Magazin > Horoskop in Numerologija
9385 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 24. oktobra

astrologija
Kdo bo imel v četrtek največ sreče?

OVEN
Splošno:

Imeli boste dovolj energije in moči, da boste prav danes z lahkoto premagali vse ovire, ki vas obkrožajo že nekaj časa. Pazite le, da ne boste pretiravali z besedami, saj bi lahko zanetile prepire. Vsi bodo opazili vašo naraščajočo energijo in nekateri se bodo kar malce prestrašili.

Ljubezen:
V vaše poslovno življenje bo vstopila nova oseba, ki bo takoj vzbudila vsestransko pozornost. Vezani se raje ne zapletite z njo, ker bi to znalo škoditi vaši zvezi. Ta oseba ne zna molčati o svojih ljubezenskih dosežkih. Samski pa se takoj podajte v akcijo, če boste tudi vi v krogu očaranih. Konkurenca bo precejšnja, ne pričakujte diskretnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno:

Zjutraj boste precej nejevoljni in prepirljivi, prav tako pa čustveno paralizirani in nesposobni odločanja ali odločnega ukrepanja. Preden boste poskusili nekomu nekaj povedati, sami pri sebi razmislite, če imate za to podlago. Ali ste dovolj močni, da boste do konca pogovora ostali odločni in jasni?

Ljubezen:
Komunikacija v partnerskih odnosih se bo znašla na razpotju. Od ene same priložnosti bo v veliki meri odvisno, ali bo komunikacija v daljšem obdobju pozitivno ali negativno nastrojena. Umirite strasti. Samski ne boste našli srca, v katero bi izlili svoje ljubezensko hrepenenje. Ne popuščajte pri svojih zahtevah samo zato, ker se trenutno počutite osamljene!

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

Mogoče bi radi nekaj tvegali, a bo prevladal razum. Kljub vsemu boste spoznali, da se je vaše finančno stanje zelo izboljšalo. Nekaj slabe volje lahko pričakujete tudi ob koncu dneva, kar bo mogoče povezano z neko krivdo. Morda se boste tudi sami vprašali, če ste ravnali pravilno in korektno.

Ljubezen:
Samski boste komplicirali in ocenjevali, tehtali in merili, v resnici pa bo situacija povsem enostavna. Dovolite, da se vaše srce odloči, komu boste namenili priložnost. Vezani si oddahnite, jedro težav je za vama. Če ne občutite olajšanja, je čas da razmislite o smislu vajinega odnosa. Tisti, ki ste optimistični, pa vstopate v bolj mirno obdobje.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Ne pustite se prehitro odvrniti od uresničitve vaših ciljev. Imate dobro izhodišče, pametno ga izkoristite. Nekdo vas bo danes pustil na cedilu, svoje potrebe bo postavil pred vaše, čeprav sta se dogovorila drugače. Zagotovo vas bo to malce prizadelo, vendar pa boste vsaj spoznali, da vas ni vreden. Ne obremenjujte se!

Ljubezen:
Vezani bodite potrpežljivi. Pot do bistva bo vodila po številnih ovinkih in čez več stranskih ulic. Bo pa to vredno ogleda. Samski boste spregledali namig, ki bi vas po bližnjici pripeljal do ljubezenskega zadovoljstva. Romanca je na vidiku v vsakem primeru, vprašanje je le, kdaj se bo vnela strast.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Spet boste našli svoj notranji mir in okrepili tudi fizično zdravje. Kar nekako odmaknjeni boste od sveta in razmišljali boste, če smete narediti nov korak. Le s težavo in težkimi koraki se boste podali proti cilju, ki ga nikakor ne morete doseči. Premišljevali boste o nekih novih načrtih.

Ljubezen:
Vezanim se bo vse zdelo enostavno. V slogi je moč in s partnerjem bosta na vrhuncu energije. Vajino povezanost bo opazila tudi okolica in jo pospremila s pozitivnimi komentarji. Samski boste uživali v naklonjenosti in pozornosti, ki ju boste prejemali od neke osebe. Bodite taktični in počakajte na novo ljubezensko priložnost.

Ljubezen: 6
Služba: 2
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Zelo boste skeptični zaradi neke osebne okoliščine, toda nekako mirno se boste sprijaznili s to situacijo in spontano pričakovali najboljše rezultate. Začutili boste povezanost med vašimi čustvi in razumom. Skrbno boste nadzirali svoja čustva in se ves čas zatekali v svojo notranjost.

