Magazin > Horoskop in Numerologija
6011 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. aprila 2019

astrologija, horoskop
Koga čaka lep dan?

OVEN 
Splošno:

Danes boste nekoliko zasanjani, zato boste lahko spregledali nove priložnosti. Vsekakor se vam obeta nekaj novega in zanimivega na poslovnem področju, poskusite se zbrati. Finančna naložba, ki ste se je lotili pred kratkim, vam ne daje takšnega zadovoljstva, kot ste pričakovali. Prekličite vse skupaj. Poskusite nadzorovati svoje zdravje.

Ljubezen:
Bodite odkriti do sebe, da boste ugotovili, kaj sploh hočete. Danes boste čustva končno postavili na prvo mesto, zato bo vaš partner zadovoljen. Pogovorita se. Samski pa se boste danes soočali z neko dilemo, saj boste z nekim prijateljem gledali za isto osebo. Nikar se ne prerekajte, razmislite, kaj je vredno več.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Danes boste polni nove energije in zato se boste odločili za novo avanturo. Odprti boste za spremembe, kar vam bo dobro delo. Manj kot se boste obremenjevali, bolj se vam bo nasmihala sreča. Utrujenost, ki je grenila pretekle dni, vas bo danes končno minila in to se bo pozitivno odrazilo na zdravstvenem področju.

Ljubezen:
Morali se boste odločiti med potrebami drugih in med lastnimi potrebami. Mnogo bolje se boste počutili, če boste danes naredili nekaj dobrega za druge. Samski pazite, da ne boste zanemarili prijateljev. Vezani pa boste danes preživeli dan z nasmeškom na obrazu, kar bo vašega partnerja prav razveselilo. Skupaj bosta uživala. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste polni novega zagona. Vse bolj boste lahkotni pri svojih nadaljnjih korakih, zato se bodo spremembe dogajale tako bliskovito, da skoraj ne boste mogli verjeti. Skriti sovražniki vam bodo želeli zaradi zavisti škoditi, zato bodite previdni. Zaradi nervoze in stresa vam bo lahko padla odpornost.

Ljubezen:
Vezani boste danes kar malce osladni s partnerjem v javnosti. Ni nujno, da vaju vsi vidijo v vajini intimni sferi, zato bi bilo boljše, da bi določene stvari zadržala le zase. Samski pa boste potrebovali nasvet od nekoga, pa ne boste vedeli, na koga bi se obrnili. Morda pa leži odgovor v vas samih? Preživite popoldan v naravi, dobro vam bo delo. 

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Ves dan se boste izjemno dobro počutili. Spoznali boste, da ste pravzaprav živeli v neki navidezni kletki, iz katere bi lahko že zdavnaj poleteli. Dobili boste nov zagon, navdušeni boste. Razmišljati boste začeli o potovanju. Danes nikar ne pretiravajte in poskrbite tudi za sprostitev.

Ljubezen:
Tako vezani kot samski imate trenutno preveč stvari v mislih, nikar ne poskušajte vseh naenkrat uresničiti. Samski delite svoje najbolj nore ideje s prijatelji, ki vam bodo pravilno svetovali. Vezane pa bodo zadeve iz drugih področji tako prevzele, da boste pozabili na svojega partnerja. Danes za vaju ne bo najboljši dan.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

Čutili boste veliko nove energije in odločnosti. Z lahkoto boste uresničevali zamisli in zelo boste zadovoljni sami s seboj, kajti rezultati bodo kmalu vidni tudi na finančnem področju. S trudom boste razširili svoje vire dohodkov. Na zdravstvenem področju se bodo lahko pokazale nezaželene težave.

Ljubezen:
Danes boste imeli posebno potrebo po druženju s prijatelji. Zaupati jim boste želeli dogodke iz preteklih dni. Vezani zato povejte partnerju, da potrebujete nekaj časa s prijatelji, razumel vas bo. Samski pa boste pozabili na nek dogovor, ki ste ga sklenili pred kratkim. To bo na vas vrglo slabo luč. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Nekaj vas bo zelo razžalostilo v zvezi z delom ali denarjem in kaj kmalu boste spoznali, da boste morali krepko zavihati rokave, da boste razrešili situacijo. Če se dogovarjate za posojilo, preberite vse pogoje poslovanja, da se ne boste v prihodnosti soočali z določenimi težavami.

Ljubezen:
Imate vse, kar potrebujete, zato bi že lahko dosegli zadane cilje. Sedaj se morate le še zganiti in narediti nekaj v tej smeri. Samski razmislite, kaj boste počeli v prihodnje. Vezani pa boste iskali rešitev za neko težavo v vajinem odnosu. Ne bi bilo slabo, če bi v to vpletli tudi partnerja. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Uspešno boste dokončali neke obveznosti, pri delu pa vas bo vodila ambicioznost. Z enostavnimi potezami boste nenavadno uspešni. Veliko bolj pogumni boste postali tudi glede svojih pričakovanj in dejanj. Povečanje stroškov bo nekoliko problematično. Zelo ste utrujeni, zato se malo umirite.

