Magazin > Horoskop in Numerologija
9262 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 27. januarja 2022

astrologija Profimedia
Spontane misli in zaznave bodo krojile usodo današnjega dne.

Znali se boste usmeriti k pomembnim situacijam, ki vas bodo popolnoma prepričale v spremembe. Ugotovite, kje tiči kamen spotike in skušajte ravnati tako, kot bi vi želeli, da ravnajo drugi. Čustveno področje ne bo najbolj umirjeno. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Negativne spremembe v delovnem okolju vas bodo zgodaj zjutraj, ko bo luna še v škorpijonu, prisilile, da se boste morali boriti za svoj prav. Ne boste dovolili, da bi vas vrgli iz igre, branili se boste z občutljivostjo.

BIK 
Na področju financ ter v karieri vas bodo presenetile dobre novice, saj vas spremlja prijetna energija lune v strelcu, ki širi obzorja in kliče po optimističnih, spontanih ter enostavnih rešitvah.

DVOJČKA 
Na delovnem mestu boste naredili nekaj napačnih korakov, kar vas lahko notranje obremeni. S pomočjo sodelavca se boste izmazali iz situacije ter se na koncu vsemu skupaj iskreno nasmejali.

RAK
Pri delu vas bo kljub luni v strelcu, ki je nepremagljiva premagal navidezen strah, zaradi zapletenih delovnih nalog. S tem boste otežili spontan razvoj situacije, vendar le kratkoročno.

LEV 
Uskladite svoje načrte z realnimi možnostmi za njihovo uresničitev, sicer boste po nepotrebnem izgubljali čas ter energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte, počakajte na boljši trenutek.

DEVICA 
Naenkrat preveč oklevate, namesto da bi pokazali, kaj veljate. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, preprosto še niste pripravljeni začeti nove zgodbe. 

TEHTNICA
Igrajte z luno v znamenju strelca na karto iskrenosti, ne pozabite pa tudi na določene podrobnosti. Pri težjih nalogah se oprite na lastno znanje, ki ste ga pridobili z izkušnjami v preteklosti.

ŠKORPIJON
Na delovnem mestu boste z veseljem sprejeli nove predloge in domislice, ki vam lahko koristijo v prihodnosti. Tudi čustva bodo umirjena in sproščena, saj vas spremlja ugodna luna v strelcu.

STRELEC
Nekaj boste sprejeli izredno zagnano, zato poskusite izvedeti vse podrobnosti, vse to, kar se morda skriva v ozadju. Premislite tudi o spremembi v odnosu, kar vam sicer ni preveč všeč. 

KOZOROG 
Danes vam zaradi lune v strelcu nihče ne bo mogel pokvariti dneva. Ne bo vam težko zahtevati povišice ali komentirati, kako se nekdo do vas obnaša. Na prvem mestu bo želja po spoštovanju.

VODNAR 
Najprej boste jezni, ker se boste morali znajti sami, nato boste spoznali, da je to celo bolj smotrno. Nikar ne čakajte in ne oklevajte, sicer se bodo določeni koraki znašli pod vprašajem.

RIBI 
Ker boste kljub luni v znamenju strelca vstali z levo nogo, bodite strpni in pogoltnite tudi kakšno žaljivko, ki bo letela na vas. Skušajte delovati čim bolj mirno ter seveda prilagodljivo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.