Magazin > Horoskop in Numerologija
11012 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. novembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Močna in hkrati pogumna vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih ter zaprtih vase.

Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in pogovorih. Želeli se boste nasmejati, vendar se lahko na poti srečate tudi s kakšnim zavistnim obrazom, ki ga ne boste razumeli. Odmislite dvome in se predajte spontanosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Luna v znamenju leva vas bo usmerila v prijetne dogodke in vam dovolila, da ste takšni, kot ste, ljudje vas bodo kljub temu odlično sprejemali v svoje kroge, zato se tokrat ne bo potrebno prilagajati.

BIK 
Bodite pozorni na nekaj izjav, posebno v službi, ker si nikakor ne želite nakopati še več nevšečnosti. Nikakor vam ni treba ponavljati nečesa, kar vas je že enkrat močno obremenilo. 

DVOJČKA 
Luna v levu vam podarja moč, zato boste končno sposobni sprejeti odločitve, kar vas bo nekoliko presenetilo. Pometli boste z negativnostjo in se podali novim dogodivščinam naproti.

RAK 
Ko boste naleteli na nekaj nejasnosti v komunikaciji, jih boste najlažje premagali s tišino in globokim razmislekom. Vse poti vas bodo vodile k kotičku, ki bo tokrat vaš tempelj energije.

LEV 
Z energijo lune v vašem znamenju začnite pri sebi in tem, kaj ste sami pokazali ali izjavili v odločilnem trenutku. Ko boste znova premislili, boste tudi dojeli, kaj lahko storite.

DEVICA 
Vaša zasanjanost se bo stopnjevala. Razmišljali boste o lepšem življenju, počitku in potovanjih, dobro pa bi bilo, da bi kakšno stvar še udejanjili, saj vas prazno sanjarjenje pelje v nezadovoljstvo.

TEHTNICA 
V ljubezni vam bo z energijo lune v levu uspelo tam, kjer niste pričakovali sreče. Ker imate opravka z nekom, ki je trmast, se boste žal morali vsemu skupaj bolj prilagoditi.

ŠKORPIJON 
Navduševali boste z optimizmom in samozavestjo, toda previdno, nikar ne pretiravajte tam kjer zavijajo z očmi. Posledice zaradi pretiranega optimizma bi vas lahko obremenile.

STRELEC 
Dan z luno v levu prinaša več druženja s prijatelji in družinskimi člani. Povezali se boste tudi z nekom, o katerem že dolgo razmišljate, pa za srečanje enostavno niste našli časa.

KOZOROG 
Razmišljate o nečem, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato poskusite razmišljati večplastno in nikar se ne navezujte le na eno možnost, saj bi le tako spregledali pravo rešitev. 

VODNAR 
Stvari se z luno v levu obračajo na bolje. Nekdo vam bo odgovoril na kočljivo vprašanje in ponudil roko. Vaša odpornost se prav tako krepi, kar vas bo popeljalo v več gibanja.

RIBI
Podali se boste v raziskovanje, ki vam bodo vrnili tisto nekaj, o čemer razmišljate že nekaj časa. Samski ne boste več čakali, da se zgodi nekaj spontanega, ampak se boste podali v akcijo.

 
Komentarjev 1
  • Marion_Howser 15:20 25.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