Magazin > Horoskop in Numerologija
13280 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 23. maja 2023

astrologija, astronomija Profimedia
Vse, česar se boste lotili, bo od vas zaradi vpliva Polne lune zahtevalo potrpežljivost in zbranost.

V negativnem smislu boste kritični, zato ne boste sposobni sprejeti težav drugih. Nekako se boste morali zaposliti, saj bo prisoten notranji nemir. Borbenost lahko uporabite za obrambo, meja med nezavednim in racionalnim umom vam bo razkrivala prednosti ter slabosti pomembne situacije. Sanjali boste o počitku. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Prihajalo bo do nesporazumov, ki lahko zaradi Polne lune, če jih ne boste reševali, preidejo v glasne napetosti in razna obtoževanja. Na področju ljubezni boste zahtevali več, kot lahko dobite.

BIK
Najprej boste z energijo Polne lune nad nečim negativno presenečeni, nato boste počasi sprejeli vse skupaj in razmislili, kaj lahko določena sprememba doprinese v vaše življenje v prihodnosti. 

DVOJČKA
Glede odnosa z nekom, ki je že nekaj časa skrivnosten, vam bo enostavno dovolj, da se neprestano prilagajate in sprašujete, kaj je narobe. Obrnili se boste vstran in si začrtali novo pot.

RAK
Manjši nesporazum se bo začel nedolžno, vendar bo zaradi energije Polne lune ob nestrinjanju nastal konflikt, ki ga še nekaj časa ne boste sposobni pozabiti. Zvečer boste hrepeneli o objemih.

LEV
K sreči se bodo mnoge stvari, ki so vas pripeljale do tega, da v nekaj niste zaupali kmalu spremenile. Priporočljivo bo, da svoje delo opravljate tiho in mirno, ter se ne izpostavljate preveč. 

DEVICA
Energija Polne lune vas lahko močno obremeni. Manj kot bo prepiranja, manj nemirni boste. Uredite vse, kar je pomembno in se od vas zahteva, nato pa se umaknite tja, kjer si boste nahranili dušo.

TEHTNICA
Zamislite se, če vas neprestano opozarjajo sami nad sabo in svojimi dejanji. Preveč ste zadnje čase zapeti v svoja merila, zato je čas, da se predate bolj igrivemu in predvsem razigranemu delovanju.

ŠKORPIJON
Odločili se boste za več dela, predvsem zato, ker boste želeli na umirjen način premostiti napetosti, ki jih po tihem prebuja vpliv Polne lune. Področje čustev bo razburkano, vendar strastno.

STRELEC
Razmislite o tem, kako bi na iznajdljiv način zbrali čim več podatkov o pomembni zadevi, saj bo prednost, ki si jo lahko pridobite tista, ki vas vodi k urejenim situacijam. Zanimalo vas bo, kaj si nekdo misli o vas.

KOZOROG
Stanje na področju dela bo zaradi vpliva Polne lune nevzdržno, zato se boste težko zbrali ter osredotočali na bistvene elemente. Izogibajte se vsem, ki prebujajo bolj negativne energije. 

VODNAR
Privoščite si, da se izognete negativnim vibracijam Polne lune prijeten obred, ki vas lahko notranje pomiri. Vzemite si čas zase in se odmaknite od obveznosti, ki vas bodo vznemirjale. 

RIBI
Če bo vsak malce popustil v svojih stališčih, boste na področju kariere kljub Polni luni skupaj poiskali ustrezne rešitve ter se o vsem kar je še dvoumno umirjeno pogovorili ter dogovorili. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.