Magazin > Horoskop in Numerologija
10585 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. februarja 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Vodnarji, potrebujete nekaj akcije.

OVEN 
Splošno:

Glede dela se bo nekaj zapletlo, zato boste morali zaprositi za dodatno pomoč. Ker ste se v preteklosti že dokazali, vam pomoči ne bodo odrekli. Obstaja možnost nepričakovanega denarnega dobička. Načrt, ki ste ga naredili, boste lahko uresničili in prinesel bo nekaj dobrih rezultatov.

Ljubezen:
Danes boste kakor ljubezenski magnet. Za vezane to pomeni, da boste s partnerjem danes povezani še bolj kot običajno. Le proti večeru pazita, da vajine sreče ne bo skalila kakšna nepomembna malenkost. Samski pa boste morali danes vzeti stvari v svoje roke, ko bo prišlo do čustev. 

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 4


BIK
Splošno:

Pri delu ne dovolite, da bi vam škodoželjne ideje zameglile misli. Sami ste dovolj iznajdljivi in napredni, da veste, kako se doseže visoke cilje. Glede finančnega področja večjih prilivov ne gre pričakovati, se vam pa obeta lepa in zadovoljiva denarna nagrada. 

Ljubezen:
Samski, danes se bo pokazalo, s katero osebo bi se sčasoma lahko zapletli v nekaj več. Je pa res, da morda ne bo ustrezala ravno vsem kriterijem. Razmislite, če ste jih pripravljeni znižati. Vezni pa bodite danes pozorni, kajti vaš partner bo potreboval vaše odobravanje in pozornost. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5


DVOJČKA
Splošno:

Na določenem področju že dalj časa bijete boj za obstanek. Tudi danes bodite previdni in natančni pri opravljanju svojega poslanstva. Težite k popolnosti in ničesar ne naredite polovično. Z denarjem ne boste imeli težav, le ne ukvarjajte se preveč s finančnimi težavami drugih. Ne utapljajte slabe volje v alkoholu. So še druge poti, ki vas lahko pomirijo.

Ljubezen:
Vezani se danes zanesite na partnerja in njegovo presojo. Skupaj bosta namreč uspešno rešila dileme, ki se bodo pojavile. Samske pa čaka pester in zanimiv dan na čustvenem področju. Dogajale se bodo stvari, ki bodo močno vplivale na vaše čustveno življenje v prihodnjih tednih.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

V službi bo nastopilo za vas zlato obdobje. Dobro se boste odrezali pri svojih zadolžitvah, znali pa boste motivirati tudi druge. Vaša popularnost v službi bo začela strmo naraščati. Spet boste precenili lastne zmožnosti in boste preveč zapravljali, luknje pa nato še dolgo ne boste mogli zapolniti. 

Ljubezen:
Samski boste imeli danes težave z dobrim prijateljem. To vam bo odvrnilo misli od romantičnih čustev. Pazite, da vas vaš ego ne bo stal prijateljstva. Vezani pa se boste danes s partnerjem znašli na točki mirovanja. In prav ustrezalo vam bo, da ne bo potrebno veliko razmišljati o vajinem odnosu. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Pri delu, denarju ali poslu se boste danes dobro predstavili. To bo za vas nova izkušnja, saj niste vajeni pozornosti in izpostavljanja. Zapravljanje bo danes na vrhu seznama opravil, zato bo vaše finančno stanje utrpelo določene posledice. Če  se ne boste zanašali na prilive, ki jih še ni, jo boste vseeno dobro odnesli.

Ljubezen:
Samski boste danes potrebovali pomoč s strani prijatelja. Vi kar povejte, kaj vas muči, prijatelji so tu za to, da vam pomagajo in vas ne obsojajo. Vezani pa boste danes občutili neizmerno željo po tem, da bi s partnerjem lahko klepetali v nedogled. Imejte v mislih, da ima partner tudi kakšne obveznosti in se ne more ves dan posvečati le vam. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4


DEVICA
Splošno:
Pogum in odločnost vam bosta omogočila, da boste uresničili marsikateri načrt, ki se vam je še pred kratkim zdel nemogoča misija. Ob načrtovanju se poskušajte postaviti v kožo drugih. Izkoristite današnji dan in del zasluženega denarja naložite za slabše čase. Razposajenost vam bo dvignila razpoloženje in poskrbela za dobro počutje.

Ljubezen:
Dan bo za samske precej pester, morda celo nor. Na vsake toliko je dobro, da se zdivjate, kajne? Nič ne bo narobe, če boste naredili kakšno neumnost. Verjemite, da se ji boste kasneje še smejali. Vezani pa boste danes pokazali veliko strasti. Sicer bo partner malce presenečen, vendar na pozitiven način. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Zazdelo se vam bo, da se zadeve na službenem področju ne premaknejo z mrtve točke. Nekaj, kar ste pred kratkim opustili, vam bo prišlo še kako prav. Na finančnem področju si boste lahko kar malce oddahnili, saj vam bo dan prinesel dobre novice in uspeh. 