Ljubezen:
Vezani sproti rešujte vprašanja. Že tako ste nemirni in res ne potrebujete še nečesa, kar bi vas dodatno razburjalo. Samski boste vznemirjeni kot že dolgo ne. Čutili boste, da je neka zadeva tik pred razpletom, vendar bo obdobje sladkega pričakovanja nekoliko daljše, kot si mislite.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Občutili boste neko novo ustvarjalno energijo in samozavest. Odločno boste pokazali, da ste vi tisti, ki boste najprej pri sebi sprožili notranjo spremembo in osvežili podobo. Zavedati se boste začeli, da je najprej potrebno spremeniti sebe, da lahko dajemo nasvete drugim. Odličen zgled drugim boste.

Ljubezen:
Samski boste strastni, kot že dolgo ne – ne pa tudi pripravljeni spustiti nekoga v svoje srce. Ne obremenjujte se, tokrat bo želja po neobvezni avanturi obojestranska. Vezanim pa ne bo šlo vse po načrtu, oba s partnerjem bosta preveč obremenjena z vsakdanjimi skrbmi. Ne dovolite, da bi zaradi razdraženosti prišlo do večjih prepirov.

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Ne naredite danes česa, kar ni v vaši navadi. Naj bo danes dan, ko si boste odpočili in nabrali novih moči, ki jih še kako potrebujete. Ne boste preveč aktivni, kar je tudi prav. Zaslužite si počitek in današnji dan bo kot nalašč za to. Tudi če boste dan preživeli v samoti, vam bo lepo.

Ljubezen:
Vezani se potrudite, da boste še stopnjevali pozitivno naravnanost zveze. Če dobro premislite, veliko malenkosti vpliva na vajin odnos. Samski boste hrepeneli po nenavadni in vznemirljivi izkušnji, ki si je niti ne boste znali natančno predstavljati. Kljub temu pa boste odnehali šele tik pred ciljem.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Danes boste izredno občutljivi. Vsaka najmanjša malenkost vas bo vrgla iz tira in nikakor ne boste mogli razumeti, da res obstajajo ljudje, ki jim je tako malo mar za druge. S tem se ne obremenjujte preveč. Bodite zadovoljni in se ne ozirajte na druge. Naj vas drugi ne spravijo v slabo voljo.

Ljubezen:
Samski se obkrožite z dobrimi prijatelji in pozitivnimi ljudmi. Tako boste veliko lažje opravili z majhnimi življenjskimi preizkušnjami. Tisti, ki pričakujete odgovor svoje simpatije, boste prijetno presenečeni. Vezani boste po prehodnem obdobju razburkanih čustev spet zapluli v mirnejše ljubezenske vode. Za vsakim dežjem posije sonce.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Nekaj vas bo zelo skrbelo, morda se boste morali soočiti z neko moralno dilemo. Prihajajo nove poslovne ali finančne priložnosti, ki jih boste zelo težko pričakali. Mogoče boste ob tem tudi zelo nestrpni. Iz trenutka v trenutek se bo izboljševala tudi vaša poslovna ali finančna stabilnost.

Ljubezen:
Samski boste kmalu spoznali, da ste pred viharnim obdobjem. Vse, kar se vam še ta hip zdi trdno in gotovo, se bo lahko že jutri razblinilo kot milni mehurček. Poiščite družbo osebe, ki ji že dolgo zaupate. Vezanim se ne bo godilo veliko bolje, ljudje okoli vas vam bodo nenadoma pokazali še svoj drugi obraz. Med njimi tudi partner.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno:

Čaka vas velika osebna inventura ali morda nekoliko težji problemi z ljudmi okoli vas. Nekoliko boste zbegani, vendar boste že zvečer zelo dobre volje in imeli boste stvarna pričakovanja. Le s težavo boste prekinili neko razmerje, ki bo povezano z vašim poslom ali nekimi finančnimi viri.

Ljubezen:
Samski se zamotite s čim drugim, saj v ljubezni ne bo šlo nič po načrtih. Najbolje bi bilo, da bi se oddaljili od simpatije. V zadnjem času ste nekoliko pretiravali. Vezani bodite malo bolj prilagodljivi. Vaš način ni edini možen, pogosto pa niti ni najboljši. Naj si partner oddahne od vaših nenehnih zahtev in omejitev.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

RIBI
Splošno:

Danes boste malo bolj nagnjeni k dramatiziranju, zato bosta s prijateljem težko našla skupni jezik. Če boste pokazali vsaj malo dobre volje, se bodo proti večeru težave razjasnile. Začutili boste tudi željo po spremembi. Všeč vam bo vse tisto, kar bo povezano z odkrivanjem novega in neznanega.

Ljubezen:
Samski boste veliko razmišljali in prišli do nekaj sklepov, ki pa bodo ob prvi priložnosti padli v vodo. Čustvom se ne da ukazovati! Vezani se boste melanholično spominjali začetka vajinega razmerja. Pazite, ljubezen je občutljiva rastlina, ki ne živi le od preteklosti, pač pa od vsake drobne pozornosti.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.