Magazin > Horoskop in Numerologija
1653 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 24. februarja

astrologija Profimedia
Ne omejujte sami sebe, ampak se raje neobremenjeno prepustite delovanju, ki naj bo čim bolj spontano.

Če ne boste koristno uporabili odvečne energije se bo nemir začel kopičiti in lahko izbruhne kot konflikt. Tokrat ne boste v ozadju, kar boste želeli vedeti, boste direktno vprašali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi energije lune v strelcu vas bo preplavila negotovost, zbegano boste bezljali sem ter tja. Umirite se in se sprostite ter začnite zaupati, da se bo vse skupaj kmalu rešilo.

BIK 
Optimizem bo tokrat upravičen, saj boste določene zadeve, ki ne bodo najbolj enostavne izpeljali tako kot je potrebno. Privlači vas tudi možnost, da bi se lahko z ljubljeno osebo iskreno pogovorili.

DVOJČKA 
Vsem boste na razpolago, še posebej prijateljem, ki se sami ne znajdejo najbolje. Morali bi biti ponosni nase, ne pa nervozni in neučakani, saj vas kar naprej nekdo hvali in išče. 

RAK 
Nepričakovan klic vas bo presenetil v negativni smeri. Intenzivno ste navezani na stare navade, kar vas ne bo nikakor pripeljalo k napredku. S takšnim načinom ne pričakujte pozitivnih smernic.

LEV 
Zaradi energije lune v strelcu vas bo zgrabila želja po ležernosti in vse skupaj bo napredovalo počasneje. Na finančnem področju pričakujte nekaj manjših zastojev.

DEVICA 
Nekoga ne morete pozabiti, saj je pustil velik pečat. Nekaj analiziranja vam sicer ne škodi, vendar nikar ne pretiravajte, raje se prepustite in se usmerite v prihodnost, kjer vas čaka sreča. 

TEHTNICA 
Le od vas bo odvisno, kako se boste na področju kariere postavili pred sodelavci in kaj boste s svojim drznim ter pogumnim korakom dejansko dosegli. Hitenje bo slaba izbira.

ŠKORPIJON 
Z energijo lune v strelcu se usmerite v ustvarjalnost, ki dovoljuje odstopanja. Tehten razmislek o velikih odločitvah bo zaradi površnosti in zmedenosti še kako dobrodošel.

STRELEC 
Sprejmite priložnost, ki jo prinaša energija lune v vašem znamenju. Zagotovo boste najbolj učinkoviti, če se boste povezali z ljudmi, ki imajo precej raznolika ozadja in mnenja.

KOZOROG 
Zaradi neuspeha v preteklih dneh boste nekoliko zmedeni, toda krivdo boste pripisovali drugim. Spoprimite se vsaj z napako, ki je očitna in vam lahko na delovnem mestu ustvari vrsto težav. 

VODNAR 
Z luno v strelcu boste strastni na čustvenem področju, zato pazite, da ne boste celo preveč direktni pri izražanju želja. Več nežnosti in romantike, po kateri hrepenite tokrat ne pričakujte.

RIBI 
Z veseljem se boste poskušali prilagoditi nekomu, ki vam sicer veliko pomeni, a to ne bo popolnoma zadovoljilo pričakovanj. Ostanite raje zvesti sami sebi in raje naredite nekaj zase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.