Ljubezen:
Samski boste morali danes pokazati precejšnjo mero prilagajanja, še posebno kar se tiče neke osebe, ki vam je všeč. Sicer točno veste, kaj hočete, vendar boste morali na prvo mesto postaviti nekaj drugega. Vezani pa boste zaposleni z opravki. Pomoč bo dobrodošla.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5


ŠKORPIJON
Splošno:

Sodelovanje in delo bosta danes potekala v mirnem vzdušju. Kompromis, ki ga boste danes sklenili, pa bo izrednega pomena. Pravzaprav se boste znašli v položaju, ko boste lahko odplačali vse stare dolgove. Možnost poškodb bo danes nekoliko povečana, zato bodite bolj pazljivi.

Ljubezen:
Sprijaznite se s svojim trenutnim položajem. Prej, ko boste ugotovili, da niti ni tako slab, prej boste lahko začeli uživati v ljubezni. Vezani se zavedajte, da lahko le sami živite svoje življenje, vaš partner pa vam ga lahko le popestri. Samski pa boste dobili novo, svežo energijo, zaradi katere boste še posebno privlačni. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


STRELEC
Splošno:

Nekdo vas bo danes hvalil na ves glas, v to ste lahko prepričani. Z njegovo pomočjo boste vzpostavili stik s premožnimi in vplivnimi ljudmi. Izkoristite priložnost. Pokazala se bo tudi priložnost za dober zaslužek, zgrabite jo! Boste pa ves dan pod stresom.

Ljubezen:
Vezani, danes naj bo vaš moto: počasi in z užitkom. Nikamor naj se vam ne mudi, vzemite si čas in ga preživite z boljšo polovico. Na trenutke boste danes malce živčni, poskusite to zatreti že v kali. Samski pa se boste kar malce izmikali ljudem, ki se vam bodo zdeli pravi za vas. Mučili vas bodo dvomi.

Ljubezen; 3
Služba: 6
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Danes boste širili svoje znanje in prav zaradi tega boste že kmalu naleteli na odličen odziv. To vas bo spodbudilo in prililo olja na ogenj vaših že tako razgretih sivih celic. Z denarjem ne boste varčevali, postavite pa si realne meje, sicer boste že čez nekaj dni obžalovali svojo razsipnost.

Ljubezen:
Samski boste preveč razmišljali o romantiki in čustvih. Ni nujno, da v vsaki osebi iščete potencialnega partnerja. Ne bi bilo slabo, če bi se s kom pogovarjali le zaradi zanimivih zgodb, ki jih lahko pove. Vezani pa boste danes povsem sproščeni in zadovoljni ob svojem partnerju. Morebitni spori zadnjih dni bodo pozabljeni.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


VODNAR
Splošno:

Čeprav so vaši kolegi navajeni vaše spontanosti in odkritosti, vam danes nekdo od njih utegne zameriti zaradi neutemeljenih izjav. Navedite tehtne argumente, če jih boste seveda imeli. Kar se tiče finančnega stanja, boste lahko danes vriskali od sreče. Zdravo prehranjevanje bo končno izboljšalo vašo kakovost življenja.

Ljubezen:
Vezani se boste počutili rahlo ujete. Potrebovali boste nekaj akcije in dogajanja, zato boste danes partnerja postavili na stran. Ne imejte slabega občutka zaradi tega. Samski pa boste želeli prevzeti niti dogajanja povsod, kjer se boste danes znašli. Ne bi bilo slabo, da bi kdaj tudi ostalim prepustili krmilo, saj bi s tem pridobili tudi kakšno pozitivno točko. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5


RIBI
Splošno:

V delovnem okolju bo tudi danes vse gladko potekalo, prilagodljivost pa bo ključ do odkritja dobrih poslovnih priložnosti. V glavi boste že razmišljali tudi o drugem viru zaslužka, saj boste le tako lahko izboljšali finančno stanje. Pri tem si pomagajte z vezami z vseh strani. Da boste uravnovesili duhovno raven zavesti, se začnite ukvarjati z jogo in meditacijo.

Ljubezen:
Tisti, ki ste že našli boljšo polovico, boste današnji dan izkoristili za izkazovanje čustev. Prepustita se drug drugemu. Samski pa boste danes malce tavali v temi, vendar pa vam bo popoldan lahko popestrila neka oseba, ki bo pritegnila vašo pozornost, če ji boste le dopustili. Dan se bo odvijal zelo zanimivo. 

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.