Magazin > Horoskop in Numerologija
3821 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 23. maja 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Ribi, končno boste spoznali, česa si najbolj želite na čustvenem področju.

OVEN
Splošno:

Preveč se ukvarjate z ljudmi okoli vas in njihovimi življenji. Zavedajte se, da lahko krojite le svojega, do vseh ostalih pa nimate nikakršnih pravic. Danes vam bo lahko jeza popolnoma zameglila razum, zaradi česar se boste morda spustili v nepremišljena pregovarjanja.

Ljubezen:
Vezani izkoristite dan za pogovor s partnerjem. Uskladite svoje želje z njegovimi. Skupaj bosta močnejša in tako bosta tudi lažje premagovala ovire na poti do cilja. Samski boste danes nekoliko bolj osamljeni, vendar vam to vseeno ne bo vzelo dobre volje. Znate uživati tudi sami in dobro veste, da se počasi daleč pride.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Nikakor se ne morete zadovoljiti s situacijo, ki je nastala. Nenehno se vam zdi, da bi lahko iztržili neprimerno več, zato boste še naprej iskali poti, ki bi vas pripeljale do tega. Morda pa je kljub temu čas, da si odpočijete in ponosno uživate v vsem, kar ste si do sedaj ustvarili.

Ljubezen:
Današnji dan bo predvsem samskim prinesel več optimizma in več zaupanja v ljubezen. Nekdo, s katerim ste se v zadnjem času veliko družili, vas bo nenadoma začel privlačiti. Vezani boste na svoje razmerje začeli gledati bolj pozitivno in končno se boste začeli prilagajati tudi partnerju.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Premalo ste fizično aktivni, kar se že pozna pri vašem počutju in zdravju. Odvečni kilogrami, ki se vam počasi, a vztrajno kopičijo, vas že pošteno spravljajo v slabo voljo. Zdaj je še pravi čas, da ukrepate, zato resno razmislite o nadaljnjem poteku vašega prehranjevanja. V službi se boste dobro počutili.

Ljubezen:
Vezani danes pazite, da se ne boste zagovorili pred partnerjem. Če je neznanec v vas prebudil že pozabljene občutke, to vsekakor zadržite zase. Osredotočite se tudi na partnerja in mu namenite nekaj pozornosti. Pri samskih se bo zaradi želje po novem razmerju povečalo razburjenje.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Čustva, ki jih gojite do neke osebe, vas bodo povsem zmedla. Znašli se boste namreč pred dilemo, ki je kar ne boste znali odpraviti. Prisluhnite intuiciji, morda vam bo pomagala na poti do odgovora. V vsakem primeru si vzemite dovolj časa za premislek, preden boste kakorkoli ukrepali.

Ljubezen:
Do ljubljene osebe boste prijazni, pozornosti vam ne bo primanjkovalo, naklonjenost pa bo obojestranska. Samski boste medtem od dobrega prijatelja izvedeli, da vas nekdo že dalj časa želi povabiti ven, a ne upa pristopiti. Zakaj bi čakali na njegovo potezo? Zberite pogum in ga ogovorite.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

V vas bo danes polno optimizma in volje za prihodnost. Čeprav bo vsaj v prvi polovici dneva v ozračju še prevladoval nemir, pa se ga boste vi uspešno otresli, saj se boste zavedali pomembnosti hvaležnosti. Navdušeni boste nad vsem, kar vam je do sedaj prineslo življenje, veselo pa boste gledali tudi v prihodnost.

Ljubezen:
Tistim, ki niste v razmerju, se bodo danes odprle možnosti za nova srečanja. Celo iz prijateljstva se bodo lahko rodili objemi, čustva in ljubezen. Tudi vezani boste danes zelo dobro razpoloženi. Že zjutraj se bosta s partnerjem dobro ujela. Dan bosta začela s pozitivnim razpoloženjem, ki se bo zavleklo v večer.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno:

Danes boste močno zaskrbljeni, saj se vam podira vse, kar ste si zadali. Morda ste k stvarem le pristopili napačno. Še enkrat premislite, kaj bi bilo v tem trenutku najbolj smiselno storiti. Če je še čas, spremenite obstoječo taktiko. Bodite skromni s kritiko na partnerskem področju, da se vam ne bo trikratno povrnila.

Ljubezen:
Vezani poglobite odnos s partnerjem ali pa ga prekinite. V danem trenutku ravnajte tako, kot se vam bo zdelo najbolj prav. Svojih dejanj ne obžalujte. Samski boste medtem ugotovili, kako povezana sta prijateljstvo in ljubezen. Prijatelj vas bo predstavil posebni osebi ali pa vam bo dal vedeti, da tudi sam nekaj čuti do vas.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Danes boste imeli nekaj težav z zbranostjo, kar vam bo narobe hodilo še posebej v službi. Težko se boste miselno osredotočili na obveznosti, vendar bo vsaj v drugi polovici dneva malenkost bolje. Težave, ki bodo nastale na čustvenem področju, pa bodo le še prilivale olje na ogenj.

Ljubezen:
Vezanim se obetajo romantična in vznemirljiva doživetja, ki vas bodo lahko zanesla na stran pot. Pazite le, da se ne boste opekli in da ne boste na koncu potegnili krajšega konca. Samski boste danes zelo dovzetni za nove podvige. Želja po stalni zvezi se vse bolj krepi in morda boste tudi vi kmalu našli svojo dušo dvojčico.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Prišel je čas za določene spremembe, nad katerimi pa po vsej verjetnosti ne boste najbolj navdušeni. Pred vami je težko obdobje, ki ga boste uspešno prestali, v kolikor boste ohranili upanje in vero. V nasprotnem primeru pa boste postajali vedno bolj zagrenjeni in razočarani nad življenjem.

Ljubezen:
Samske bo po naključju doletelo nekaj, kar ste podzavestno že dalj časa pričakovali. Odprite oči in bodite pozorni na to, kam vas usmerjajo misli. Vezani boste začeli spoštovati partnerja in njegove želje. V zadnjem času ste čustveno življenje preveč zanemarjali.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Pred vami je pester dan, v katerem boste le s težavo skrivali vaša čustva. Vendar pa to sploh ne bo potrebno, zato se sploh ne trudite. Glejte le, da jih boste izrazili na nežen in sočuten način do drugih. Drugo polovico dneva preživite v krogu domačih, ki vas že močno pogrešajo.

Ljubezen:
Samski boste imeli srečo pri iskanju ljubezni. Če se bodo okoliščine odločile, da se boste srečali z nekom, ki vam je nekoč že padel v oko, ne bodite sramežljivi in naredite korak naprej. Vezani boste proti večeru ugotovili, da današnji prepiri niso bili vredni resnega razmisleka. A kdaj pa kdaj se splača prepirati, saj je sprava potem toliko slajša.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 6

KOZOROG
Splošno:

Morda se vam bo na trenutke zdelo, da ste osamljeni, vendar nič zato. To bo lahko nadvse produktiven čas, če ga boste le izkoristili za stvari, ki vas veselijo. Morda pa boste spoznali nekatere povsem nove dimenzije vašega življenja, le prepustite se novostim, ki prihajajo v vaš vsakdan.

Ljubezen:
Samski lahko danes pričakujete premike na čustvenem področju. Odnos, ki se je začel kot zabava in neobvezna avantura, se bo zdaj obrnil v nepričakovano smer. Vezani boste medtem spoznali, da nimate nobenega razloga za to, da partnerja odrivate od sebe. Za uspešno zvezo sta potrebna dva!

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Današnji dan bo izredno primeren za zaključevanje zadev in čiščenje. Odpravite vse miselne vzorce, za katere mislite, da vam ne koristijo več ali pa vam celo vidno škodijo in jih nadomestite z novimi. Obstaja velika verjetnost, da bodo v službi pod drobnogled vzeli vaše delo. Naj vas ne bo strah.

Ljubezen:
Samski boste razmišljali, kaj storiti z neko avanturo, ki je tik pred uresničitvijo. Znašli se boste v dilemi. Če ne mislite resno, potem se vanjo raje ne spustite. Vezani boste želeli razčistiti določene zadeve iz preteklosti. Pomembno je, da se pogovorita in dosežeta dogovore o vajini prihodnosti, s katerimi bosta oba zadovoljna.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Končno boste spoznali, česa si najbolj želite na čustvenem področju, pri čemer vam bo po vsej verjetnosti najbolj pomagala ravno pretekla zveza. Vsaka stvar, ki se vam zgodi, je za nekaj dobra, pa četudi mora preteči nekaj časa, da spoznate njene prednosti. Ohranite upanje.

Ljubezen:
Samski boste nepričakovano zaznali željo po zvezi in o njej boste spregovorili tudi na glas. Ker imate glede tega zelo visoke kriterije, se bodo tudi tisti, ki bodo poskušali stopiti v stik z vami, hitro obrnili stran. Vezani lahko pričakujete, da bo šlo vaše razmerje danes skozi marsikatero preizkušnjo, kar bo vajino vezo še dodatno okrepilo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.