Magazin > Horoskop in Numerologija
11959 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 26. marca 2020

astrologija, horoskop, vedeževanje
Nova napoved!

OVEN
Splošno: 

Neka situacija na zasebnem področju se bo izboljšala zahvaljujoč vašemu optimizmu in prilagodljivosti. Spoznali boste, da bi bilo dobro tak pristop uporabljati tudi v prihodnje. Zdravje: poskrbite za vitalen in privlačen videz. Finance: resno boste razmišljali o velikih naložbah.

Ljubezen:
Vezani se boste izgubljali v spominih iz preteklosti, ki vam bodo ogreli srce. Sicer je lepo, da imate takšne spomine, a je prihodnost prav tako pomembna. Osredotočite se na to. Samski pustite vse obveznosti na strani in se prepustite zabavi. Pred vami je sobota, ki vam prinaša neko zanimivo osebo. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Nek prijatelj bo skozi ves dan nergal zaradi prenatrpanih delovnih obveznosti. Da ne bi dolivali olja na ogenj, ga vsaj poslušajte in navidezno sočustvujte z njim. Materialne zadeve: možna so finančna nihanja, a lahko kasneje pričakujete denarni dobitek. Zdravje in počutje bosta stabilna. 

Ljubezen:
Samski imate pred seboj dan, ko se boste morali posvetiti samo sebi in svojemu dobremu počutju. V kolikor boste to upoštevali, je pred vami zanimiva noč, saj boste oddajali pozitivno energijo. Vezani ne bodite preveč strogi do svojega partnerja. Sicer vas lahko s kakšno svojo navado spravi ob živce, a ga ne obsojajte.  

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Tekom tedna niste imeli dovolj časa, da bi se družili z družinskimi člani in prijatelji. Danes pa se le potrudite zanje. Ob tem lahko izkoristite priložnost in jim zaupate zadeve, ki vas že dolgo pestijo. Denarno stanje: previdno, da si ne boste nehote povzročili finančne škode. Zdravje: začnite se pogosteje razgibavati.

Ljubezen:
Pred samskimi je odličen dan za romantične podvige. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspeh zagotovljen. Obdajala vas bo namreč enaka pozitivna energija, kakor v preteklih dneh. Vezani se boste morali pogovoriti, kakšne prihodnosti si želita, da bosta ugotovila, če se vajine predstave ujemajo.
 
Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 3

RAK
Splošno: 

Opazno je, da je vaš ego na visokem nivoju. Toda danes pustite svoj ponos ob strani, saj je kritika, ki vam je namenjena s strani vašega prijatelja, več kot upravičena. Nekoliko dvomi v vaše zaupanje in preden se spustite v konflikt, pomislite, kolikokrat ste ga zares razočarali. Zvečer si obetajte zabavo na prostem. 

Ljubezen:
Vezani boste imeli močan vpliv na svojo boljšo polovico. Tisto, kar si boste želeli, v tem vam bo ugodila. Zato le na dan z najbolj nenavadnimi idejami, znalo bi biti zabavno. Samski pa boste naveličani vsakodnevnih večerov v družbi prijateljev. Naredite nekaj za to, da zadeve malce popestrite. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Na zasebnem področju bo nastopila kriza, iz katere nikakor ne boste našli izhoda. Posvetujte se s prijatelji, ki vas bodo potolažili in vam vrnili voljo do življenja. Finance: pazite, da ne doživite finančnega krča, saj ste preveč zadolženi. Zdravje: zaradi prekomernega sedenja se lahko pojavijo težave v križu.

Ljubezen:
Vezani, danes zvečer se še posebno potrudite in pripravite nekaj novega. Vajino spalnico lahko spremenite v masažno sobo z eteričnimi olji. Vaš partner bo navdušen. Samske boste zelo zagrete za neko novo osebo, ki se bo pojavila v vašem življenju. Imela bosta zelo veliko skupnega.
  
Ljubezen: 6
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
Splošno: 

Danes se boste predajali užitkom, ki vas čakajo v domačem okolju. Z najbližjimi se boste odlično sporazumevali, četudi bo prišlo do konflikta, boste z nasmehom rešili situacijo. Finančno stanje: dočakali boste dobre novice. Zdravje: viden je upad energije in elana.

Ljubezen:
Samski, sedaj je čas, da začnete delati velike načrte za naprej. Seveda pa vključite v to tudi tisto posebno osebo, ki vam ogreje srce. Bodite pozitivno naravnani. Vezane potegnite na dan družabne igre in izzivajte partnerja. Zagotovo se bosta odlično zabavala in tudi zelo sprostila. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno: 

Danes se boste obnašali malce neresno ali celo prezirljivo, kar utegnete večkrat dobiti pod nos. Pokazali boste svojo temnejšo plat. Nekdo od prijateljev vas ogovarja. Stopite mu na prste, še preden razširi preveč informacij. V tem primeru je kar prav, da pokažete zobe. 

