Magazin > Horoskop in Numerologija
5818 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 24. marca 2022

astrologija Profimedia
Polni zanosa in želje po pozitivnem udejstvovanju boste svoje misli in ideje delili z vsakim, ki vas bo pripravljen poslušati.

Potrebovali boste odprt prostor, saj boste polni nestrpne energije, ki bo silila na plano tudi v odnosih doma, v ljubezni in službi. Svoji domišljiji ne postavljajte ozkih meja, ampak se ji spontano prepustite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Končno se boste z luno v strelcu opogumili in sami naredili korak naprej v pomembni zadevi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste vidne in oprijemljive rezultate.

BIK 
Na finančnem področju lahko pričakujete pomoč, zato se nikar ne bojte, da bi se znašli v težavah. Morda bo šlo zgolj za nasvet ali pa celo za denarno pomoč. Spremenili boste način razmišljanja.

DVOJČKA
Danes razlogov za prepir ni treba iskati, še prehitro se lahko pojavijo sami. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti, vendar drugi za pogovor ne bodo zainteresirani.

RAK
Spoznali boste, da kjer je optimizem, sta tudi sreča in uspeh. Trenutno boste delovali najbolj učinkovito na področju kariere, in če vlagate vanjo le malce energije, vam bo uspeh kmalu zagotovljen.

LEV
Težave v domačem okolju bodo prišle na dan. Ne dovolite, da vas vaša trma pripelje do težav, ki jih ne boste mogli več zlahka rešiti. Ostanite potrpežljivi in marsikaj se bo zavrtelo v pravo smer.

DEVICA
Luna v strelcu prinaša ugodno energijo za uvajanje novosti in dajanje pobud. Počutje bo danes tako dobro kot že dolgo ne. Zvečer pa si privoščite sproščujoč klepet s prijatelji, ki vas bodo nasmejali.

TEHTNICA
Ne da bi to želeli, boste zapadli v nenavadno razneženo čustveno stanje. Nekomu boste s tako milino pihali na srce, da se bo navsezadnje vdal. Širite prijetno energijo tudi doma.

ŠKORPIJON
Dovolj prepričljivi boste, da lahko storite vse, kar ste planirali. To vam lahko pomaga pri pomembnih pogajanjih. Le v ljubezni se boste spet zavrteli v začaranem krogu, saj niste prepričani vase.

STRELEC
Pred vami ni najbolj idealen dan. Vezani se boste najlažje izognili stresu in prepirom tako, da se izognete druženju z osebami, ki ljubljeno osebo vznemirjajo. Samski pa se boste bolj zaprli vase.

KOZOROG
Bodite malo bolj pozorni na svojo finančno situacijo. Danes prihaja nova priložnost, da naredite nekaj primernih sprememb, ki vam bodo omogočile svobodo, ki si jo tako zelo želite.

VODNAR
Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in nekoliko lenariti, ste se čisto pravilno odločili. Tudi preostalim se bo prileglo malo več sprostitve in poglobitve v svoje zaznave.

RIBI
V določeni situaciji boste začeli dvomiti vase ali v nek projekt, toda za vašo prihodnost je bolje, da ne dvomite in le zaupate. Pozno zvečer, ko bo luna v kozorogu, prihaja bolj resen pristop.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.