Magazin > Horoskop in Numerologija
6912 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 24. junija 2021

astrologija
To pravijo zvezde.

OVEN
Splošno: 

Že dolgo sanjarite o potovanju z letalom v eksotične kraje. Svojo željo ste bili primorani potiskati na stran, morda je sedaj pravi trenutek, da svojo željo tudi izpolnite. Uživajte v času, ko boste odsotni, a vsekakor se boste morali tudi vrniti. Vaš duh po pustolovščinah je odvisen od užitka v vašem življenju.

Ljubezen
Skrite strasti, strah, ljubosumje, hrepenenja, želje in potrebe, vse to bo prišlo na dan in s tem boste lahko povzročili težave v razmerju. Ne pozabite, ključna je komunikacija. Svojo nepotrebno nervozo raje preusmerite v pogovor s partnerjem, ki vas je pripravljen poslušati. Sledite svojim čustvom in intuiciji, pa se bo vse lepo rešilo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


BIK
Splošno: 

Pozitivne spremembe se le redko zgodijo brez truda. Imejte to v mislih, ko se bo pričelo preoblikovanje. Vse se bo zgodilo zelo hitro. Vse skupaj vas bo speljalo v dvome. Ne boste vedeli, kje boste končali. To bo samo prehodno obdobje. Zaupajte si in vašemu trudu, na koncu boste nagrajeni.

Ljubezen
Samski boste lahko danes pričeli z novim prijateljstvom ali romanco, vezani pa boste lahko še okrepili vzpostavljeno razmerje. Če samski hrepenite po neki osebi, je čas, da stopite do nje in ji poveste, kaj čutite. Ne skrbite, ničesar ne boste izgubili, kvečjemu pridobili. Danes bo v ospredju vaša želja po ljubezni.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4


DVOJČKA
Splošno: 

Bodite odprti za vse možnosti. Naleteli boste na nekoga, ki vam bo posredoval uporabne informacije. Ne boste se še takoj zavedali, kako pomembne so za vas, a bodo imele dramatičen vpliv na vaše življenje. Pripravite se na vse. Za vas bo lahko bil današnji dan zelo zanimiv.

Ljubezen
Dovzetni boste za lepoto in želeli boste biti obkroženi s harmonijo in dobroto. Bili boste nadvse nežni in sočutni do drugih, želeli boste ugajati vsem ali pa jim boste želeli na nek način pomagati. Nekaj nesebične velikodušnosti in truda za nekoga, ki bo potreboval pomoč, vas bo osrečilo in zadovoljilo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Danes se vam bo zgodilo nekaj nepričakovanega na finančnem področju, kar vam bo vzelo nekaj časa, saj se boste morali prilagoditi. Dan bo pravi za velike spremembe, saj se boste odločili, da boste pridobljeni denar zapravili za prilagoditev vašega življenjskega stila. Vsekakor pa zaupajte svojemu občutku.

Ljubezen
Bili boste še posebej nežni do drugih in želeli jim boste pomagati na različne načine. Pomoč, ki jo boste ponudili, vam bo dala občutek sreče. Spoštujte pa tudi pristope drugih. Želeli boste uživati ob ogledu filma ali branju knjige, tako boste poskusili malce pobegniti od realnosti in romantičnih interesov. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5


LEV
Splošno: 

Zavedate se svojih pisalnih sposobnosti, a ne zavedate se še obsega vašega talenta. Najbolje bi bilo, če bi nekaj časa vložili vanj. Nikoli se ne boste izboljšali, če bodo vaš pisalni čas nenehno ovirale druge obveznosti. Vzemite si nekaj časa in ustvarite nekaj, kar bo imelo vrednost, pa čeprav bo to lahko trajalo teden dni ali več.

Ljubezen: 
Bili boste pri volji za počitek in tiho uživanje v udobnem okolju. Vaši prijatelji in družina bodo vir določenih užitkov in zadovoljstva. Želeli jim boste vrniti uslugo ali jim kako drugače poplačati vse dobro. Želja po tem, da bi vaš dom naredili lepši in udobnejši, bo zelo močna. To bo lahko povečalo strast med vami in partnerjem.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6


DEVICA
Splošno: 

Umetnost ni nujno vaša močna vrlina. Nihče vas ne bo obtožil, če boste preveč občutljivi do čustev drugih ljudi, a danes boste obrnili nov list. Novi in izboljšani ton vaših misli in čustev bo veliko bolj skrbeč do okolice. Bili boste presenečeni, kako učinkovit je lahko ta pristop. Vsekakor sledite vaši intuiciji.

Ljubezen
Danes bo lahko prišlo do velikega osebnostnega srečanja ali soočenja. Ne morete in tudi ne boste želeli biti sami, saj vas bo obkrožalo preveč energije. Pojdite ven in poiščite družbo, obeta sem vam lepa romantika ali samo intimno razmerje. Tisti, ki ste v vezi, poslušajte partnerja, ki vam bo ponudil objektivni pogled na določeno temo.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Bili boste čustveno in psihično vzburjeni, kar bo posledica nekega pogovora in skritih signalov. Pustite čustvom, naj zaplavajo in vas zapeljejo brez večjega napora. Ne načrtujte, kako se boste odzivali, recite tisto, kar vam bo padlo na pamet. To bo še najbolj iskreno, zato ne mislite preveč o svojih dejanjih, enostavno naredite stvari.

Ljubezen
Prijateljstvo se bo obrnilo v romanco, če ne boste previdni. Platonično razmerje bi lahko postalo strastno in nihče ne bi bolj presenečen kot vi sami. Dobro premislite, česa si želite. Za karkoli se boste odločili, morate vedeti, da se ne boste mogli vrniti na prvotno stanje. Vsako stvar boste danes še lahko ustavili, a boste imeli samo eno možnost.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno: 

V današnji dan ste se zbudili osveženi in prenovljeni. Imate občutek, da lahko naredite in dosežete karkoli. In najverjetneje tudi boste, samo zavzeti se boste morali za tisto stvar, ki jo boste želeli narediti. Pazite, da se ne boste preveč naslajali. Ker imate občutek, da ste nepremagljivi, to še ne pomeni, da ste res.

Ljubezen
Čas je, da dobite mnenja in povratni odgovor o sebi. Razmislite, kaj počnete v vašem življenju. Razmerja vseh tipov bodo energična in zabavna. Sklepali boste kompromise, se prilagajali drugim, prav tako boste tudi veliko sodelovali z drugimi. Prišli boste v stik z osebo, ki bo kreativna ali pa bo vplivala na vaše življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno: 

Okolica vas večinoma vidi kot sramežljivega in zadržanega, a vi sami pri sebi veste, da ste zelo prijateljski, ko se enkrat sprostite. Danes boste brez večjih problemov komunicirali z ljudmi. Bili boste zelo sproščeni, zato boste tudi klepetavi. To vam bo vsekakor dobro delo, saj se morate sprostiti.

Ljubezen
V enegiji bo višek čustev, v enem trenutku boste čutili nevihto, v naslednjem pa modro nebo. Pazite, da vas ne bo preveč zaneslo skozi to burno obdobje. Najprej se prepričajte, kaj čutijo drugi, preden boste kaj rekli. Raje se malo zadržite, ne podcenjujte situacije že vnaprej. Poiščite primeren način, da boste rešili stvari.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno:
Danes bodo v ospredju vse domače stvari. Najbrž boste končno poklicali mojstra ali pa boste opravili tista domača popravila kar sami. Obetajo se vam nova poznanstva. Najverjetneje se bodo ljudje pojavili kar na vaših vratih in se povabili na večerjo. Na zalogi imejte nekaj dodatne hrane in videli boste, kaj se bo zgodilo.

Ljubezen
Ne pustite, da bi vas nadležna nesoglasja pripeljala do čustvene zmede. Ne porabljajte energije za to. Če ne boste kontrolirali čustev, bi lahko izrekli težke besede, zato bodite previdni, kako se boste odzvali in vsakič premislite, preden boste spregovorili. Prav nesmiselno bi se bilo zaplesti v prepir.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno: 

Imate naravne sposobnosti za vodjo in danes bo idealni dan, da izkoristite ta talent. V preteklosti ste oklevali, da bi stopili naprej in realizirali vaše ideje. A uspeh, ki ste ga doživeli pred kratkim, vam je vrnil samozavest. Sledite svojim ciljem. Opazili boste, da visoki cilji podpirajo vaša prizadevanja. Izkoristite današnji dan.

Ljubezen
Nekonvencionalna romantika in socialno povezovanje bosta danes v ospredju. Včasih enostavno vemo, kaj je prav in skočimo brez obotavljanja. Nekdo bo ujel vašo pozornost. Splošni občutki okoli vas so takšni, da je vaš načrt najboljši. Izkoristite to prednost in napredujte, kolikor boste le lahko.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 6


RIBI
Splošno: 
Danes boste disciplinirani in počutili se boste, kot da ste dosegli vrh sveta. Naredili boste lahko prav vse. Čas bo pravi za pričetek novih projektov. Uspelo vam bo vse. A paziti morate, da ne boste komu v napoto. Včasih ste lahko svoj najhujši sovražnik. Verjemite vase in delajte samozavestno v smeri vaših ciljev.

Ljubezen
Bili boste bolj čustveni, še posebej med ljudmi, s katerimi ste močno povezani še iz preteklosti. Bili boste bolj strastni in odgovarjali boste nagonsko. Bolj boste občutljivi, poglabljali se boste v stvari, ki se bodo zgodile. Bili boste pod pritiskom in želeli boste sodelovati pri projektih, ki bi koristili vašim otrokom, družini ali domu.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.