Magazin > Horoskop in Numerologija
11424 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 23. septembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Trma bo danes zaradi energije ovna in bika na vseh področjih stalna sopotnica.

Nikar predolgo ne vztrajajte in ne prepričujte, saj se vam lahko vse skupaj zavrti v negativni smeri. Posvetite se drobnim malenkostim, ki bodo doprinesle k temu, da se boste zadovoljno nasmehnili ter pometli s starimi bremeni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
V ljubezni vam bo dopoldne, ko se bo luna še nahajala v ovnu, še vedno zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših načrtih. Bodite bolj razumevajoči z ljubljeno osebo, ki bi vas rada presenetila. 

BIK
Nekaj se vam bo zdelo preveč dobro, da bi bilo resnično. Usmerite se v konkretne cilje, kar z luno v znamenju bika popoldne ne bo težko. Povečuje se tudi vaša želja po napredku.

DVOJČKA
Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi srčne zadeve. Nervozo zadnjih dni bo zamenjala želja po globokih čustvih, pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.

RAK
Malce popazite, kaj počnete, vendar ostanite kljub temu zvesti sebi in svojim prepričanjem. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate tiste možnosti, ki jih imate. 

LEV 
Pri poslovnih zadevah boste neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj iznajdljivi kot vi. Izkazalo se bo, da nič ni prav preprosto, zato se pripravite na nove pogoje.

DEVICA
Vsi okoli vas in tudi vi boste pričakovali pozitiven izid. Dan bo precej napet in naveličali se boste čakanja. Čeprav ne boste želeli priznati, se bodo odvijale v podzavesti stvari, ki vas bodo vznemirjale. 

TEHTNICA
Samske tehtnice se boste danes počutile ujete v vseh obveznostih, zato boste mnenja, da se ne posvečate dovolj svojemu ljubezenskemu področju. Naredite nekaj glede izboljšanja. 

ŠKORPIJON
Počutje bo postalo stabilno in počasi se boste prebudili. Vseeno pa se posvetite svojemu telesu in fizični kondiciji. Doživeli boste prijetno presenečenje, ki vas bo nasmejalo.

STRELEC
Na področju kariere ne morete pričakovati pomoči. Tokrat morate vse postoriti sami, kar bo za vas tudi precej nehvaležna naloga. Morda je težavno to, da se ne želite prilagoditi.

KOZOROG
Na delovnem mestu boste popoldne, ko luna preide v bika opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko pričakujete primerno plačilo ter simpatično pohvalo.

VODNAR
Poskusite se dogovoriti glede pomembnih delovnih obveznosti. Morda je bolje, da preložite zabaven trenutek ali pa se posvetujete z nekom, ki je izredno miren. Poiščite boljše informacije.

RIBI
Uspelo vam bo, da se boste končno otresli starih bremen. Zdelo se vam bo, da se vam je po dolgem času zgodilo nekaj lepega, končno boste lahko zadihali sproščeno in samozavestno.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.