Magazin > Horoskop in Numerologija
4195 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 28. aprila 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Užitek boste našli v zabavi, kuhanju in skrbi za druge.

To je pravi čas, da optimistično počnete tisto, kar vam v določenem trenutku ustreza. Vendar se morate izogibati nagnjenosti k pretiravanju s hrano ali pijačo. Potrebna je samodisciplina in čustvena zrelost, premagati pa bo treba občutke krivde zaradi preteklih dejanj. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prebudil vas bo vpliv lune v vašem znamenju. Kjerkoli se boste našli, boste znali vnesti svojo optimistično noto in poudariti privlačnost. Najbolj boste zanimivi za osebe nasprotnega spola.

BIK 
Trmasto se držite enih in istih pravil in navad, zato se ne čudite, če počasi postajate togi. Pripravite se na soočenje, ter prenehajte vztrajati tam, kjer ni nobenih oprijemljivih rezultatov.

DVOJČKA 
Določeni ljudje bodo delovali veliko bolj površno kot vi, kar vas bo tokrat močno zmotilo, saj vas bo v ozadju spremljal občutek za lepoto in natančno opravljene zadeve. 

RAK 
Prihaja več opravkov, nekdo vas lahko zmede s svojimi vprašanji. Naenkrat boste s pomočjo lune v znamenju ovna ugotovili, da je v določeni situaciji prisotnih več razlik, kot ste si predstavljali.

LEV 
Bodite bolj umirjeni in prilagodljivi, saj lahko v nasprotnem primeru pričakujete v današnjem dnevu precejšen kaos. Pazite na osebo, ki vam želi podtakniti nekaj kar ni v vaši domeni.

DEVICA 
Čeprav vam bodo vsi naklonjeni, boste začeli ocenjevati sami sebe in ljudi okoli vas. Potrebno bo veliko, da boste doumeli, da v tem trenutku ne morete prav ničesar spremeniti.

TEHTNICA 
Vse bo z energijo lune v ovnu potekalo po načrtih, zato poskusite pozabiti na nekaj starih preglavic, ki se bodo začele razpletati postopoma. Skušajte pričarati strasten večer.

ŠKORPIJON 
Nič vam ne gre od rok, zato si vzamete več časa za počitek. Lahko ste brez značilnega občutka slabe vesti, tudi zato ker morate glede določene zadeve še počakati, da se vse skupaj razvije.

STRELEC 
Nikakor nočete popustiti, igrate se z besedami in izzivate. Luna v ovnu vam sicer daje moč, vendar se jo morate naučiti uporabiti na koristen način. Približajte se pravi resnici.

KOZOROG 
Nikar ne izgubljajte preveč časa ali energije v praznih argumentih, ki jim nihče ne želi prisluhniti. Poglobite se raje v delovne naloge, ki od vas zahtevajo več zbranosti ter vztrajnosti.

VODNAR 
Nekdo bo močno in zelo vztrajno vplival na vas, čeprav tega nočete priznati. Vsekakor dobro premislite, ko bo zopet aktualna možnost o nadaljevanju določenega razmerja.

RIBI 
Sedaj je pravi čas, da požanjete sadove, vse bo odvisno od vtisa, ki ste ga pustili v preteklosti. Pohvale ki prihajajo bodo tokrat zelo iskrene in popolnoma na pravem mestu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.