Magazin > Horoskop in Numerologija
9246 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 28. novembra

astrologija, horoskop, vedeževanje
Zvezde pravijo ...

OVEN
Splošno: 

Današnji dan bo nadvse pozitiven. Biki boste zelo uspešni tako na poslovnem področju kot tudi na splošno. Tudi če vas preganjajo nedokončane pravne zadeve, jih boste danes zagotovo lahko dokončno uredili, samo malo se boste morali potruditi. Z optimizmom zrite v dan, ki je pred vami.

Ljubezen
Vezani boste spoznali, da se vam ponavljajo vedno ena in ista vprašanja, kar kaže na to, da bi morali nekaj spremeniti. Ostanite mirni in zadevi ne pripisujete prevelikega pomena. Samski boste razmišljali o nekom, ki bo prav tako misli na vas – kot bi šlo za pretok misli in idej. Pravzaprav vas bodo neki dogodki celo nekoliko presenetili.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

BIK
Splošno: 

Danes vam utegneta nekaj težav povzročiti trma in neprilagodljivost. Vedite, da boste z uporništvom naredili mnogo več škode kot koristi, zato svoje nerealne želje raje zadržite zase. V službi se vključite v skupinsko delo, saj boste s pomočjo drugih lažje dosegli zadani cilj.

Ljubezen
Vezani se boste danes zapletli v prepir s partnerjem. Šlo bo za staro zgodbo. Nenehno se spopadata z istimi težavami, ki so posledica določenih razvad. Samski boste dan začeli polni poguma. Postanite bolj spontani in bodite ustvarjalni, vsekakor pa najprej določite cilje.   

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Dvojčki, pred vami je zelo zanimiv in pester dan. Prepustite se raziskovanju in odkrivanju nepoznanih poti. Verjemite, da vas čaka kup lepih doživetij, ki jih boste z navdušenjem delili s partnerjem ali prijatelji. Ne bodite zapečkarji in se odpravite v svet, saj čaka na vas!

Ljubezen
Samski boste danes mirni, saj vam bo šlo marsikaj dobro od rok, čeprav se ne boste potrudili po najboljših močeh. Med znanimi obrazi bo eden, ki bo še posebno pritegnil vašo pozornost. Vezani dopustite partnerju, da vas ponovno osvoji. Odlično novico boste dobili popoldne; znova vas bodo rešile srečne okoliščine.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Situacija v službi se bo izboljševala. Z vztrajnostjo in pripravljenostjo na delo boste naredili vtis na nadrejene, kar se bo hitro poznalo tudi pri zaslužku. Na zasebnem področju boste ob sebi pogrešali tistega, ki ga imate najraje. Potrpite, saj se vam obetajo lepši dnevi. Naredite več za svoje telo.

Ljubezen
Samskim se bo v ljubezni spet ponudilo nekaj, kar bo dišalo po prijateljskem odnosu. Nikakor se ne boste znašli, zato zadevo razčlenite in analizirajte. Tako boste dobili popolnejšo sliko. Vezani pa boste poskušali prikriti to, da ste v ljubezni vedno bolj zmedeni in zaskrbljeni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

LEV
Splošno: 

Izgubili boste zaupanje v neko osebo, kar bo popolnoma spremenilo potek dogodkov. Lahko da vas bo situacija močno prizadela, vendar se boste marsikaj naučili iz nje. V službi vam bodo predstavili neko pomembno osebo, ki vam bo pomagala na poti do uspeha. Ne prezrite odlične možnosti.

Ljubezen
V razmerjih vezanih se bo danes pojavilo nekaj nejasnosti, ki jih boste že do večera rešili z iskrenim pogovorom. Poslušajte tudi partnerjevo mnenje. Bistvenih novosti na ljubezenskem področju samskih ne bo, vas bo pa vsekakor razveselila novica, ki vam bo dala vedeti, da z nekom razmišljata podobno.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

Danes bo vaš dan poln trenutkov umirjene sreče. Nadvse ugodno bo za nego telesa in za nakupe. Če vam finance le dopuščajo, se prepustite užitkom v nakupovalnih središčih. Pokličite prijateljico, saj se vam bo z veseljem pridružila. Te urice vam bodo nedvomno prinesle izboljšanje počutja.

