Magazin > Horoskop in Numerologija
4069 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. oktobra 2018

astrologija
Device, čakajo vas preizkušnje.

OVEN
Splošno:

Sedaj, ko ste razrešili tegobe in konflikte v domačem okolju, bodite mirni. Kljub temu, da še niste povsem zadovoljni z dogajanjem v vašem domu, vsekakor pokažite osredotočenost pri delu. Naj vas težave nikar ne motijo. Zdravje bo stabilno. Finance: pazite na odlive s tekočega računa. Le previdno! 

Ljubezen:
Vezani boste danes polni novega zagona in novih čustev. Morda ste že pozabili, kako je bilo na začetku odnosa. Sedaj je pravi trenutek, da se ponovno spomnite. Predlagajte partnerju zanimiv večer ali pa ga presenetite s povabilom. Odziv bo zagotovo pozitiven, zato ne skrbite. Samski imejte v mislih to, da se ni pametno spuščati v odnose, v katere že na začetku niste prepričani. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Še vedno vas bo spremljala dobra volja včerajšnjega dne. Danes vam odsvetujemo vsakršno odločanje, ki bi lahko bilo povezano s poslovanjem. Nekdo bi vas znal ukaniti, zato previdno, ko se boste pogovarjali in pogajali z različnimi osebami. Pri delu boste izvrstni tako kot vedno. Nadrejeni bodo pokazali veliko mero zaupanja v vas. Vaš trud bo cenjen. Zdravje: odlično. 

Ljubezen:
Danes boste prijetno razpoloženi. Ravnodušnost in slaba volja bosta mimo, zato pričakujte veliko mero razumevanja, še posebej če ste vezani. Danes boste morda le malce preveč zadržani v odnosu. Skušajte se osvoboditi lastnih strahov. Samski se prepustite toku dogajanja. Ne postavljajte si omejitev že na začetku. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Čeprav se je zdravje z vami malce poigralo, boste danes kot novi. Kljub temu, da si niste privoščili dovolj spanja, pa delovni dan za vas ne bo naporen. Postorili boste vse, kar si boste zadali. Delovna aktivnost bo na višku. Namenite pozornost tudi vaši družini, saj ste jo razvadili. Zdravje: še vedno pazite na zaužitje vitaminov, ki jih vaše telo v tem stresnem obdobju potrebuje.

Ljubezen:
Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste med vaju s partnerjem vnesli ogromno predlogov za skupne spremembe. Pričakujte pomembne odločitve. Pred vami je zato dan, poln pogovorov in kompromisov. Veselite se ga, saj bodo zvezde na vaši strani. Samski se boste spopadali z mešanimi občutki. Naj vas moralna kriza ne prevzame. Le čemu?

Ljubezen:4
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Včeraj ste si odpočili, zato lahko danes pričakujete ogromno novega zagona in nove energije. Predani boste delu, zato ne se čudite, če vam bo delovni dan minil hitro. Zjutraj boste vstali brez posebnih težav. V večernih urah si boste privoščili kratek klepet. Obiskala vas bo oseba, ki se je boste razveselili. Prijeten, a miren večer vam bo pisan na kožo. Zdravje: odlično!

Ljubezen:
Tisti, ki ste samski, boste danes razmišljali o osebi, ki vas je povsem prevzela. Obkrožalo vas je že mnogo ljudi, toda nihče ni na vas naredil takega vtisa. Premislite o tem, kaj vam ti občutki želijo sporočiti. Čim prej ukrepajte. Vezani boste začutili, kako se prebujajo vaša čustva. S partnerjem si bosta povsem predana. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV
Splošno:

Zdelo se vam bo, da je pasivnost zares za vami. Ko boste zamenjali prestavo, vas nihče več ne bo mogel ustaviti. Pazite se finančnih nihanj, ki so pred vami. Trenutno je stanje še stabilno, toda tako ne bo neprestano. Če razmišljate o temeljiti spremembi, bo danes čas primeren za ukrepanje. Danes ne zaupajte kar vsem ljudem. Mnogi bodo zavidali vašim načrtom. 

Ljubezen:
Pred vami je čas nadvse pomembnih odločitev. To boste spoznali že danes. Tisti, ki ste vezani in čutite, da vašemu razmerju primanjkuje čara, je čas, da se odločite o prihodnosti odnosa, ki ga imate. Čas svežine je pred vami. Samski odprite svoje srce, dobre priložnosti so že na poti. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Današnji dan bo poskrbel za mnoge preizkušnje. Delovne obveznosti, ki se bodo pojavile na vaši poti, bodo za vas nekaj novega. Pripraviti se boste morali na nove intelektualne preizkušnje, a jim boste zagotovo kos. Pokažite pripravljenost do dela. Do okolice in prijateljev se ne obnašajte gospodovalno in vzvišeno. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v odnosu, boste danes malce oddaljeni od partnerja. Res je, da vas bo stres pri delu oviral na ljubezenskem področju. Čeprav se vam zdi, da imate čarobno zvezo, pazite na današnji dan. Nemir v odnosu bo zagotovo prisoten. Potolažite boljšo polovico in ji pojasnite, da s čustvi ni nič narobe. Samski postanite previdnejši, saj je vaše vedenje včasih sporno. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

