Magazin > Horoskop in Numerologija
2923 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 26. maja 2022

astrologija Profimedia
Skušajte se usmeriti v tiste stvari, ki vas že od nekdaj osrečujejo.

Zmotite se lahko le pri nekomu, ki bo zelo prijazen, morda celo preveč za vaš okus. Vitalnost, ki jo boste zaznavali, vas bo skozi dan držala pokonci ter vas spodbujala da se z veseljem podate v razgibavanje. Ljubezenske zadeve trenutno ne bodo pomembne, znali jih boste izpustiti na spontan način. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Naporne delovne obveznosti vas bodo kljub energiji, ki jo prinaša luna v vašem znamenju, izčrpale in komaj boste čakali, da se vrnete v domače okolje. Večer prinaša sprostitev.

BIK
Delovali boste bolj umirjeno kot v preteklih dneh. Zberite vse svoje moči za pomembno zadevo, ko vam bo uspelo, si boste na glas priznali, da je bilo vse skupaj vredno truda.

DVOJČKA
Ne ozirajte se preveč v preteklost, saj se vam v glavi vrti vedno isti film. Vse se lahko reši na miren način in brez prevelikih pritiskov, le prilagoditi in prepustiti se boste morali.

RAK
Razmišljali boste o poslovnem področju in o razporeditvi financ, kar vam sicer ni preveč všeč. Izogibajte se ukvarjanju s težjimi domačimi opravili, saj ste preveč zamišljeni in labilni.

LEV
Na delovnem mestu bo zaradi vpliva lune v ovnu prevladovala hitra ter zelo prodorna energija. Nove ideje se bodo porajale same od sebe, čeprav ne bodo smiselno povezane. 

DEVICA
Pomembno vam bo, kako izgledate, zato si boste morda zaželeli osvežiti svojo garderobo. Uživali boste pri iskanju najugodnejše ponudbe in najbolj izvirnih kombinacij.

TEHTNICA
Pogum ne pomeni, da ne poznate strahu, ampak da ste se sposobni soočiti z njim. Vprašajte se, kaj bi radi dokazali, nato se kljub aktivni energiji lune v ovnu čim prej umirite.

ŠKORPIJON 
Priznajte si, da preprosto potrebujete več podpore za stvar, v katero sicer verjamete, toda dokazov ni nikoli preveč. Dobro zasnovana ideja vas bo ločila od povprečja.

STRELEC 
S strogim in trdim odnosom ne boste skozi dan uspeli prepričati nikogar, zato poskusite delovati bolj mehko. Sočutna energija vas lahko reši v še tako zelo naporni situaciji.

KOZOROG 
Vse boste zaradi ognjene energije obvladali lažje kot v preteklih dneh, čeprav bo prisotnih nekaj zavidljivih pogledov, ki vas lahko vznemirijo. V ljubezni je čas za spremembo.

VODNAR
Shranite vse pomembne zadeve, saj jih boste morda potrebovali že v prihodnjih dneh. Čas je, da se odločite, kaj je v tem trenutku resnično pomembno za vaš napredek.

RIBI
Preživite tokrat več časa v dvoje, ne glede na to, da se odpira še veliko novih možnosti. Znali boste prisluhniti ter razumeti, kaj si v resnici želi nasprotna stran na področju čustev.
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.