Ljubezen:
Vezani si boste zaželeli nekaj več akcije in dogajanja. Skupaj s partnerjem se lotita prenavljanja stanovanja ali pa kakšne druge velike spremembe. To vaju bo navdušilo. Samski boste prijatelje prosili za nasvet, ki pa vam ne bo najbolj po godu. A bi ga bilo vseeno dobro upoštevati, saj bodo imeli prav. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Soboto boste pričeli v delovnem okolju. Poslovna sfera bo dokaj zapletena. Dobili boste občutek, da vam je nekdo od zaposlenih zamolčal pomembne stvari. Ne utrujajte svojih misli, temveč stopite do nadrejenih in jim razložite situacijo. Zdravje: stres utegne pustiti posledice na vas. 

Ljubezen:
Samski se ne boste mogli ravno najbolje osredotočiti na čustveno področje, saj vas bodo bolj pestile druge težave. V tem primeru je za nekaj časa bolje pustiti čustva ob strani. Vezanim pa bi dobro del pogovor s popolnim neznancem, saj vam bo podal nov pogled na vajin odnos. In nujno potrebujete nekaj osvežitve.
 
Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno: 

Konec tedna boste pričakali v veselem razpoloženju. Zvečer vas bo zaneslo v vrtinec zabave. Vsepovsod vas bo polno, bodisi v kakšnem klubu ali na koncertu. Slej ali prej se boste izčrpali, a to vas v tem trenutku še ne skrbi. Zdravje: privoščite si daljši spanec, prav tako ne pozabite uživati več kuhane hrane zaradi vašega občutljivega želodca.

Ljubezen:
Ko že mislite, da vas partner ne more več presenetiti, boste dobili neke novice, ki bodo dokazale ravno nasprotno. Pazite na svoj odziv, ta bo imel močan vpliv na vajin odnos. Samski boste sposobni premagati prav vse, kar vam bo danes prečkalo pot. Celo za čustvene zadeve boste točno vedeli, kako stojijo. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Tisti, ki boste dopoldanski čas še preživeli v službi boste dvignili nivo ustvarjalnosti. Navdušili boste tudi tiste sodelavce, ki so se vam do zdaj zdeli precej nazadnjaški in ozko usmerjeni. V zasebnem življenju boste precej odrezavi, zato se boste morali večkrat opravičili svojim bližnjim. Nekoga utegnete celo spravili v jok. 

Ljubezen:
Samski, nič ni tako težko, kakor se zdi na prvi pogled. V kolikor se boste potrudili, se bo kasneje izkazalo za nekaj izredno pomembnega in pozitivnega za vas. Pogumno! Vezani nikakor ne boste mogli pokazati svojih pravih čustev. Če vam ni do pogovora, je bolje, da se malce odmaknete. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

V delovnem okolju vas bo poneslo harmonično vzdušje. Z enim od sodelavcev boste celo ponovno vzpostavili prijateljski odnos, zaradi česar boste lažje zadihali. Ne dopustite, da na neko razmerje vplivajo družinski člani in sorodniki. Sami presodite, kaj morate ukreniti, da boste stvari postavili nazaj na svoje mesto. 

Ljubezen:
Vezani, vaša boljša polovica vam bo danes v veliko pomoč in oporo. Pred vami je nek dogodek, ki ga nikakor ne bi pričakovali, zato bodite hvaležni partnerju, ko bo ob vas. Samski se boste za malenkost preveč hvalili s svojimi dosežki, zato namesto da bi nekoga očarali, ga boste odbili stran od sebe. Pazite na svoje besede.
  
Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Na današnjo soboto boste pošteno uživali. Trudili se boste, da si celovito odpočijete. Pozabili boste na službo in vso svojo pozornost osredotočili na najbližje. Finance: porabili boste kar nekaj denarja, a trenutno si to lahko brez razmišljanja privoščite. Na svoje zdravje pa le pazite. 

Ljubezen:
Samski se boste končno znebili tistega strahu, ki vas je obdajal pred resno  zvezo. Določene stvari morate pustiti za seboj, zato da si omogočite napredek. Vezane boste zelo veliko razmišljale o preteklosti in o vajinem odnosu. Želele bi si, da bi bil odnos med vama takšen, kot je bil včasih. Naredite nekaj za to.  

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3


 

Komentarjev 4
  • statahad 18:06 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • centstubxi 13:06 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • torohat 08:06 26.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks