Magazin > Horoskop in Numerologija
5203 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 24. maja 2018

astrologija
Kaj vas čaka v četrtek?

OVEN

Splošno:
S poslovnimi partnerji boste sodelovali po reku »roka roko umije«. Vse bo potekalo gladko, z lahkoto boste uresničevali vse svoje želje in dosegali zadane cilje. Občasno se boste počutili kot na izpitu iz poguma, a se boste pogumno žrtvovali za svoje najdražje v imenu ljubezni, družine in prijateljstva.

Ljubezen
Vaša predanost partnerju je nekaj, kar drugi občudujejo. Želijo imeti takšne odnose, s kakršnimi se lahko pohvalite vi. Samski, dan bo prinesel veliko spogledovanja, dotikov pod mizo in pogovorov dolgo v noč. Toda v določenem trenutku boste spoznali, da ste se zaljubili in svojo zvezo boste želeli okronati s poroko.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK

Splošno:
Dobro se pripravite in previdno predstavite svoje zamisli, zato da boste imeli vse odgovore in da boste lahko v čim krajšem času dosegli želeni rezultat. Oprite se na dobre prijatelje, med seboj se ščitite in nudite pomoč eden drugemu. Ravno zaradi tega bo današnji dan za vas zelo obetaven. Pokličite osebo, ki je že dolgo niste slišali.

Ljubezen:
Dogodke v ljubezenskem življenju boste danes lahko samo sprejeli takšne kot bodo, kajti na njih ne boste mogli nikakor vplivati. Danes se bo vaša usoda nahajala v rokah višjih sil. Najbolj pomembna bo zagotovo podpora družine in prijateljev. Če te pomoči ne boste imeli, boste lahko zapadli celo v depresijo in obup.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

DVOJČKA

Splošno:
Danes se pazite karme in njenih lekcij. Morda boste stali na robu prekrška, tveganja ali neuspeha. Čeprav se boste po vsej verjetnosti zelo izčrpali, se boste vseeno naučili lekcije za vse življenje. Razmišljali boste o svojih preteklih postopkih in napakah, ki jih boste želeli popraviti. Prepustili se boste spletkam in prevaram, kar se bo najslabše pokazalo ravno za vas same. 

Ljubezen
Zelo ste inteligentni in iz vsega boste znali izvleči maksimum, zato bosta tudi danes vaša sodba in mnenje odločilna. Vseeno lahko pričakujete razne zaplete, a če boste pametni, bi se težave znale razplesti kar same od sebe, ena za drugo. Sledite svoji intuiciji in skušajte razumeti potrebe ljudi v vaši okolici.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

RAK

Splošno:
Od določenih projektov ne morete pričakovati dobička ali notranjega zadovoljstva in to vas jezi. Vaša pričakovanja se ne uresničujejo, dolgočasijo vas tudi nenehna vprašanja domačih; dovoljena, a tudi prepovedana. Če se želite izogniti še večjim težavam, zadržite zase vse zasebne zadeve. Pritisk je močan, toda vzdržite. Kmalu bo bolje.

Ljubezen:
Danes si samo mirno ponavljajte, da vse mine in ravno tako bo tudi to obdobje. Življenje je sestavljeno iz ciklusa. S svojim partnerjem se ne boste dobro razumeli. Oba sta željna pozornosti, oba želita voditi odnos in oba sta egoista. Nasvet: maksimalno se umirite, kajti borbe med vama bodo precej burne!

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

LEV

Splošno:
Rdeča nit današnjega dne naj bo naklonjenost. Najbolj uspešni boste tisti, ki ne boste oklevali pri svojih ambicijah in poslovnih namerah. Glasno boste izražali svoje zamisli ter delali in samo delali. Ko bo to potrebno, se ne boste bali povedati resnice. Odločno boste pokazali, da stvari ne morejo naprej na tak način.

Ljubezen:
Danes bo zelo dober dan, še posebej na zasebnem področju. Samski se boste lahko srečno vezali, dolgo zaljubljeni pa bi lahko dobili naraščaj. Prav tako je možen nakup stanovanja ali hiše, mogoče odhod iz družinskega doma za tiste malo mlajše. Kakorkoli že, pred vami je vse, le pasiven dan ne.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
Dan vam bo prinesel veliko sprememb, slabih in dobrih, toda najbolj pomembno od vsega tudi zrelost in nov pogled na življenje. Zelo boste velikodušni, dostopni in polni razumevanja za druge. Polni optimizma boste z lahkoto pristopali k svojim in tudi težavam prijateljev, ki vam bodo hvaležni zaradi tolažbe in pomoči.

Ljubezen:
Občasno se boste počutili dokaj melanholično. Nesporazumi, ki jih boste doživljali v odnosih z drugimi, ne bodo toliko pomembni kot to, da bodo v vas izzivali vam do sedaj neznane reakcije. Pri nakupu skupne nepremičnine se ne spustite v dolgoročni dolg – za vas se to ne bi dobro končalo.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 3

TEHTNICA

Splošno:
Danes nikar ne začnite kakšnega novega projekta. Ne prevzemite nikakršnih bremen nase in ne dajajte nerealnih obljub. Izključno se oprite samo na lastno moč in znanje. Čeprav bo dan načeloma povprečen, se vam bodo zgodile tudi nekatere lepe stvari. Predvsem se poskušajte sprostiti.

Ljubezen:
Partnerju izpolnite željo in se vsaj pogovorite z njim o dolgo načrtovanem potovanju z družino, na katerem naj bi se še bolj povezala. Pokazali boste svojo privlačno stran, zapeljevali boste svojega partnerja in se oblačili po zadnji modi. Druga polovica se vam enostavno ne bo mogla upreti.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Čeprav je pred vami uspešen dan, se ne boste mogli povsem sprostiti in v miru uživati. Pričakujete lahko dokaj velike izzive, še posebej na poslovnem področju. Vaša volja bo železna, vsak vaš postopek pa bo imel svoj pozitiven in vpliven odmev. Vaš nastop pa bo predvsem zelo diplomatski. Uspešni boste. 

Ljubezen:
Samski, privlačila vas bo občutljiva oseba, ki bo želela veliko vaše pozornosti in nežnosti. Vezani poskušajte spremeniti svoje vedenje do partnerja, kar se bo dolgoročno pokazalo kot zelo koristno za vajin odnos. Imeli boste priložnost stabilizirati svoj odnos, zato tega nikar ne izpustite. Partner vam bo hvaležen. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno:
Danes boste osvajali nove višine, toda na poti k njim boste doživljali tudi razna razočaranja. Samo mirno in previdno! Ne boste želeli živeti po principu črno-belo, zato boste kolo sreče poskušali zavrteti v svojo korist. Vodili boste osebne bitke na vseh frontah, tako notranjih kot zunanjih. Da bi zmagali, se boste vedli pogumno, občasno tudi iracionalno.

Ljubezen:
Predvsem ženske pripadnice znaka boste danes blestele v družbi. Izžarevale boste privlačnost, medtem ko bodo moški predstavniki vlagali veliko napora v dokazovanje svoje superiornosti in vodstvenih sposobnosti. Iskali boste pozornost drugih oseb in uspelo vam bo pridobiti več spoštovanja v okolici.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:
Vse svoje obveznosti opravljajte korektno in ostanite potrpežljivi, dokler se temni oblaki nad vami ne bodo razblinili. Vse, kar se bo zgodilo pozitivnega, boste lahko pripisali svoji samozavesti, ki bo danes dosegla vrhunec. Do izraza bosta prišla vaša avtentičnost in ustvarjalnost, oprite se tudi na svojo intuicijo. Poslušajte jo!

Ljubezen:
Vezani se boste morda znašli v rutini, medtem ko boste samski nenehno prehajali iz ene zveze v drugo. Danes boste hrepeneli po korenitih spremembah v vašem ljubezenskem življenju. Toda bodite potrpežljivi, kajti samo to vas bo rešilo pred popolnoma napačnimi odločitvami. Razmislite o romantični večerji ali potovanju v oddaljene kraje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:
Dan bo zelo ugoden za zaslužek, napredovanje in blagostanje na vseh življenjskih področjih. Možna je tudi sprememba delovnega mesta. Nekdo vam bo ponudil zanimivo priložnost, ki jo boste znali izkoristiti na najboljši način. Pomagal vam bo pri dilemah in izpolnil bo tudi svoje obljube.

Ljubezen:
Popolnoma se usmerite k družini in bližnjim osebam. Samski in vezani se boste komaj zadrževali, da se ne boste prav z vsakim spogledovali. Predvsem vezani bodite pozorni, kajti če ne boste ukrotili zapeljivca v sebi, se boste lahko znašli sredi škandala in ločitve. Vaš dom bi tako pretresel šok, ki bi vplival tudi na otroke. Premislite!

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
Današnji dan bo malce dolgočasen, morda tudi dokaj otožen. Primanjkovalo vam bo novih dogodkov in poznanstev, a tega nikar ne sprejmite osebno, dan bo pač idealen za predah. Pomanjkanje novic v tem dnevu bo za vas skorajda najboljša vest. Zberite moči za nadaljevanje in nove izzive.

Ljubezen
Odstranite se iz družbe, brez katere ne morete. Svojo pozornost od socialnih stikov in prijateljev preusmerite na svojega partnerja in otroke. Ravno tako boste dobili priložnost, da se izkažete kot hči ali sin; vaši starši bodo potrebovali vašo pomoč, svoje upanje in pričakovanja pa bodo usmerili k vam.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 3


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.