Magazin > Horoskop in Numerologija
8202 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 28. decembra 2023

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, le tako boste lažje in bolj spretno prebrodili bitko z nihanji in občasno občutljivostjo.

Težko se bo sprostiti in odložiti skrbi. Odnosi postajajo vedno bolj pomembni, nekateri bodo ujeli val harmonije, drugi bodo naelektreni, od vas pa bo odvisno, v katero smer se bo vse skupaj zavrtelo. Ne bodite presenečeni, če boste namesto da bi odšli na zabavo raje doma. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Najbolj vam bo ugajalo, da vas nekdo ves čas ščiti, saj boste z energijo lune v znamenju raka bolj ranljivi in občutljivi kot ste običajno. Tokrat se ne boste želeli izpostavljati.

BIK 
Dober nasvet in tudi podporo boste našli med prijatelji. Javil se vam bo nekdo, s katerim sta vedno imela izredno stabilen odnos. Prihaja priložnost za nepozabno doživetje.

DVOJČKA 
Na poslovnem in finančnem področju, bo nekoliko težje biti tiho. Osebni napad nikakor ne bo najboljša obramba, saj bo zaradi energije lune v raku ves čas prisotna povečana občutljivost.

RAK 
Osredotočite se z energijo lune v svojem znamenju na načrte v povezavi z osebnim področjem. Prepustili se boste in uživali v drobnih trenutkih sreče, posebno v družinskem okolju. 

LEV 
Dan bo izredno zanimiv, zato boste imeli na vseh področjih malo časa za razmišljanje. Povežite se le s tistimi, ki so vam naklonjeni, saj bi vas lahko posamezniki, ki razmišljajo drugače razjezili.

DEVICA 
Naj vaša odločnost in toplota razveseljujeta ter navdihujeta bližnje, prav tako boste imeli možnost, da jih  spodbudite na pravi način pri njihovih ambicijah in raznih osebnih pričakovanjih. 

TEHTNICA 
Spomnite se, ko boste nekoga spoznali in želeli očarati, da je prvi vtis najpomembnejši. Vezani, v odnosu z ljubljeno osebo lahko doživita nekaj prijetnih in zasanjanih trenutkov.

ŠKORPIJON 
Izredno dejavni boste, še bolj kot običajno, čeprav še niste prepričani, ali boste nekaj nad čimer ste tako zelo navdušeni v prihodnosti sploh potrebovali. Razmislite najprej o prednostih.

STRELEC 
Kljub umirjeni energiji raka, lahko tekom dne spoznate ali srečate zanimive sogovornike in preživite nekaj nepozabnega. Tudi na področju ljubezni se bo vse zgladilo.

KOZOROG 
V določeni situaciji se ne boste prav dobro počutili in čas bo minil v napetem ozračju. K sreči pa se boste prav kmalu začeli zavedati, kaj potrebujete za dobro voljo in nasmešek na obrazu. 

VODNAR 
S sočutno energijo lune v raku boste čutili, da morate pomagati nekomu, ki je v hujši stiski. Na področju kariere bodite umirjeni in ne pospešujte zadev, saj bi utegnile biti reakcije negativne.

RIBI 
Znašli se boste na pravem mestu v pravem trenutku, zato boste z veseljem delili dobro voljo tudi z bližnjimi. Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku ustavile.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.