabite tudi na športno aktivnost, ki bo ohranila vaše zadovoljstvo.

STRELEC
Z luno v ovnu prihaja veliko optimizma, v negativnem smislu pa tudi več napetosti, saj se vam bo ves čas kopičilo delo. Spomnili se boste tudi tega, kar bi moralo biti že dokončano.

KOZOROG
Pričakujte, da se vas dotakne ljubezenska sreča. S pomočjo pozitivno naravnane energije boste končno zadovoljni s partnerskim odnosom. Oboževali boste situacije, v katerih lahko prevzamete pobudo.

VODNAR
Ljubezen bo pridobila na strasti, kar vam bo zelo všeč. Nikoli si ne bi mislili, da vas bo nekdo znal tako lepo presenetiti. Marsikaj preveč analizirate, namesto da bi se prepustili prvemu občutku. 

RIBI
Samske ribice lahko spoznate nekoga, ki bo buril vašo domišljijo. Načrti se bodo na področju kariere in denarja stopnjevali, kar vas bo v notranjosti strašilo. Ne delajte prehitrih zaključkov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.