TEHTNICA
Splošno:

Z aktivnostjo ste si nabrali nove moči. V vaše življenje prihaja tisto obdobje, v katerem boste potrebovali pozornost in naklonjenost bližnjih. Sami ste odgovorni za svoje življenje in prihodnost, toda še vedno se lahko obrnete na bližnje po pomoč. Imejte to v mislih, ko se boste znašli na razpotju. Prisluhnite sami sebi in svojim mislim. Odkrili boste marsikaj. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v ustaljenem razmerju, se boste ponovno znašli v slepi ulici. Zdelo se vam bo, da partner ni ob vas takrat, ko ga potrebujete. Vajini življenjski poti sta sedaj združeni, zato ne bi bilo povsem narobe, da bi mu povedali, česa si v resnici želite in kaj zares potrebujete. Mirna in močna partnerska zveza je za vaju mogoča. Poiščita pravo pot.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Tudi danes boste v komunikaciji z ostalimi blesteli. Na delovnem mestu boste izkazali zadostno mero pripravljenosti za sodelovanje in timsko delo. Vprašajte sodelavca za nasvet, saj mu boste tako polepšali dan. Vsako mnenje v podjetju vam lahko omogoči pogled z drugega zornega kota. Pazite na zdravje. Danes se bodo lahko pojavile težave z dihali.

Ljubezen:
Samski boste danes hrepeneli po bližini. V ospredje bo za vas stopila nova priložnost za obuditev ljubezni. Odsvetujemo vam druženje z osebami, s katerimi ste že imeli čustvene podvige. Tisti, ki ste že v razmerju, boste danes navdušeni nad trudom, ki ga bo pokazal vaš partner. Pričakujte prijetno presenečenje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

STRELEC
Splošno:

Planeti vam bodo danes naklonjeni. Morda boste razmišljali o tem, kako se lotiti določenih odnosov, ki so bili v zadnjih dneh konfliktni. Ne odlašajte predolgo, saj bodo v nasprotnem primeru zamere le še globlje. Pri delu boste danes opravili obveznosti brez večjih zadržkov in omejitev. Misli vam bodo uhajale domov, saj boste hrepeneli po počitku. Privoščite si ga v večernih urah. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste že v ustaljenem odnosu, boste danes do partnerja še vedno zadržani. Čeprav na nek način še vedno čutite zaljubljenost, vas njegovo vedenje povsem odvrača. Premislite o kakovosti odnosa, ki ga imate. Vsekakor naj raven komunikacije med vama danes zaživi. Samski pričakujte težavne dni, ki so šele na poti. Bodite pripravljeni.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Čeprav niste pretirano leni, obožujete spanec. Budilka vas bo danes spravila ob pamet. Globoko vdihnite in kot bi mignil boste pripravljeni na nove delovne podvige. Pri delu ne mislite, da boste danes premikali gore. Vsekakor boste imeli dela čez glavo. Na svojem področju ne boste zvezda, toda vseeno bodite toliko dobri, kot boste le lahko. Zdravje: občutki utrujenosti vas bodo kmalu popeljali v posteljo. 

Ljubezen:
Tudi danes boste v ljubezni še zelo močni. Delovne obveznosti vas bodo sicer utrudile, zato boste izgubili nadvlado, ki ste jo še včeraj kazali v odnosu. Toda tudi nocoj boste žareli v vsej svoji podobi. Partner vam bo namenil veliko pozornosti, kar vam bo zares pogodu. Biti v osrčju njegovega življenja je zares enkratno, mar ne? Pokažite mu vso ljubezen. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:

Zdravje bo danes boljše. Nov delovni dan bo primeren za nove začetke in vi boste danes pokazali vso navdušenost nad novim projektom. Pripravljeni boste na nove podvige. Pri delu pričakujte ogromno novih obveznosti. Vzemite jih kot izzive, saj boste tako bolj navdušeni nad svojim delom. Finance: izogibajte se poslovanju s tujino.

Ljubezen:
Danes boste zelo sentimentalni. Želeli si boste bližine partnerja, ki vam bo v teh dneh pomenil vse. Danes predvsem moški premislite o svoji posesivnosti. Zavedajte se, da imata oba svoje življenje. Ne skušajte je omejevati pri njenih opravilih. Namenite razmerju proces očiščenja. Oba ga potrebujeta. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno:

Ponovno boste nadaljevali s pridnostjo pri delu. Vse stvari bodo morale biti na svojem mestu. Ne pretiravajte. Prav je, da ste natančni, toda vse ima svoje meje. Včasih je prav, da opravimo obveznosti površno, saj jih tako lahko oddamo v roku, ki nam je bil zadan. Premislite. Pri zdravju bodite danes previdni pri bolečinah v trebuhu. Pazite na zaužito hrano. 

Ljubezen:
Tisti, ki imate ustaljen odnos, boste rahlo utrujeni, toda vsekakor vam tudi danes ne bo zmanjkalo energije za partnerja. Ne dopustite, da bi vaju delovne obveznosti začele ovirati. Naj bodo preživete skupne ure magične, pa čeprav le ob večeru. Samski lahko pričakujete novo zvezo zelo kmalu. Obstaja možnost naveze s tujcem.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 2


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.