Magazin > Horoskop in Numerologija
4769 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. maja 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zgodilo se bo nekaj lepega, nekaj kar bo prebudilo čustvene zaznave in vas hkrati notranje umirilo.

Lažje kot v preteklih dneh boste prišli v stik s sabo. Prebujeni, obdarjeni s svežo energijo in ravno pravo mero borbenosti se boste lažje prebili v ospredje in postavili zahteve, o katerih že dlje časa tuhtate. Prebujali boste stabilne odločitve in željo po tem, da se povzpnete k tistim ciljem, ki ste si jih že pred kratkim zastavili. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Morda mislite, da imate prav in trmasto zagovarjate svoje stališče, vendar ne vztrajajte pri tem za vsako ceno, saj se bo izkazalo, da ste se o nečem vendarle morda zmotili.

BIK 
Glede nečesa, kljub pozitivni energiji, ki jo prebuja luna v levu, niste tako zadovoljni, kot bi lahko bili. Morda sta negotovost ali pomanjkanje samozavesti faktorja, ki vas ovirata pred napredkom. 

DVOJČKA 
Ne delajte ničesar, kar bi kasneje obžalovali, saj boste z energijo lune v levu polni neverjetnega entuziazma. Nekaj se bo začelo razpletati šele takrat, ko boste vse skupaj odmislili.

RAK 
Neodločni boste glede tega, ali bi bilo bolje, da pogoltnete besede, ali poveste, kar si mislite in se ponovno izpostavite. Zaupajte svojemu notranjemu glasu, ki vas opozarja na nepravilnosti.

LEV 
Tisti, ki vas dobro poznajo in vam želijo dobro, vam bodo najbolj blizu, saj boste lahko v njihovi družbi delovali popolnoma sproščeno, brez zavor. Izkazali se boste s hitrimi odzivi.

DEVICA 
Znova premislite o sodelovanju, saj nasprotna stran zahteva od vas več prilagajanja in tolerance. Odmislite strahove, predsodke ali zavore in se spontano podajte novim dogodivščinam naproti. 

TEHTNICA 
Ideje bodo na področju dela z energijo lune v levu padale iz neba ena za drugo. Vsekakor se potrudite in vložite v delo več svoje energije ter vztrajate tudi takrat, ko boste za trenutek podvomili.

ŠKORPIJON 
Od sodelavca boste zahtevali več, kot vam je pripravljen dati. Okoliščine, v katerih ste se znašli, zahtevajo iskanje konkretne rešitve, zato ne bodite tako prepričani, da vam bo zlahka uspelo.

STRELEC 
Z luno v znamenju leva boste odlično pripravljeni in bolj samozavestni, kot ste običajno. Čisto nič vam ne bo pretežko. S starimi težavami se boste spoprijeli popolnoma drugače kot doslej.

KOZOROG 
Vse, kar je nerešenega in obremenjujočega, se bo z energijo lune v levu dobro izteklo. 
Prihaja tudi nekaj dodatne motivacije, posebno za tisto zadevo, ki je bila pred kratkim preložena. 

VODNAR 
Zalotili se boste, da razmišljate in nihate, čeprav vas nekdo želi z dobrimi argumenti prepričati. Priznati si morate, da zamisel le ni tako slaba, zato raje prebudite svoj pogum. 

RIBI 
Za težave, ki se nizajo na področju dela in denarja, je kriva tudi negotovost na čustvenem področju. Niso vsi tako odkriti in pošteni, kot ste vi sami, imejte to ves čas v mislih.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.