Ljubezen:
Vezani naredite danes nekaj lepega za vašega partnerja. Res je, da ste precej utrujeni od dela, vendar pa bo partner ravno zato še bolj cenil vaš trud. Samski pa boste danes malce brez energije, zato si zvečer vzemite čas zase in se sprostite. Ni potrebno, da se vsak dan družite s prijatelji. Nihče vam ne bo zameril, če si boste vzeli prost večer.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes boste spoznali, da ste sami ustvarili navidezne ovire v službi, ki so vam preprečevale boljše delovne rezultate. Odpravili jih boste. Glede nove naložbe se posvetujte s prijateljem, ki se na finance spozna nekoliko bolje kot vi. Upoštevajte njegov nasvet in vloženi znesek boste dobro obrnili. Proti večeru se bo lahko pojavil glavobol.

Ljubezen:
Samski ste že naveličani svoje rutine, zato boste morali narediti nekaj, da boste popestrili svoje življenje. Odločite se za nekaj novega, pa četudi samo za drugo pot domov. Prav tako boste vezani poskusili nekaj novega z vašim partnerjem. Namesto gledanja filma se raje odločita za sprehod in pogovor. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC
Splošno:

Neki načrti se danes ne bodo uresničili tako hitro, kot boste želeli, zato se boste jezili sami nase. Prav gotovo se boste iz te izkušnje veliko naučili. Deležni boste dobička pri vlaganju v delniške trge, zato bodo vaši prihodki v prihodnje večji. Z živci boste tako na koncu, da vas bo lahko že samo en neprijazen pogled pognal čez rob.

Ljubezen:
Samski boste imeli danes neke težave na področju čustev. Odgovore na svoje težave in vprašanja boste našli, če boste pozorni na vsako najmanjšo podrobnosti. Vezani pa boste imeli danes neko idejo, ki bo zelo nenavadna, vendar pa bi lahko padla na plodna tla, v kolikor jo boste delili s svojim partnerjem. Le zaupajte mu jo!

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 2

KOZOROG
Splošno:

Končno boste naredili korak naprej. Pomembno poglavje vaše preteklosti bo utonilo v pozabo in lahko boste neobremenjeno načrtovali nova doživetja. Tudi danes boste imeli celotno finančno situacijo pod nadzorom, se boste pa morda srečevali s težavami doma. Zdravje bo dobro.

Ljubezen:
Čustva vezanih bodo danes precej nihala. En trenutek boste mislili, da sta si usojena, spet drug trenutek se boste spraševali, če ima razmerje sploh smisel. Razmislite, kaj si sploh želite. Samski pa danes izkoristite tehnologijo in stopite v stik z osebo, ki je niste videli ali slišali že dolgo časa. Ponovno se bodo lahko zbudila stara čustva. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Skeptični boste zaradi nekih negativnih okoliščin, toda nekako mirno se boste sprijaznili s to situacijo. Mirno boste čakali na najboljše rešitve. Poskusili boste nadzorovati povečane izdatke, vendar boste morda postali preveč zaskrbljeni zaradi določenih zadev. Rezultat tega pa bodo tudi negativne spremembe na področju vašega zdravja.

Ljubezen:
Tisti, ki ste še v fazi iskanja boljše polovice, boste danes na nekoga napravili močan vtis že samo z govorjenjem. Vaš način govorjenja in nastopanja je prav poseben. Izkoristite to. Vezani pa poglejte na vajin odnos popolnoma objektivno. Videli boste, da vajin odnos le ni tako slab, kot imate včasih občutek. Stvari niso samo črne ali bele.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Začutili boste notranji mir. Skrbno boste nadzirali svoja čustva in se pogosto zatekali v svojo notranjost. Razum bo tesno povezan s čustvi. Čeprav finančno stanje ne bo najbolj bleščeče, zaradi tega ne boste slabe volje. Ta sproščenost se bo odražala tudi na vašem zdravstvenem področju, ki bo naravnost cvetoče.

Ljubezen:
Danes boste samski pod pritiskom prijateljev in domačih. Nikakor ne boste našli skupnega jezika z njimi, zato se boste raje odmaknili od njih. Vezani pa boste danes partnerju zaupali nekaj, kar vam hodi po glavi že nekaj dni. Ni nujno, da bo on nad vašo idejo navdušen v enaki meri kot vi. Ne bodite preveč razočarani. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.