Magazin > Horoskop in Numerologija
8364 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 23. marca 2023

astrologija, napoved Profimedia
Ne sklepajte več kompromisov z ljudmi okrog sebe, samo zato, da bi jim ustregli ali jih osrečili, ne glede na to, kakšno ceno vi zato plačate in kakšno breme nosite.

Naj bo dan navihan in poln optimizma. Vse, kar si boste po tihem zamislili, boste želeli v realnosti tudi udejanjiti. Iskali ter našli boste bistvo in dejstva. Kdor bo preveč zasanjan bo težko sodeloval z vami. (Vir: horoskop.si)

OVEN
V kočljivi situaciji ne boste potrebovali dokazov, ker vam bo po tehtnem premisleku vse skupaj takoj jasno. Ne podcenjujte svojih dragocenih sposobnosti, s katerimi lahko povzročite spremembe.

BIK
Pričakujte ovire na poti, ki ste jo izbrali, vendar se ob njih nikar ne zaustavljajte. Nov pogled na dogajanje vas bo ponesel v svežino in nove načrte, vendar vse skupaj najprej preverite. 

DVOJČKA
Kljub temu da imate občutek, da se mora vse v vašem življenju odvijati spontano, temu ne bo tako. Ne verjemite praznim obljubam, ki jih trosijo v vaši okolici. Za vsak slučaj se o vsem skupaj pozanimajte.

RAK
Po napornih trenutkih preteklih dni bo pravi balzam za dušo, če boste več časa preživeli s tistimi, ki vas resnično spoštujejo. Več časa namenite gibanju in rekreaciji.

LEV
Borili se boste s svojim egom, saj vam luna v ovnu ne bo dovolila, da se kar tako strinjate z vsem. Računajte na še nekaj nedorečenosti, ki vas lahko še dodatno obremenijo. 

DEVICA
Vse, kar vam bodo naložili, boste opravili dokaj hitro, če ne boste preveč pikolovski. Čas vas že močno priganja, poleg tega boste v mislih ves čas hrepeneli po nenavadnih možnostih. 

TEHTNICA
V družbi prijateljev boste morali izraziti sebe, in sicer na iskren način. Na poslovnem področju boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali čim prej spremeniti.

ŠKORPIJON
Zamorjeni boste, čeprav trenutno niti nimate večjih težav. Bližate se spremembam, ki že sedaj, ko o njih samo razmišljate, kradejo energijo ter prebujajo tiste dvome, ki bi se jim najraje izognili. 

STRELEC
Simpatičen navdih prihaja tokrat iz prave smeri. Predstavite vizije in sanje, saj imate odlične možnosti, da dosežete nekaj, kar vas po tihem osrečuje. Ne pozabite pa tudi nase.

KOZOROG
V ljubezni boste skozi dan z energijo lune v ovnu po nepotrebnem zaletavi. Obveznosti se bodo ves čas vrstile, zato nikar ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas že dolgo čaka.

VODNAR
Če boste zelo spretni, boste naredili več, kot ste načrtovali. Pomaga vam lahko tudi prilagodljivost, s katero boste dokazali, da ste zelo razumevajoči. Ostalo vam bo še nekaj časa za sprostitev.

RIBI
Srečanje, ki se ga sicer ne veselite preveč, bo minilo brez težav. Na čustvenem področju se spomnite, da ste običajno najbolj zadovoljni takrat, ko imate manjša pričakovanja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.