Magazin > Horoskop in Numerologija
2069 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 24. avgusta 2023

astrologija Profimedia
Z energijo Prvega krajca boste polni zagona in prijetnih vibracij.

Zanimalo vas bo vse, kar je zanimivo ter rahlo nepredvidljivo in vznemirljivo. Komplimenti bodo prava poslastica za srce in dušo, zato z njimi nikar ne skoparite. Odprite vrata vaše zavesti tudi na področju medsebojnih odnosov. Ustavljali se boste le tam, kjer boste dobro sprejeti in kjer boste čutili možnost za osebni napredek. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z energijo lune, ki dopoldne prehaja v znamenje strelca ,boste začutili moč in energijo. Vaša motivacija bo zelo pomembna pri skupinskih podvigih, saj boste vi tisti, ki boste najbolj vztrajni.

BIK
Uspevalo vam bo vse tisto, kar ste si pred kratkim močno želeli. Zgodilo se bo nekaj, kar si bo vredno zapomniti v pozitivnem smislu. Odprite v mislih pot novi ljubezni, saj vam lahko pričara nepozabne trenutke.

DVOJČKA
Ljubezenski odnosi bodo na preizkušnji, zato pazite, če ste v resnem razmerju. Zaplet v odnosih na splošno pa lahko pričakujete tudi samski, saj v pogovoru ne boste najbolj jasni. 

RAK
Prekipevali boste od energije, ki jo prinaša Prvi krajec. Pazite pa, da se ne izčrpate preveč, saj je pred vami naporen dan. Če imate priložnost, doma ustvarite prijetno vzdušje.

LEV
Začeli se boste zavedati, da so konkretna dejanja močnejša od besed. V službenem okolju bo vse potekalo brez težav, toda vseeno poskrbite za boljše razpoloženje sodelavcev.

DEVICA
Iznajdljivi um, ki ga bo prebudila energija lune v strelcu, vam bo pravo vodilo, kjerkoli se boste znašli. Poskrbite za to, da boste dali prednost predvsem pomembnim vrednotam. 

TEHTNICA
Pokažite, kaj si v resnici želite in stremite k temu. V ljubezni boste vezani zadovoljni, samski pa boste razmišljali o novih priložnostih. Nikar pa ne bodite hladni in zadržani. 

ŠKORPIJON
V zadnjem času si vam zaradi hladnega pogleda, ki ga uporabljate, nihče ne upa več pristopiti. Preveč ste se predajali delu, zato je čas, da se posvetite preživljanju časa v ožjem krogu.

STRELEC
Situacija drugih vas, kljub temu da vam bodo neprestano postavljali vprašanja, ne bo pretirano zanimala. Do določenih stvari in dogodkov se boste umaknili, raje boste delovali v samoti. 

KOZOROG
S telefonskimi klici bodo prihajali razgibani dražljaji, ki jih boste zato, ker se boste preveč striktno predajali obveznostim, morda spregledali. V večernih urah se boste lahko sprostili.

VODNAR
Zdravje in splošno počutje vam bo naklonjeno, zato se z energijo Prvega krajca predajte dobri volji tam, kjer se najboljše počutite. Spočijte se, saj vas že kmalu čakajo obveznosti.

RIBI
Zdelo se vam bo, da ste na trenutke utrujeni, prav tako boste potrebovali čas zase, da se malce poglobite vase. Napolnite telo z energijo, drugače bo dan bolj zaspan in popolnoma neučinkovit. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.