Ljubezen
Vezani ne pozabite odgovoriti na pomembno sporočilo, saj vam bo to odprlo nova vrata. Kljub temu, da bo partner ljubosumen, vam bo od začetka stal ob strani. Samskih pa neka oseba ne bo prepričala. Obremenjujejo vas stare zgodbe in nočete jih ponoviti. Morda pa je prišel čas, ko boste morali pozabiti na pretekle slabe izkušnje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Veliko razmišljate o spremembah na delovnem mestu, ki jih želite vpeljati. Nikar ne skoparite z besedami. Naglas povejte, kaj točno vam ne ustreza. Vaš partner se oprijema obrabljenih klišejev v upanju, da mu boste oprostili grehe, a tokrat nikar ne popustite. Ohranite dostojanstvo.

Ljubezen
Samski boste ugotovili, da nekdo noče imeti preveč opravka z vami, zato mu boste pustili možnost izbire in tokrat boste dobili jasen odgovor. Vezani boste imeli občutek, da vam partner ves čas meče polena pod noge. Oklepate se ravno tega, kar želite v ljubezni spremeniti. Bodite pogumnejši, le tako boste napredovali. 

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

Na področju ljubezni boste prišli v skušnjavo, da bi prekršili pravila. Pazite na svoja moralna načela, saj bi svoje nevarne podvige lahko prav hitro obžalovali. Morda ste razočarani nad trenutnim stanjem, a če se boste iskreno pogovorili z vašim najbližjim, boste našli pravo pot. Poskusite.

Ljubezen
Samski bodite danes zelo previdni, saj se bo tudi pri najbolj preprostih opravkih lahko kaj zapletlo. Morda boste naleteli celo na kakšne večje ovire. Vezani boste nekaj izrazili na pravi način in tako boste prišli do zastavljenega cilja. Znašli se boste na pragu sprememb, sprejmite jih. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 
Na poslovnem področju vas čaka precej burno dogajanje. Ker se sodelavci z vašimi metodami ne strinjajo, se čim prej povežite z osebo, ki stremi k istemu cilju kot vi. Obstaja možnost, da se boste vmešali v nek odnos. Brzdajte se, saj ne želite izgubiti zaupanja neke osebe.

Ljubezen
Vezani boste danes nadvse zgovorni. V ljubezni boste preizkušali partnerja, čeprav boste to počeli na tako prijeten način, da ne bo posledic. Uspeh vas bo vsekakor opogumil. Samski ne presojajte nekoga na podlagi prvega vtisa. Stvari niso take, kot se zdijo, zato pazite. Morda gre za bolj trmastega tekmeca, kot si predstavljate. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 6


KOZOROG
Splošno: 
Danes boste svoje delo začinili s pogumom, poleg tega pa boste brez dlake na jeziku. Vaše izjave v prisotnosti nadrejenih bodo tvegane, ampak prepričljive, če boste le uporabili prave poteze v pravem trenutku. Obstaja velika verjetnost, da se bo zaradi neprestanega stresa sesul vaš imunski sistem. 

Ljubezen
Samski danes ne boste imeli slabih namenov, vendar bo vse skupaj videti, kot da postajate vedno strožji in zahtevnejši. S tem boste neko osebo odbili. Vezani boste danes na vseh področjih pod pritiskom. Zaslužite si več, zato to tudi zahtevajte. Nekaj si boste zagotovo izborili, s čimer boste za druge spet postali zanimivi.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Osredotočili se boste na pomembno nalogo, ki vam jo bodo naložili v službi, ob tem pa boste popolnoma pozabili na svojega partnerja in bližnje. Če se tega ne boste še pravi čas zavedli, lahko na ta račun pričakujete marsikateri prepir. Če se vam v nekem predelu telesa že dalj časa pojavljajo bolečine, čim prej obiščite zdravnika.

Ljubezen
Vezani si danes vzemite čas za razmislek o ljudeh, ki očitno negativno vplivajo na vaše počutje. Morda pa si sami postavljate prepreke, namesto da bi nadaljevali kot v najboljših časih, brez pritiskov. Samski boste v ljubezni nemirni. Nekaj vas že dlje časa mika, a v vas hkrati povzroča dvome. Včasih ste preveč iskreni.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

Sprijaznili se boste z usodo in v tem primeru bo tako tudi najbolje. Nikar pa ne obupajte. Že kmalu boste stvari lahko popravili. Obstaja velika verjetnost, da boste proti večeru zanetili prepir z ljubljeno osebo, vendar popolnoma brez potrebe. Brzdajte svoj vroči temperament.

Ljubezen
Samskim bo današnji dan izredno naklonjen. Zaslutili boste, da se bo kmalu začela nova ljubezenska zgodba. Vezanim pa se danes obetajo novosti, po katerih že tako dolgo hrepenite. Vaša energija bo rasla in zmožni se boste spopasti z vsem. Poiščita skupni jezik.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.